Lütfen yardım Boşandıktan sonra bebekli tek yaşam .

Evden pasta börek gibi şeyler satabilirsiniz, bebekle de çok zorlayıcı olmaz hem. Hatta video reel çekip ins... You... Gibi platformlarda da aktif olabilirsiniz.

Allah hayırlı kapılar açsın.

Evden çağrı merkezi denmiş üzgünüm ama bebekle çağrı merkezi imkansız bence işin doğasına ters. Anneniz gün içinde bir kaç saat baksa ya da bir kaç saat bakacak birini bulsanız en iyidi özel ders olur. Sitelerde hep ilanlar var. Geti. Sitesinde bile bu tarz çok ilan var. Bir kaç öğrenciye düzenli derd verseniz bir süre idare edersiniz.

Ben zaten gidip yapabilsem güzel maasli bir isim vardı evlilik öncesi. Ama sorun bebekli çalışma hayatı yapamamam su an için evden çalışmaya mecburum. Ama. Mesleğimde evden çalışma yok. Yani bebeğim olmasa çalışmak kolay para kazanmak da ... Şu an sıkışmış durumdayım.

Online ders verme fikri iyi gibi geliyor bana da. Zaten verimli olabileceğini düşünüyorum öğrenciler açısından

Aile evimizde. Kira derdim yok. İyi olan tek şey bu :)
Yani annemin evlenmeden önce olan bizim de çocuklugumuzdaki olan evimizde.
Eşinizden bosandiniz mi şuan peki babanız vefat ettiyse emekli maaşı bağlanır size maaş oranı bağlı olduğu kuruma ve aldığı maaşa göre değişir.

1.5 aylık bebekle çağrı merkezi işi çok zor olur.

En azından emekli maaşı+nafaka ihtiyaçlarinizi karsilarsiniz.

Herkes bebekle zor demiş de ben bir kaç firmanın çağrı merkezine bağlandığımda bebek nasıl ağlıyordu arkada, kadıncağız 1 dk dedi bebeği susturdu emzirme vs olabilir sonra devam etti. Sling takarsınız. Zaten el kadar bebe hep uyur. Kucağınızdaysa zaten hiç kalkmaz. Siz başvurun bir kaç yere olur inşallah

Bebeğinle mutluluklar diliyorum.. ailen yakınında değil mi acaba? Kardeşin yok mu hani daha kolay olurdu senin için.

Nakafa için başvurmadınız mı ? Çok üzülüyorum sizin için.

çok üzüldüm durumunuza. evden paketleme işi yapabilirsiniz en az 20 bin geliri olan yerler var. komşum yapıyordu yanlış hatırlamıyırsam güzel geliri var en azından çocuğunuzu kreşe yazdırabilecek kıvama gelene kadar. sonra düzgün bir iş bulup çalışırsınız

devlet bildiğim kadarı ile annelere yardım da veriyor her türlü yardıma başvurun bence e devlet üzerinden.

Resmiyette boşanma olmadı henüz. O nedenle alamam. Ama teşekkür ederim böyle bir şey olabileceği aklıma gelmemişti. Ama doğru arkadaşım da boşandı. O babasından maaş alıyor. 2bin kusur sanırım. Bana çok iyi gelir. Nafaka almayı düşünmüyorum bu arada. Gurur... Yapıyorum. Kendi ayaklarımın üstünde duran bir kadındım çünkü. Yine öyle yapabilmek istiyorum.

Link gonderebilir misiniz. Bunda da çok dolandırıcılar var. Komşunuza sorabilir misiniz?

Link gonderebilir misiniz. Bunda da çok dolandırıcılar var. Komşunuza sorabilir misiniz?
link bilmiyorum ama internetten araştırabilirsiniz. komşum geçen yaz yapıyordu görürsem sorarım. devlet desteği de alın güzel destekler veriyor devlet. e devlet üzerinden sosyal yardım talep edin

Yahu bu devlet neci yaa. Valla sizin durumda çok insan var. Normali nedir devlet en azından geçinecek kadra maaş bağlar ilk etapta , yin ekresler olur bebek çocuk vs bırakılacak . Çocuk iraya baslay8nca iş arama süresi verilir işe yönlendirilir. Mesleği yoksa meslek edindirilir. Sonra da maaş kesilir kadın kendi geçinir. Valla bu uygulama Avrupa'da var . Daha fazlası da var da neyse. Bizim devlet anca yesin kendisi

Tek başınıza olsanız veya halihazırda düzenli ve yeterli bir gelire sahip olsaydınız gurur yapabilme hakkınız olurdu ama şu anda maalesef böyle bir lüksünüz yok...

Babasinin boşanmada ve sonrasında yasal olarak yapması gereken tüm ödemeleri, hem de kuruşu kuruşuna, zorla da olsa almak zorundasınız. Çunku şu haldeyken bebeğinizin hayatı boyunca sahip olması gereken ebeveyn haklarından vazgeçmek gurur kaynağı değil, aksine dupeduz bebeğe kötülük yapmak olur.

Eski eşiniz nafaka ödemiyor mu? Aileniz size destek olabilir mi? Örneğin yarı günlük iş bulsanız ve anneniz bebeğinize baksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…