Gebeliğe Hazırlık Lutfen yardim eder misiniz sonuclarimm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepinizden Allah razi olsunnnn Rabbim onunuzdeki engelleri astirsin hepimiz saglikla bebeklerimizle kavusalim insallahhhhhh .

Adetli degildim . Adetim bir hafta once bitti
Yenile adet döneminde ona göre bakılır bi daha. Amh yükselmez her ay git gide düşer o hormon menapoz zamanını gösteriyor ama yaşına göre gayet iyi değerin bence.

Ben hic bilmiyorum deger okumayi ilk defa yaptirdim adetli degildim adetim biteli 1 hafta oldu. Insallah dediginiz gibi olur duser degerlerim . Korktumm internetten baktimm .

Adetliykenn yaptiricam tamam . Amh nasil yulseliyor . Fsh nasil dusuyor . Ne kadar bilgisixim
Canım önce doğru zamanda testlerini yaptır .Eşinde sorun yoksa deneyin bir süre .Yumurta varsa umut vardır her zaman .Kuru İncir ye bol bol.Testere dişli Aslan pençesi fsh ı düşürmek için çok iyi .Onu al ve çayını yap iç .İnternetten araştır, belli zamanlarda yapılıyor

38 yasa amh 0.87 iyimi . Bebegim olma sansim var mi . Cok dusuk dediler bana cevremdekiler .
Bence yaşına göre gayet iyi bi değer korkutmuşlar seni :) tabi ki şansın var biraz dene sonra ek tedavi alırsın geç kalmadan

Tmm dediklerinizi yapicam yicem arastiricam . Insallah yunurtam vardir . Tmn hepsini yapicam iyki varsinizzzz iykiii .

Bugun doktora gittim hic yumurtan yok dedi bana . Adetim biteli bir gafta oldu . Yumurta hic goxukmuyor dedi . Benim bu degerlerim neden yuksek acaba . Yumurtlama doneminde yukseliyor demistiniz . Ama yumurta yokmus . Duzenli adet oluyorum 4 gun suruyor. Bu yumurtlama zamani nasil biliniyor. Test yapsam faydasi oluomu sonuc veriyormu . Bide ne zanan yapicam testi . Hic yumrta olmayip ben yillardir nasil duzenli adet olutorum . Kafam allak pullak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…