Buradan sağlıklı bir sonuç alamazsınız.Arkadaşlar acaba bir yorumlayabilir misiniz olumlu ya da olumsuz çok acil..Eki Görüntüle 3434685
Kadın hasta yaş 25 sigara öyküsü mevcut hırıltı solunum ve göğüs sıkışması varBuradan sağlıklı bir sonuç alamazsınız.
Hasta erkek mi? Solunumunda sıkıntı var mı?
Röntgenin amacı diye biliyorumTek bildiğim sağlık ciğerler siyah oluyor
Ne dediğinizi anlamadım ama. sorun varsa ciğerler beyaz çıkarmış onu demek istedim benRöntgenin amacı diye biliyorum
Doğrudur ben diğer türlü anladım çok pardon, yani ben de teknisyen arkadaşım da duymuştum bu tarz bilgiyi ama onların bir ayarı varmış biraz da ondan bazen koyu bazen açık görüntüler olabiliyormuş benim de bilgi burada tükeniyor ne yazık kiNe dediğinizi anlamadım ama. sorun varsa ciğerler beyaz çıkarmış onu demek istedim ben
Çok bilgim yok işte onu dedim ben de ama beyaz olursa ciğerler gitmiş oluyor tabi son radde benim dediğim herhalde.doktoru bilgi verecektir burda anlayan var mıdır bilemiyorumDoğrudur ben diğer türlü anladım çok pardon, yani ben de teknisyen arkadaşım da duymuştum bu tarz bilgiyi ama onların bir ayarı varmış biraz da ondan bazen koyu bazen açık görüntüler olabiliyormuş benim de bilgi burada tükeniyor ne yazık ki
İnşallah önemli birşeyi yoktur ya.sigara fena ben de korkuyorum da bırakamıyorum. inşallah doktor bir arkadaş bakar da yorum yazarAynen çok haklısın işte bir umut,bazen hiç ummadığımız şeyler bize ışık göstermeye yardımcı oluyor benim de aklıma burası geldi doktorum da şans eseri dün ameliyata girdi bugün de yıllık izine ayrılmış yani sonucu acayip derecede merak ediyoruz
Yani afedersiniz de gerçekten bu zıkkım denilecek kadar var ama işte bağımlılık mı diyelim adına alışkanlık mı tartışılırİnşallah önemli birşeyi yoktur ya.sigara fena ben de korkuyorum da bırakamıyorum. inşallah doktor bir arkadaş bakar da yorum yazar
Kız daha 25 yaşında ne hırıltısı göğüs sıkışması. Koah mı oldun naptın? Sigarayı bıraktın inşallahKadın hasta yaş 25 sigara öyküsü mevcut hırıltı solunum ve göğüs sıkışması var
Te şimdi söndürdüm kül tablasına bıraktımKız daha 25 yaşında ne hırıltısı göğüs sıkışması. Koah mı oldun naptın? Sigarayı bıraktın inşallah
Ayol bu kadar şeyin üstüne daha içilir mi kız yazık ciğerlerine kurtul şu beladan :) Olmasın tabii niye olsun, babam da senin gibi göğsüm sıkışıyor kızım nefesim hırıltılı mı fark ettin mi sen de deyip duruyordu ki KOAH teşhisi koydular. Hassas ciğerlerin varsa çok içmeden bile olabiliyor ne yazık ki. Geçmiş olsun dikkat et kendineTe şimdi söndürdüm kül tablasına bıraktımkoah olsam bence yerimde duramam oksijen bile etkiler diye düşünüyorum aman dur
Aslında aç karınla çekilen bir grafi ama gaz görülmesi mümkün olabilir. Yakın bir zamanda enfeksiyon yaşanmadı özellikle sırt ağrısı şikayeti ile gidildiHastanizin bagirsaklarinda gaz var.
Yakin zamanda enfeksiyon gecirmis mi?
Doktor degilim, akciger hastasi yakınım var surekli gogus rontgeni goruyorum.
Sirtta agri var miymis?
Öncelikle ilginiz için çok ama çok teşekkür ederim. Her içicinin dediği gibi umuyorum ki bırakacağımAyol bu kadar şeyin üstüne daha içilir mi kız yazık ciğerlerine kurtul şu beladan :) Olmasın tabii niye olsun, babam da senin gibi göğsüm sıkışıyor kızım nefesim hırıltılı mı fark ettin mi sen de deyip duruyordu ki KOAH teşhisi koydular. Hassas ciğerlerin varsa çok içmeden bile olabiliyor ne yazık ki. Geçmiş olsun dikkat et kendine