• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Lütfen yardım.. Benden habersiz alınan kına gecesi kıyafetim..

kayınvalideniz kendi kafasına göre davranmakla hoş şey yapmamıs ama bence bekleyin belki beğenirsiniz tabi beğenmesseniz katiyyen giymeyin insan ömründe bir defa yaşıyor böyle güzel günü.taviz vermeyin asla

cuma günü provaya gidecekmişiz.. bakalım göreceğim o gün kıyafeti.. dediğiniz gibi belki de çok beğeneceğim ya da beğenmeyeceğim... şu anda öyle nötr bi durumdayım ki.. mutlaka fotografını çekeceğim sizlerle de paylaşacağım.. sağolun iyiki varsınız

ayy sinir olurdum bendeeeeeeeeeeee..geldigi zaman giyer bakarsın begenmessen gidip başka alırısn bukdr basit cnmmm:)

selamlar herkese :) daha önceki mesajlarımda bahsetmiştim bugün kayınvalidem ile kına kıyafetime bakmaya gidecektik ama nedenini anlamadığım bir aksilikten dolayı bugün gitmedik. merakla fotoyu bekleyen arkadaşlarım sanırım siz de ben gibi biraz daha bekleyeceksiniz :(

Benim kayınvalidem de daha ortada hiç birşey yokken biz sadece flört ediyorken Hollandaya gitmişti oradan gelirken bana nişan elbisesi almış.:1closedeyes:
Ben hoşgeldin ziyaretine gittiğimde gördüm elbiseyi aradan 3 ay geçti istediler, nişan zamanı geldi ben o elbiseyi giymeyeceğimi söyledim.
Ve giymedim de .. elbise güzeldi ama giymedim sempatiksalakcinni
Herşeyin bir adabı var canım:umursamaz:

iyi yapmışsın ne o öyle senin fikirlerinin hiçmi önemi yok:1ninca:
kuzenimin kayınvaldeside gelinlik beğenmiş sonra kocasına göstermiş o da beğenmiş sonra damat bey bakmış tabiki annesi beğenmişya o da beğenmiş modeli en son kuzenimi götürmüşler o da beğendiği halde başka bi model bulmuş gelinlikçiden taktir ettim kuzenimi ya kimin kuzeni amakaydirigubbakcemile3

hımmmm....niye gitmediniz bugun?Belki nişanlın senın o gun yaptığın konusmadan sonra annesiyle konusmustur ve ona yanlış yaptığını söylemiştir o da randevuyu iptal etmiştir...ne dersin olabilir mi acaba?

evet ya bende merak ettim nedenini neden iptal edilmiş olabilirki.

valla bilemiyorum ama bana tel de konuştuğumuzda keyfim yok dedi... bi de geçenlerde düğünde takılacak takılar ile ilgili bi konuşma geçmişti aramızda ben de geleyim demiştim alışverişe belki ondan bozulmuştur...

hımmmm....niye gitmediniz bugun?Belki nişanlın senın o gun yaptığın konusmadan sonra annesiyle konusmustur ve ona yanlış yaptığını söylemiştir o da randevuyu iptal etmiştir...ne dersin olabilir mi acaba?

belki de cem annesine bişiler demiştir.. ama bana aldım siparişini verdim dikilio falan demişti.. büyük ihtimalle parasını da ödemiştir.

elbette.. bu akşam nişanlım ile beraber anneler günü alışverişine gidicez. çok gerekiyormuş gibi kadın bu akşamdan özdereye gidiyor. mecburan yarın akşam biz de gidicez ve ilk defa annemden uzak bir şekilde anneler günü kahvaltısını kayınvalidem ile yapmak zorunda kalıcam.. ahh canım annem benim.. ben üzülmeyeyim die benim için bir sorun yok kızım siz önce kayınvalidene gidin öğle yemeğine bana gelirsiniz dedi.. annem canım benim.. meleğim ya...

eveett son gelişmeleri söyleyeyim bari :) bu çarşamba nihayet görmeye gidiyoruz. bu arada o siparişini verdiği şeyi iptal ettirmiş :D sanırım nişanlım olaya el koydu :D ohh acayip içim rahatladı valla.. bakalım çarşamba günü yüksek komisyon ile alışverişe gideceğiz :D nişanlımın annesi ve teyzesi ile.. allah bana yardım etsin o gün :P

eveett son gelişmeleri söyleyeyim bari :) bu çarşamba nihayet görmeye gidiyoruz. bu arada o siparişini verdiği şeyi iptal ettirmiş :D sanırım nişanlım olaya el koydu :D ohh acayip içim rahatladı valla.. bakalım çarşamba günü yüksek komisyon ile alışverişe gideceğiz :D nişanlımın annesi ve teyzesi ile.. allah bana yardım etsin o gün :P

canım senın annen neden gelmiyor>? gelişmeler iyi:) valla biz alışverişe nişanlımla ikimiz giidcez kimseyi götürmicez...

canım senın annen neden gelmiyor>? gelişmeler iyi:) valla biz alışverişe nişanlımla ikimiz giidcez kimseyi götürmicez...
evet cnm ben de sana katılıyorum, ya nişanlınla ikiniz gidin ya da annen de gelsin, çünkü inan ki annenin yanında olması bile sana güç verir. çünkü böyle durumlarda insan ortada kalıyor, bir sorulacak birşey olsa , gözlerin anneni arar...
ben kimseyi götürmedim her şeyimi nişanlımla ikimiz aldık, tabi daha mobilya faslı başlamadı:(((( ohaoldumsmile

ay kızlar çok yoruldum bugün sonunda kayınvalidem ile kına gecesi kıyafetimi de aldık :) biraz tartışmalı geçen günlerin sonunda nihayet istediğim gibi bişi oldu.. bilen bilir tartışmaları :D neyse ekliorum fotosunu sizde bakın. birebir aynısı diil ama buna çok benziyo :)

Ben de keşke alsa diye düşünüyorum. :)) Herkesin isteği farklı işte! :) Düşüncesizce bir davranış; ama heveslenmiştir belki. Biz bütün alışverişi kendimiz yaptık. Hatta çoğunu ben yaptım. Aslında rahat oluyor; ama kaynananın olması da ayrı güzedir bence. :))

Back