- 4 Şubat 2010
- 3.764
- 727
- 163
- Konu Sahibi asyaaaaaaaaaa
-
Amin canim ama az kalmış 12 bitsin bebis iyice yerlesir inşallah sonrasında hersey iyi gider bulantida fazla olmaz cok cok olsa bir ay ama şimdiye kadar olmamış zannetmem asiri olup seni üzeceğini :) allahım kolaylık verdim valla gebelik cok zor ismiş
İnşallah bebislerimizi kucağımıza alınca Rabbim hepsini unutturur
canı çok kötüyüm bulantı ve kusma beni 2 gündür mahvetti
Merhaba canim , mesajini cok gec okudum sen 33 e gelmissin bile . Durumlar ne oldu cok merak ettim. Benim bebegim Rabbim bin. Şükür toparlandı biraz. Suan haftası ile uyumlu sadece beli önce.. 34. Haftadayiz be 2300 oldu. Korkulan gibi bir durum oası cok şükür. Dilerim senin icin deiyi gelişmeler oluştur. Haber alabilelim umudu ile..
Merhaba asyacim, bugün kontrolumuz vardı yine, her hafta gidiyoruz, nst'ye giriyorum, doplerlerine ve karın cevrelerine bakılıyor. Nst'de her iki bebeğin kalp atışı iyi, henüz bı strese girmiş gibi görünmüyorlar. Büyük bebeğimin dopleri normal, s/d'si 3un altında, onda bı sorun yok cok sukur. Küçük bebeğimin s/d'si 4-4,5 arası hala, direnç devam ediyor ama ters akim falan yok, azda olsa büyümeye devam ediyor kuzum. Vücut ölçülerini almak artık cok zor oluyor, hangisi kimin kolu bacağı anlamak mümkün degil, onun icin sadece karın cevresine bakıyor, onda da dediğim gibi azda olsa büyüme var, mesela bugün ki kontrolde 30-31 hafta arası çıktı karın cevresi, gerilik artmamış görünüyor yani. İkiz oldukları icin zaten bu haftadan sonra büyümeleri yavaşlıyacakmis, kaçar kilo doğacaklar hiç kestiremiyorum. Sanırım büyük olan 2,5a yaklaşırda küçük olan anca 2 kilo olur gibi geliyor bana. Allahtan kafa cevreleri haftalariyla uyumlu, onda bı gerilik yok.
Dr'um 34u geceriz gibi görünüyor dedi her haftayi tek tek degerendiriyoruz ama bugün basıma bı de gebelik kolestazi çıktı, yarın tahlil sonuclarım çıkacak, Allah sonumuzu hayr etsin, beterinden saklasın inşallah...
Senin durumuna da cok sevindim canım, inşallah sonuna kadar bı sıkıntı yaşanmadan atlatirsin....nasil toparladı peki bebisin özel bisey mı yaptın? Doplerin kac çıkıyor hatırlıyor musun?
Olsun bak 2 kilo üstü bebeklerde bı sıkıntı yaşanmiyor zaten hem de ultroson ölçümünün genelde üstünde doğuyorlar inşallah saglikla gelecek o kuzular :) benim dopler kağıtlarım elimde ama neresine bakıcım bilemiyorum ki.. Ama ben biraz beslenme ve istirahat işine ağırlık verdim. Süt yumurta ve pekmez kasar peyniri yoğurt badem ceviz balık yemekten kusmak uzerey ve hep sol tarafa yapmaktan çürüdüm desem yeridir yani. Haberlerini merakla bekliyorum. İnşallah tahlilde sorun çıkmaz da 35 haftayı görürsün sonra hersey yoluna girer. Asıl sopalar dogunda osin zor :)) iki sipos yoracak anneciğini..
Ben rahim agzi probleminden dolayı 19dan beri yatıyorum canım, gebelik sekeri yuzundende diyetteyim istediğim gibi beslenemiyorumbeyazın psikopat bı tiplemesi vardı hatırlarsan ona dondüm; rahim ağzından dolayı yatman lazım ama şekerin düşsün diye yürüyüş yapman lazım, bebeklerin beslenin diye güçlü beslenmen lazım ama şekerini yukseltmemen lazım:)) dr'umda gecen gün nediycemi şaşırdım sana, 34-35i bı gecelim kafana göre takil diycem dedi:) ben simdi şekerden dolayı karbonhidrat alamayınca proteine yuklenmistim haliyle, sabahları çift yumurta falan yiyodum oda kolestazimi tetikledi nedir?! Valla öyle ya da boyle Allahıma sığındım, malesef elimden gelen, yapabileceğim hiç bisey yok, inşallah saglikla hepimiz alırız yavrularımızı kucağımıza... sürekli düşünüyorum, uykularım kaçıyor, benim bide evde 3,5 yasında bı oglum var ona hissettirmelere çalışıyorum stresimi ama cok mümkün olmuyor
Çarşamba kontrol var yine, bayramdan önce görmek istiyorum dedi, sonucu yazarım canım. Bu arada senin bebis kiz mı erkek mı? Adı belli mı?
Ben rahim agzi probleminden dolayı 19dan beri yatıyorum canım, gebelik sekeri yuzundende diyetteyim istediğim gibi beslenemiyorumbeyazın psikopat bı tiplemesi vardı hatırlarsan ona dondüm; rahim ağzından dolayı yatman lazım ama şekerin düşsün diye yürüyüş yapman lazım, bebeklerin beslenin diye güçlü beslenmen lazım ama şekerini yukseltmemen lazım:)) dr'umda gecen gün nediycemi şaşırdım sana, 34-35i bı gecelim kafana göre takil diycem dedi:) ben simdi şekerden dolayı karbonhidrat alamayınca proteine yuklenmistim haliyle, sabahları çift yumurta falan yiyodum oda kolestazimi tetikledi nedir?! Valla öyle ya da boyle Allahıma sığındım, malesef elimden gelen, yapabileceğim hiç bisey yok, inşallah saglikla hepimiz alırız yavrularımızı kucağımıza... sürekli düşünüyorum, uykularım kaçıyor, benim bide evde 3,5 yasında bı oglum var ona hissettirmelere çalışıyorum stresimi ama cok mümkün olmuyor
Çarşamba kontrol var yine, bayramdan önce görmek istiyorum dedi, sonucu yazarım canım. Bu arada senin bebis kiz mı erkek mı? Adı belli mı?
Canim benim kiyamam ya cok zor ama yavrularını kucağına aldığında değecek annesi :)protein cok cok iyi.. benim kiz adı inşallah Mina olacak8 sene sonunda 4. Tup denememde buluştuk kızımla. Rabbim hepsini tamamına erdirir inşallah Haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?