Lutfen Yardim! Bir bayan olarak baska bir bayani acayip kiskaniyorum :(

Biz koclari kaldiramiyorlar heralde...

çok ilginç geldi..
sebebi ne acaba ben yerinizde olsam bir uzmana sorardım valla ne yalan söylym..

resmen kadının hayatını an be an takiptesin:))
çok feci abartmışssın ya.
sevgilinin bu kadını beğenmesi değil midir seni tetikleyen.
sürekli tek bir kadına odaklanmış beğenisi ve sen de bu sebeple saplantı haline gelmiş.
acaba ne yapıyor da bu kadar sevilip beğeniliyor diye sarmışssın iyice kadına.
kendini onunla kıyaslayıp durmuşssun baksana.
uzak duracaksın tek yapacağın şey bu kendi kendine.
yok başaramaz isen bir psikolog ile görüş.

Konusahibi bence ilk olarak gercekten kendinizi tutarak baslayin, yani zaten ayni sehirde degilmissiniz yani siz istemesenizde heran karsiniza cikacak diye bi durum yok... Sosyal aglardada engelleyin kisiyiki sizde bakmak isteseniz bile önünüze engel ciksin, akliniza gelince baska düsüncelere dalin ne bileyim, öyle öyle kurtulursunuz heralde... Aslinda bi kisinin resminin altina olumsuz bisey yazsa sizde mükemmel olmadigini anlayip takintinizi birakacaksiniz bence ama iste hep arkadas akraba olunca takipciler eh bide yalan dünya böyle bi yorum yapmazlar...

Hangi ülkedesin sen?

O kıskandığın kadın yabancıydı değil mi?

Bende herseyin erkek arkadasimla basladigini dusunuyorum. Yoksa cevremde ne hayatlar yasiyan insanlar var bu kiza 10 basarlar gerek sosyal yasam gerekse guzellik olsun. Ben ise neden baskasi degilde bu diye dusunup duruyorum.

:) Oyle guzel oldugumu soylemedim, cirkin de sayilmam aslinda. Fizgim guzeldir dedim. Sorun keske dis gorunus olsa.. Bu memlekete kendime birseyler katmak icin geldim git gide koreldim.

basbayağı söyledin arkadaşlarım çok güzel kızsın derler filan yazmışsın

eğer öyle değilse onun kadar güzel ve ilgi çekici olmadığın için kıskanıyorsun kadını

ne yapacaksın herkes dünya güzeli olacak diye bir şey yok kendinle barış kadını takibi bırak.

bu takıntın hasta olmana neden olabilir.
.........
not: kk de bugün ki temamız güzellik mi

girdiğimden beri yok güzel kadınların şansı olmuyor mu,

yok bende güzelim ama kadın benden daha güzel takıntı yaptım vb.

Bence kız eli ayağı düzgün biri, ama öncesinde;

1.) Kendiyle barışık

2.) Yaşamayı seven

3.) Pozitif

4.) Sosyal ve sevilen biri

5.) İlk girdiği ortamda bile dikkat çekip ön plana çıkabilen..

Bunların arkasında ne kadar çirkin bir insan olursa olsun soğuk ve negatif bir güzelliği her zaman alt eder.

Bende herseyin erkek arkadasimla basladigini dusunuyorum. Yoksa cevremde ne hayatlar yasiyan insanlar var bu kiza 10 basarlar gerek sosyal yasam gerekse guzellik olsun. Ben ise neden baskasi degilde bu diye dusunup duruyorum.
tabi ki sebep bu.
sürekli o kadını beğeniyor olması seni çok derinden etkilemiş.
kıskanmışssın işte kendinin de ifade ettiği gibi.
daha başkaca komplike bir cevabı yok ne yazık ki.
ama sen farkındasın hatanın bu güzel.
sonuçta kendine eziyet ediyosun,ne yap et unut bu kadını:))

Dogun gunu partisine gittigimde bayagi guzel giyinmistim o kizin arkadaslari suzuyolardi ben de kendi kendime sanirim gercekten iyi gorunuyorum diye dusunmustum. Ta ki bu kiz partiye gelene kadar. Belki benim abartim belki gercek kiz da cok hostu ve benim o anki ozguvenim kaybolmustu.

Amerikadayim. Kiz Guyana'li. Hintlilere benziyolar oralarin insanlari. Kiz biraz Kim Kardashian'a benziyor. Biraz daha esmercesi.
Kim bence çok radikal bir örnek.. Birine göre çok güzeldir, birine göre çok çirkin..

İkisinin ortasında düşünemiyorum Kim’i.

Benim tarzım değil mesela, erkekler neyini beğenir bilmiyorum ama sanırım koca göğüslerini falan ön plana çıkarması baya etkili oluyor.

Onun dışında kadının bir tarzı ve en önemlisi parası var.

Onun yaptırdığı bakım+estetiklerler+bilmem neleri sen yaptırsan kainat güzeli olursun belki.

Benim de böyle hayran olduğum onları sürekli merakla takip ettiğim kadınlar var ama sen biraz abartmışsın. Mesele güzel ya da zayıf olmak değil. Benim de tek sinir olduğum olay bu ben 2 kilo fazlam var diye özgüvensizliğin dibine vura vura yaşıyorum, kız toplu ama o kadar özgüvenli ki kendini göstermeyi biliyor. Tek ihtiyacımız biraz özgüven anlayacağın

Biz koclari kaldiramiyorlar heralde...

Gerçekten merak ediyorum sizin de başınıza geldi mi yoksa bir tek ben miyim bunu yaşayan ?
10 yıllık kız arkadaşım tek kelime etmeden konuşmayı kesti benimle. Can dostum demiştim ona..
Ona çok değer vermiştim, sordum neden dedim, yok öyle bir şey dedi. Ağladım zırladım üzüldüm ama yok, hiçbir şey eskisi gibi olamadı.
Ben arıyordum o dönmüyordu ve sonunda bitti.
O zaman görüştüğüm ve çok sevdiğim bir ablam " seni kıskandı, onun yapmak istediklerini sen yapabildin, bunu kaldıramadı" demişti. "Yok canım ne alaka, ben ne yaptım ki" demiştim, inanamamıştım buna.
Şimdi de başka biri var, işyerinde.. Sebepsiz yere tavırlı bana karşı, sebebini sordum yok öyle bir şey diyor, sen uyduruyorsun demeye getiriyor ama yok tavırlı işte ! Aptal değilim ya ben ?!
Kocası ile evlenmeden kocasının ailesine benim şirketteki pozisyonumda olduğumu söylemiş, başkalarından duydum.
Kıskandığını düşünmüştüm daha önce ama pek inandırıcı gelmemişti bana ama bunu duyunca kesinlikle de emin oldum böylece.
Bazı hemcinslerimi cidden anlayamıyorum..

çok sorarark istemeden de olsa o adamın kafasına o kadını sokuyorsun yapma böyle ilgiyi kendi üstünde tutmaya devam et illa ilgisi dışarıya kayacaksa zaten gidip en bakımsız çirkin pis kızı bile bulabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…