• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lutfen yardim eder misiniz sonuclarimm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepinizden Allah razi olsunnnn 🤲🤲 Rabbim onunuzdeki engelleri astirsin hepimiz saglikla bebeklerimizle kavusalim insallahhhhhh .

Merhaba .Bende bir ara böyle bir sonuç almıştım , şoka girmiştim .Ama o ay ilk defa adet öncesi lekelenmem olmuştu .Bende o lekelenmeleri adet sanıp 3.günü test yaptırıldım .Halbuki Pko felan değilim Lh sizin gibi 40 larsa çıkmıştı .Daha sonraki adetimde herşey normaldi .Sanırım o ay kist felan vardı .Sizinde öyle birşey olabilir
Ben hic bilmiyorum deger okumayi ilk defa yaptirdim adetli degildim adetim biteli 1 hafta oldu. Insallah dediginiz gibi olur duser degerlerim . Korktumm internetten baktimm .

Adetliykenn yaptiricam tamam . Amh nasil yulseliyor . Fsh nasil dusuyor . Ne kadar bilgisixim 😔
Canım önce doğru zamanda testlerini yaptır .Eşinde sorun yoksa deneyin bir süre .Yumurta varsa umut vardır her zaman .Kuru İncir ye bol bol.Testere dişli Aslan pençesi fsh ı düşürmek için çok iyi .Onu al ve çayını yap iç .İnternetten araştır, belli zamanlarda yapılıyor

38 yasa amh 0.87 iyimi . Bebegim olma sansim var mi . Cok dusuk dediler bana cevremdekiler .
Bence yaşına göre gayet iyi bi değer korkutmuşlar seni :) tabi ki şansın var biraz dene sonra ek tedavi alırsın geç kalmadan

Canım önce doğru zamanda testlerini yaptır .Eşinde sorun yoksa deneyin bir süre .Yumurta varsa umut vardır her zaman .Kuru İncir ye bol bol.Testere dişli Aslan pençesi fsh ı düşürmek için çok iyi .Onu al ve çayını yap iç .İnternetten araştır, belli zamanlarda yapılıyor
Tmm dediklerinizi yapicam yicem arastiricam . Insallah yunurtam vardir . Tmn hepsini yapicam iyki varsinizzzz iykiii . 🤲🤲

Bugun doktora gittim hic yumurtan yok dedi bana . Adetim biteli bir gafta oldu . Yumurta hic goxukmuyor dedi . Benim bu degerlerim neden yuksek acaba . Yumurtlama doneminde yukseliyor demistiniz . Ama yumurta yokmus . Duzenli adet oluyorum 4 gun suruyor. Bu yumurtlama zamani nasil biliniyor. Test yapsam faydasi oluomu sonuc veriyormu . Bide ne zanan yapicam testi . Hic yumrta olmayip ben yillardir nasil duzenli adet olutorum . Kafam allak pullak .

Hepinizden Allah razi olsunnnn 🤲🤲 Rabbim onunuzdeki engelleri astirsin hepimiz saglikla bebeklerimizle kavusalim insallahhhhhh .
[/QUOTE
Bugun doktora gittim hic yumurtam yokmus belirtisi bile yokmussss 😔 yumurtlama donemi ne zaman ya . Ben duzenli adet olutorum cocukkugumdan beri . Noye boyle oldu yagmurrr😔

Back
X