• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Lütfen yardım.. Benden habersiz alınan kına gecesi kıyafetim..

bukadarda olmaz artık .........ama şimdiden kına kıyafetinde böyle yapıyosa işin zor ...umarım bidaha yapmaz böyle...

Son düzenleme:
aaah ahh benimde setimi böyle yaptılar bana sormadan aldılar bir yıl oldu nerdeyse ama hala unutamıyrum bu dönemde yapılan kırgınlıklar hiç unutulmuyor insanın içinde ukde kalıyo

Valla ben setimi kendim beğedim. Gerçi her şeyimi kendim beğendim. Bu konuda fazla rahattım. :)) Sağolsunlar! :) Setim 14 ayar ve biraz ince; ama düğünlerde, yemeklerde, özel günlerde vs. her zaman kullanabileceğim bir şey!

ay kızlar çok yoruldum bugün sonunda kayınvalidem ile kına gecesi kıyafetimi de aldık :) biraz tartışmalı geçen günlerin sonunda nihayet istediğim gibi bişi oldu.. bilen bilir tartışmaları :D neyse ekliorum fotosunu sizde bakın. birebir aynısı diil ama buna çok benziyo :)

İyi bari içine sinen bir model seçmişsin ...Kayınvaliden baya bozulmuştur ama sempatiksalakcinni

Sonuçta haklısın ama...

bende herşeyimi kendim beğeniyodum ta ki görümcelerim gelene kadar.. setimi de abisi hediye almış sözde, sapsarı 22 ayar bişey hiç sevmem sarı altın zaten sadece bir kere taktım

Hiç ayıp olur diye düşünme.Eşine söyle olmadı o desin annesine.Bi kere olacak bu.

Hiç ayıp olur diye düşünme.Eşine söyle olmadı o desin annesine.Bi kere olacak bu.

ben eşime elli defa dedim sanki bi işe mi yaradı hiç toz kondurmuyo ailesine ona göre hep onlar haklı.inat ettim ben hayatta düğünümde bunu takmam dedim ama sonra mecbur kaldım ilk ve son kez taktım

Son düzenleme:
bak şimdi sabah sabah sinir oldumm yaa canım söyle kayınvalidene güzel bi dille anneciğim keşke banada danışsaydınız ben bnu 1 kere giyicem diye bişiyler söyleseydin...peki nişanlın ne dedi bu duruma...yaa bennde bna benzer şeyler yaşadım arada sevdiğin olmasa katlanılcak durumlar değil ama seviyosun işte...

ayy inanmıyorum nasıl böyle bişi yapar kayınvaliden yaa ayıp deılmı? ogece senın gecen oldu olcak provaya da goturmeseymışş hallahalla

provada söylersin şurasını burasını beğenmedim şöyle böyle yapsak diye kendi istediğini getirirsin elbiseyi kayınvaliden de hakikaten heyecanlı olsa gerek kendi kendine kararlar aldığına göre...:27:

nasıl yani ya!!!! senin giyeceğin kıyafeti bir başkası nasıl seçer hatta bununlada kalmayıp sipariş verir. walla seni olumsuz etkilemek istemem ama ben olsam olay çıkardı kesin.

Back