• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Lütfen yardım.. Benden habersiz alınan kına gecesi kıyafetim..

undomiel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2008
1.379
4
158
Kızlar çok heyecanı bir kayınvalideye sahibim ve maalesef kına gecesinde giyeceğim kıyafeti ben olmadan almış daha doğrusu dikimi için sipariş vermiş. ben daha görmedim maalesef nasıl bişey olduğu konusunda hiçbir bilgim yok. Ne yapıcam ya beğenmezsem uff ya uffff ne yapıcam nolur bana yardım edin..

çok düşüncesizce bi davranış bence şimdiden böyle emrivakilerden hoşlanmadığını söylemelisin yoksa arkası gelir baş edemezsin canım

cnm keşke sen beğenseydin . neden böyle yapılırki hadi takı falan tamamda giyeceğin kıyafetede karışılmaz ki .cnm bence nerde yaptırdığını öğren gidip bir konuş belki üstünde bikaç değişiklik yaparsın veya başka modelde diktirebilirsin

Uff çok sinir oldum kızlar.. Ne diyeceğimi de bilemedim.. Zaten sürekli gidip bişiler alıp duruyor. Deliricem yakında.. Beni de götürecekmiş provaya ama bakalım nasıl bişeyle karşılaşacağım.. Uff ya ufff

üzüldüm canım bence kayınvalidenin heyecanından kaynaklanan bir durum değil bu sadece herşeye ben karar vereyim benim isteklerim giyilsin davranışı bu
bence tavrını koy benim görmem gerekiyo sonuçta ben giyicem de ya beğenmezsen bir kere oluyo bu tür şeyler ömür boyu içinde kalacak benden söylemesi tatlım

çok saçma zoraki olurmu bu senin kına gecen ve senin beğendiğin bi model olmalı bence tavrını koy sonra başedemezsinn

provayada bi zahmet götürsün yaniii çok saçma yaa ben olsam asla istemezdim gidip başka bi kıyafet beğenir onu aldırırdım

kusura bakma ama yuh diyorummmbilmiyorumkismile kendimi giyecekmişşş.bencede söylemelisin yaa...hade kızım ben bişiy beğendim gidelim bakalım derse anlarım daaa böyle şey mi olur yaa

ya kızlar söylenmio da işte böle durumlarda.. :( ama provaya gittiğimizde beğenmezsem artık başka bişeyle değiştiricem.. ahh ahh nişanlımı bu kadar sevmesem katlanılacak şey değil ama...

uff ne zor bi durum ya ama baştan nasıl giderse sonradanda aynen devam ediyor kesinlikle tavrını koymalısın ...

ben de aynı şeyleri yaşadım hiç birşeyimi görmedim o alıp getiriyodu bence tepki göster yüzünü as anne bana sorabilirdin sonuçta ben giycem de baştan nasıl başlarsa öyle devam ediyo bak taviz verme mobilyacılara bile hep kendi gidip gezmiş benimki kabus gibiydi o günler

bence açık açık konuşmalısın beraber beğensek gibi.....modelini...çok düşüncesizce birşey ben olsam giymezdim bile......

Dün akşam bi gazla konuştum nişanlımla =) Yani sert bi şekilde de konuşmadım keşke dedim beni de götürseydi kıyafet bakmaya falan die. Sadece haklısın dedi.. Umarım annesi ile de bu konuyu konuşmuştur.. Kızlar valla ne yapıcam bu kadının bu huyları ile bilemiorum ki. Aynı şeyler az kalsın mobilya olayında da yaşanacaktı Serayahsen'cim ama orda tavrımı koyup biz kendi istediğimiz şeylere baktık. Bu bi kısır dönü şeklinde gidio.. Önce mobilyada oldu, sonra beyaz eşyada.. Ve nihayet kendince almış kına gecesi için kıyafeti.. Umarım ilerde siz zahmet etmeyin ben sizin için çocuk doğururum demez :D

Uff çok sinir oldum kızlar.. Ne diyeceğimi de bilemedim.. Zaten sürekli gidip bişiler alıp duruyor. Deliricem yakında.. Beni de götürecekmiş provaya ama bakalım nasıl bişeyle karşılaşacağım.. Uff ya ufff

en azından seninki alıyomuş ona şükret canım :1shok:
bizim kuzenn düğünü var onlarla ilk düğüne gidişim kıyafetin söz konusu bile olmuyo kendi annem babam alacak :oklava:

ıyi niyetli bile olsa sinir bozucu. Gerçekten tavrını koy. Ama nişanlını arada bırakma, saygı çerçevesinde, hakılıyken haksız duruma düşmeden kendin kendisine söyle.

Belki de beğenirsin kıyafeti dur bakalım hemen telaşa verme kendini... Belli ki gerçekten heyecanlı bir kayınvaliden var, bence nazik bir şekilde böyle şeyler olduğunda sana da haber vermesi gerektiğini beğenmezsen boşuna gideceğini söylersin, sanırım anlayışla karşılayacaktır...

ilk oglunu evlendiriyorsa hevestir, ama sor once almadan, gelin hanim kendi begensin, sende al demi yani.. $imdiden, boyle sormadan i$lere kalki$iyorsa ileriyi sen du$un.. hakkinizda hayirlisi

Kızlar çok heyecanı bir kayınvalideye sahibim ve maalesef kına gecesinde giyeceğim kıyafeti ben olmadan almış daha doğrusu dikimi için sipariş vermiş. ben daha görmedim maalesef nasıl bişey olduğu konusunda hiçbir bilgim yok. Ne yapıcam ya beğenmezsem uff ya uffff ne yapıcam nolur bana yardım edin..

ay canım bi kızın hayatında kendi düğününden kınasından vs.. daha önemli bi tören yoktur herhalde
bence tavır koymak değilde, tatlı dille annecim beraber baksaydık keşke, zevklerimiz farklı biraz falan de
ya evlenincede bu tavırlar devam ederse
bence kırmadan çaktırman lazım mevzuuyu

yada en azından nişnalın demeli, anne elbiseyi undomiel giycek, onun beyenmesi önemli diye

Back