Gebeliğe Hazırlık Lutfen yardim eder misiniz sonuclarimm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu naısl bir lh? Adetin kacıncı gunu yaptırdınız lh yuksekliği 6 cıkar 7 cıkar bilemedin 13 cıkar yani gördüklerimiz bunlar. Eger dohru zaman da yaptırdıysan lh ve fsh referans dısı aynı zamana da cok yuksek lh

Lh çok yüksek çıkmış yumurtlama gününüze denk gelmiş olabilir adet içerisinde yaptırmadıysanız. Bu kadar yükseklik çok fazla...
Fshde normalin üzerinde çıkmış

Ayin 25 inde regl oldum 3 gun surdu . Bugun ayin 4 u ve kan verdim. Sonuclar bu sekilde geldi . Lutfen yardim edermisiniz sonuclarim cok mu kotu . Bilenler lutfen yardim edebilirmi lutfenn .

Ayin 25 inde regl oldum 3 gun surdu . Bugun ayin 4 u ve kan verdim. Sonuclar bu sekilde geldi . Lutfen yardim edermisiniz sonuclarim cok mu kotu . Bilenler lutfen yardim edebilirmi lutfenn .
Bu testleri adet döneminde yaptırman gerekir böyle net sonuç vermezler.

Sen zamanında yaptırmamışsın adetinin üçüncü günü yaptır yumurtlama dönemi olduğu icin tam değerler hakKında yorum Yapmak yanlış olur

Merhaba .Bende bir ara böyle bir sonuç almıştım , şoka girmiştim .Ama o ay ilk defa adet öncesi lekelenmem olmuştu .Bende o lekelenmeleri adet sanıp 3.günü test yaptırıldım .Halbuki Pko felan değilim Lh sizin gibi 40 larsa çıkmıştı .Daha sonraki adetimde herşey normaldi .Sanırım o ay kist felan vardı .Sizinde öyle birşey olabilir

11 gun yumrtlama donemi evt bu yuzdenmi cok cikti . Amh 0.87 cikti
Amh düşük çıkmış malesef .Ultasonda kaç yumurta göründü ?yaŞINIZ KAÇ?

Ben agustos 25 te adet oldum . 3 gunde bitti . Testi bugun yapti doktor . Endokronoliji doktoru. Cok yuksek olmasi yumurtlama oldugu icin degilmi . Ilk defa yaltiriyorum . Korkuyorum .adetim biteli 1 hafta oldu

E2 de yüksek. Muhtemelen şuan yumurta oluşumu var o yüzden böyle. En iyisi tekrar kan verin adetliyken. Kesin sonuç olur.

Ben agustos 25 te adet oldum . 3 gunde bitti . Testi bugun yapti doktor . Endokronoliji doktoru. Cok yuksek olmasi yumurtlama oldugu icin degilmi . Ilk defa yaltiriyorum . Korkuyorum .adetim biteli 1 hafta oldu
Sen yumurtlama dönemine girmişsin ondan böle cıkmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…