- 4 Eylül 2020
- 59
- 29
- 3
- 44
- Konu Sahibi Hayalkiz39
-
Yumurta ne zaman goruluyor adetliyken mi . Adetken doktor nasil bakiyor . Cok cahilim kusuruma bakmayin lutfen . Kadin dogum doktoru bana 13. Gun u gel dedi . Yumurta bakicak galiba . Amh nasil yukselirki .Canım adetinin 2. Veya 3.günü tekrar git inşallah görülür bu sefer ❤
Cookk tesekkur ederimmmmmSen yumurtlama dönemine girmişsin ondan böle cıkmıs
Adetli degildim . Adetim bir hafta once bittiAdetin kaçıncı günü yaptırdın
Insallahhhhhhh ❤❤❤Canım adetinin 2. Veya 3.günü tekrar git inşallah görülür bu sefer ❤
Konu hakkında hiç bir bilgim yok.Hepinizden Allah razi olsunnnnRabbim onunuzdeki engelleri astirsin hepimiz saglikla bebeklerimizle kavusalim insallahhhhhh .
Yenile adet döneminde ona göre bakılır bi daha. Amh yükselmez her ay git gide düşer o hormon menapoz zamanını gösteriyor ama yaşına göre gayet iyi değerin bence.Adetli degildim . Adetim bir hafta once bitti
Ben hic bilmiyorum deger okumayi ilk defa yaptirdim adetli degildim adetim biteli 1 hafta oldu. Insallah dediginiz gibi olur duser degerlerim . Korktumm internetten baktimm .Merhaba .Bende bir ara böyle bir sonuç almıştım , şoka girmiştim .Ama o ay ilk defa adet öncesi lekelenmem olmuştu .Bende o lekelenmeleri adet sanıp 3.günü test yaptırıldım .Halbuki Pko felan değilim Lh sizin gibi 40 larsa çıkmıştı .Daha sonraki adetimde herşey normaldi .Sanırım o ay kist felan vardı .Sizinde öyle birşey olabilir
Aminnnnn hepimixinnn insallahhhhhKonu hakkında hiç bir bilgim yok.
Rabbim hayırlısı ile gönlüne göre versin
38 yasa amh 0.87 iyimi . Bebegim olma sansim var mi . Cok dusuk dediler bana cevremdekiler .Yenile adet döneminde ona göre bakılır bi daha. Amh yükselmez her ay git gide düşer o hormon menapoz zamanını gösteriyor ama yaşına göre gayet iyi değerin bence.
Adette yaptirmadim baska bolume gitmistim o doktor istedi bu kan sonuclarini hipofiz bexi icinAdetin kaçıncı günü yaptırdın
Canım önce doğru zamanda testlerini yaptır .Eşinde sorun yoksa deneyin bir süre .Yumurta varsa umut vardır her zaman .Kuru İncir ye bol bol.Testere dişli Aslan pençesi fsh ı düşürmek için çok iyi .Onu al ve çayını yap iç .İnternetten araştır, belli zamanlarda yapılıyorAdetliykenn yaptiricam tamam . Amh nasil yulseliyor . Fsh nasil dusuyor . Ne kadar bilgisixim
Bence yaşına göre gayet iyi bi değer korkutmuşlar seni :) tabi ki şansın var biraz dene sonra ek tedavi alırsın geç kalmadan38 yasa amh 0.87 iyimi . Bebegim olma sansim var mi . Cok dusuk dediler bana cevremdekiler .
Ayyy cookk sagolunn vallaha Allah razi olsun cok sevindim boyle dediginiz icin ❤❤Bence yaşına göre gayet iyi bi değer korkutmuşlar seni :) tabi ki şansın var biraz dene sonra ek tedavi alırsın geç kalmadan
Tmm dediklerinizi yapicam yicem arastiricam . Insallah yunurtam vardir . Tmn hepsini yapicam iyki varsinizzzz iykiii .Canım önce doğru zamanda testlerini yaptır .Eşinde sorun yoksa deneyin bir süre .Yumurta varsa umut vardır her zaman .Kuru İncir ye bol bol.Testere dişli Aslan pençesi fsh ı düşürmek için çok iyi .Onu al ve çayını yap iç .İnternetten araştır, belli zamanlarda yapılıyor
Hepinizden Allah razi olsunnnnRabbim onunuzdeki engelleri astirsin hepimiz saglikla bebeklerimizle kavusalim insallahhhhhh .
[/QUOTE
Bugun doktora gittim hic yumurtam yokmus belirtisi bile yokmussssyumurtlama donemi ne zaman ya . Ben duzenli adet olutorum cocukkugumdan beri . Noye boyle oldu yagmurrr
Hic yumurtam yokmus bugun oyoe dedi doktorSen yumurtlama dönemine girmişsin ondan böle cıkmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?