Merhaba asyacim, bugün kontrolumuz vardı yine, her hafta gidiyoruz, nst'ye giriyorum, doplerlerine ve karın cevrelerine bakılıyor. Nst'de her iki bebeğin kalp atışı iyi, henüz bı strese girmiş gibi görünmüyorlar. Büyük bebeğimin dopleri normal, s/d'si 3un altında, onda bı sorun yok cok sukur. Küçük bebeğimin s/d'si 4-4,5 arası hala, direnç devam ediyor ama ters akim falan yok, azda olsa büyümeye devam ediyor kuzum. Vücut ölçülerini almak artık cok zor oluyor, hangisi kimin kolu bacağı anlamak mümkün degil, onun icin sadece karın cevresine bakıyor, onda da dediğim gibi azda olsa büyüme var, mesela bugün ki kontrolde 30-31 hafta arası çıktı karın cevresi, gerilik artmamış görünüyor yani. İkiz oldukları icin zaten bu haftadan sonra büyümeleri yavaşlıyacakmis, kaçar kilo doğacaklar hiç kestiremiyorum. Sanırım büyük olan 2,5a yaklaşırda küçük olan anca 2 kilo olur gibi geliyor bana. Allahtan kafa cevreleri haftalariyla uyumlu, onda bı gerilik yok.
Dr'um 34u geceriz gibi görünüyor dedi her haftayi tek tek degerendiriyoruz ama bugün basıma bı de gebelik kolestazi çıktı, yarın tahlil sonuclarım çıkacak, Allah sonumuzu hayr etsin, beterinden saklasın inşallah...
Senin durumuna da cok sevindim canım, inşallah sonuna kadar bı sıkıntı yaşanmadan atlatirsin....nasil toparladı peki bebisin özel bisey mı yaptın? Doplerin kac çıkıyor hatırlıyor musun?