asyam bee, bugün mahvoldum uykusuzluktan
gece eşim 11le 12 arası baktı, o arada ben uyudum
uykusu gelmiş eşimin, bana bıraktı artık
o saatten sabah 5e kadar uyumadı inanabiliyo musun
o kadar ağladım ki sinirden
sonra eşim pışpışladı, 5ten sonra uyudu 8.45e kadar
emdi tabi aralarda
ben de kendimden geçtim yani
sonra kalktım, annemlere geldim, halam gelmiş istanbuldan
ben de görmeye geldim
uyumadı burda da bir türlü
ayağımızda sallıyoruz, pışpışlıyoruz
yok, uyumuyor, gözleri kıpkırmızı
bir de şunu sorcam, sallamak ve emzik konusunda ne düşünüyorsun
Merhaba sevimsiz25,
Burdan yazıyorum cunku ozel msj hakkım daha yok:)
valla bebekle uğraşıyoruz bizde gayet ıyıyız aynen devam..bızımde de kayınvaldemler geldı cok sık gıremıyorum buraya..
hımm poposundakı yırtık ıcın evet cok acı verebılıyormus..cok fazla ıkınmaktan oluyor zaten.bunun için ilaç verdimi bilmiyorum ama istersen saf zeytinyağıda sürebilirsin popo deliğine en azından yumuşatır..uyku konusunda biraz olsun düzene girmesine cok sevındım yada alışmana:)) 6.aya kadar ne yazıkkı bole zorluklara alışıcaz gazda uyku sorunuda bu aya kadar devam edıyormus genelde.Pamukçuğa gelince genelde anne sütü ağızda kaldığı için oluyor dılde başlayıp dudak ıclerıne kadar ılerlıyor bızde de dudak ıclerıne kadar ılerlemıstı..dr. emdıkten sonra yarım cay kasıgı kaynamıs ılımıs suyu ıcır dedı..ama yarım cay kasıgı kadar bu sütün kalıntısının ağızda kalmasını engellıyor..bır de gazlı bezi once suya batırıp sıkıyorsun nemlenıyor sonra karbonata batır azıcık ve yaraları sıl.gunde bır kere yapman yeterlı ben bu sekılde gıderdım yaraları sımdı kalmadı.hıc ılac kullanmadım anestol nasıl kullanılır ne ıse yarar hıc bı fıkrımde yok acıkcası..bıde gogsunu temız tut.cunku o pamukcuk memeyede yerlesıyor sonra yıne bebeğin agzına gecıyor cnm.
ben evet calısıyordum.sonra anneme soz verdım bebek olunca en azından 3 yasına kadar calısmıcam cnm.cunku ben doğdugumda annem calısıyormus ogretmen kendısı..ben hep kreslerde ellerın elınde buyumusum cok uzuluyormus ve zormus..bu nedenle maddı durumumuz yettıgınce calısmıcam..sen calısıormusun yada evdemısın?
Benim bebeğim 6aya girecek.bazen sallamadan uyuyor gündüzleri ama geceleri sallamak istiyor. Gece uyanıncada sallamak istiyor sollamadan uyutmanın yolu yok mu acele cevap
zaten gazlı bir bebek denemediğimiz ilaç kalmadı karnına zeytinyağı ile masajda yapıyorum rezenede veriyorum ama bir türl geçmiyor umarım gazdandır ve geçici bir durumdur yoksa bende o da uykusuzluktan ölücez
[/QUOTE
Gunfe kac kere verdınıxBenimde 2 yaşında oğlum var ve gaz sancısı çok olurdu çok damla aldım ama ne yazık i işe yaramadı ve ensonunda bir çay kaşığı ile kimyon bir bardak su ve 1 çay kaşığı şeker atıp kaynatım soğuduktan sonra süzdüm çay kaşığı ile içirdim ve kurtuldum gazdan sıcak tutarsanız karnını ve ayaklarını gaz derdide bitecektir