- 4 Eylül 2020
- 59
- 29
- 3
- 44
- Konu Sahibi Hayalkiz39
-
Aynen şaştım kaldımBu naısl bir lh? Adetin kacıncı gunu yaptırdınız lh yuksekliği 6 cıkar 7 cıkar bilemedin 13 cıkar
Yumurtlama zamanı mı yaptırdı acaba yaAynen şaştım kaldım
Bu testleri adet döneminde yaptırman gerekir böyle net sonuç vermezler.Ayin 25 inde regl oldum 3 gun surdu . Bugun ayin 4 u ve kan verdim. Sonuclar bu sekilde geldi . Lutfen yardim edermisiniz sonuclarim cok mu kotu . Bilenler lutfen yardim edebilirmi lutfenn .
Ayin 25 inde regl oldum 3 gun surdu . Bugun ayin 4 u ve kan verdim. Sonuclar bu sekilde geldi . Lutfen yardim edermisiniz sonuclarim cok mu kotu . Bilenler lutfen yardim edebilirmi lutfenn .
Amh düşük çıkmış malesef .Ultasonda kaç yumurta göründü ?yaŞINIZ KAÇ?11 gun yumrtlama donemi evt bu yuzdenmi cok cikti . Amh 0.87 cikti
Hic yumurta yok dedi doktor adetimin bittiginin 3. Gunu yok dedi yumurta yasim 38Amh düşük çıkmış malesef .Ultasonda kaç yumurta göründü ?yaŞINIZ KAÇ?
Canım adetinin 2. Veya 3.günü tekrar git inşallah görülür bu seferHic yumurta yok dedi doktor adetimin bittiginin 3. Gunu yok dedi yumurta yasim 38
Sen yumurtlama dönemine girmişsin ondan böle cıkmısBen agustos 25 te adet oldum . 3 gunde bitti . Testi bugun yapti doktor . Endokronoliji doktoru. Cok yuksek olmasi yumurtlama oldugu icin degilmi . Ilk defa yaltiriyorum . Korkuyorum .adetim biteli 1 hafta oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?