Lütfen yardım eder misiniz benim için çok önemli

Meme dokusunu küçük görünce erkek sandım. Solunum yollarında problem var gibi. Bronşit, zatürre vs olabilir. Geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim ilginiz için hastalığın iyisi olmaz elbet ama bu dediklerinizle kalsa daha iyidir en azından kötünün iyisi diyerekten

Evet eminim,herhangi bir ateş,halsizlik vs. yaşanmadı
Teshis koymak haddime degil ama bahsettigim akciger hastasi kisiye benzer bir rontgende zaturre sonrasi akcigerde sivi birikmis demislerdi, agri ve gecmeyen oksurugun sebebi buydu.

Ama siz anladigim kadariyla fosur fosur sigara iciyorsunuz, hiriltili nefes alma, gecmeyen oksuruk, sirtta agri, sadece sigara sebebiyle de olabilir. Aslinda birbirine sebep oluyor. Muhtemelen solunum yolunuzda atilamayan balgam var (hiriltili nefes alma sebebiniz), vucudunuz o balgami atmaya uğraşırken soluk borunuz tahris olmus olmali (bitmeyen oksuruk), bu tahris olma ve oksuruk sirt agrisi da yapar.

Doktor degilim, yani tibbi tavsiye degildir.
iciniz rahatlasin diye yazdim, ha bu arada sivi toplandiysa korkmaniza gerek yok, siringayla cekiveriyorlar. Bu rontgeni cekildiginizde hemen doktorunuzun onune duserdi, niye doktorla gorusmediniz ki?

Evet dediklerinizde haklısınız bende size katılıyorum. Yani günümüz hastalıkları çok ilginç ilerliyor. En sağlıklı insanlar son derece kötü hastalıklarla mücadele ederken en zararlı insan da bir tane kötü yaşamıyorken artık insan korkuyor. Önceden öksürük tiye alınmıyorken şimdi bir öksürük nerelere götürebiliyor. Aslında korktuğum veyahutta telaşa bağlı bir durumum yok fakat öyle ki şüphe her zaman kötüdür peşinde düşmek lazım. Yani ola ki günün birinde böyle bir şey meydana gelirse de ki gelmesin hiç bir kula tıp artık çok ilerledi elbet kahrı çekilecek diye düşünüyorum en azından iyi yönden bakmak her zaman iyidir söz konusu sağlıksa ekstra önemli. Yukarıda bahsettiğim gibi röntgen çektirdiğim esnada doktor ameliyata gitmiş. Bugün gittiğimde ise yıllık izine ayrıldığını öğrendim o sebepten sonucu çok merak ettim. Bu arada çok ama çok teşekkür ediyorum en azından kulağıma küpe oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…