- 3 Ağustos 2023
- 564
- 1.295
-
- Konu Sahibi duvarsaatii
Evde çağrı merkezi gibi içler oluyor onlara bakabilirsinizSelam kızlar.
Bir önceki konumu okuyanlar bilir. Hamileyken bir ayrılık süreci olmuştu.
Normalde mesleği olan çalışmaya çok düşkün bir kadındım...
Neyse laf kalabalığına girmeyeceğim...
Kendim ve bebeğim için malum yaşam devam edebilmesi için iş arayışındayım. Ama bebikoma bakacak kimsem yok. Bakıcıya da Güvenemiyorum. Hele ki bu zamanda haberlerin durumu malum. Kime güveneceksin ki.
Acil olarak şu dertteyim ki: evden yapabilecegim işler var mıdır? Benim gibi olan anneler geçimlerini nasıl sağlarlar ? Bebeğim 1,5 aylık.
Birikimim param hiç yok. Ama çok çalışkanım. Yeter ki işim olsun.
Lütfen fikren yardımlarınızı bekliyorum.
Kalbim acıyor ruhum acıyor bu konu ile ilgili boşanmayı takmadım bile. Ama kendime ve Oğluma çok iyi bakmak istiyorum.
Evde çağrı merkezi gibi içler oluyor onlara bakabilirsiniz
Dolandırıcı ne alaka bir sürü firmanın çağrı merkezi var çalışacağınız firmaya dikkat edin yeterliDolandırıcı diyorlar onlaradüşündüm bunu ama. İnsanları kandırmak ne kadar doğru sırf para kazanacağım diye
ailen nerdee peki tek basinaa cok zor canimmSelam kızlar.
Bir önceki konumu okuyanlar bilir. Hamileyken bir ayrılık süreci olmuştu.
Normalde mesleği olan çalışmaya çok düşkün bir kadındım...
Neyse laf kalabalığına girmeyeceğim...
Kendim ve bebeğim için malum yaşam devam edebilmesi için iş arayışındayım. Ama bebikoma bakacak kimsem yok. Bakıcıya da Güvenemiyorum. Hele ki bu zamanda haberlerin durumu malum. Kime güveneceksin ki.
Acil olarak şu dertteyim ki: evden yapabilecegim işler var mıdır? Benim gibi olan anneler geçimlerini nasıl sağlarlar ? Bebeğim 1,5 aylık.
Birikimim param hiç yok. Ama çok çalışkanım. Yeter ki işim olsun.
Lütfen fikren yardımlarınızı bekliyorum.
Kalbim acıyor ruhum acıyor bu konu ile ilgili boşanmayı takmadım bile. Ama kendime ve Oğluma çok iyi bakmak istiyorum.
ailen nerdee peki tek basinaa cok zor canimm
Şu an ailenizle mi yaşıyorsunuz. Anneniz bebeğe baksa siz çalışsanız? Bakıcıya güvenmekten ziyade aldığınız maaşın büyük kısmı ona gidecek. Önceki mesleğiniz neydi? O alanda bi şeye yönelseniz?
Dolandırıcı ne alaka bir sürü firmanın çağrı merkezi var çalışacağınız firmaya dikkat edin yeterli
Peki şu an nerede kalıyorsunuz?Ailem dediğin zaten babam vefat, annem evli. Annemin Eşinin çocuğu olmadığı için biraz karşı bu durumlara. Annem ablamın çocuklarına bakıp büyüttüğü için adamın sabrı kalmamış. Anne desteğim o sebeple yok... Bir şey demiyorum ona da. Mutlu olsun yeterli. Bakmak zorunda değil çünkü.
Ben ne eski eşten ne annemden. Kimseden maddi manevi bir şey istemiyorum. Tek yapmam gerekiyor. Maalesef
Peki şu an nerede kalıyorsunuz?
Kira derdiniz olmamasına çok sevindim. Ve durumunuza çok üzüldüm Allah hayırlı kapılar açsın. Küçük butik kreşlerle konuşsanız? Yemek olur temizlik olur yaparsınız bebeğiniz de yanınızda olur. Daha küçücük yavrum kıyamam. Allah bahtınızı öyle güzel etsin ki şu zor günler çabucak geçsinAile evimizde. Kira derdim yok. İyi olan tek şey bu :)
Yani annemin evlenmeden önce olan bizim de çocuklugumuzdaki olan evimizde.
Maleseff biz kadinlqr bazen gidecek bir yerimiz yok napacaz hic bilmiuorum 1 bucuk aylik dahaa bebegin vee oylee evden iş yok yaa olansaa zaaten dolandiriuorlar insani nasil bir cozum bulabiliriz sana bilniyorumAilem dediğin zaten babam vefat, annem evli. Annemin Eşinin çocuğu olmadığı için biraz karşı bu durumlara. Annem ablamın çocuklarına bakıp büyüttüğü için adamın sabrı kalmamış. Anne desteğim o sebeple yok... Bir şey demiyorum ona da. Mutlu olsun yeterli. Bakmak zorunda değil çünkü.
Ben ne eski eşten ne annemden. Kimseden maddi manevi bir şey istemiyorum. Tek yapmam gerekiyor. Maalesef
Kira derdiniz olmamasına çok sevindim. Ve durumunuza çok üzüldüm Allah hayırlı kapılar açsın. Küçük butik kreşlerle konuşsanız? Yemek olur temizlik olur yaparsınız bebeğiniz de yanınızda olur. Daha küçücük yavrum kıyamam. Allah bahtınızı öyle güzel etsin ki şu zor günler çabucak geçsin
Maleseff biz kadinlqr bazen gidecek bir yerimiz yok napacaz hic bilmiuorum 1 bucuk aylik dahaa bebegin vee oylee evden iş yok yaa olansaa zaaten dolandiriuorlar insani nasil bir cozum bulabiliriz sana bilniyorum
Yani ilan bilmiyorum şu an ama benim arkadaşım bir bankanın çağrı merkezinde çalışıyordu işe girdiğinde 15/20 gün eğitimi oldu yüz yüze sonra bilgisayar verdiler evden çalıştıBilindik firma göremedim de. Bildiğiniz ilan varsa özelden gönderebilir misiiniz
amin insallah canimm olmuyoraaa olmuyordurr boswer Rabbimm bir kapi acarİnşallah her zorlukla beraber bir kolaylık vardır...ümit kesmek istemiyorum hayattan. Bana nankörlük yapan adamla boşanmamak da olmazdı bu sebeple sırf şu zorluklari yaşamamak için. Bilmiyorum. Ama inşallah her şey çok guzel olur
Küçük kreşlerde yardımcı ablalık vs yemek personeli falan oluyor mahalle kreşlerinde kabul ederler sanmıyırum bu konuda mesleğinizin önemini. İyi bir bölümden mezunsunuz matematik ne durumda? Özel dersler çok iyi günde 2-3 saat özel ders verseniz süper olurAminnn. Allah razı olsun.
İyi fikir. <3
Ama okuduğum bölümlerin kresle bir alakasi yok kabul ederler mi bilmem.
Biyoloji, elektronörofizyoloji mezunuyum.