- Konu Sahibi umutsuz1256
Hmm anladım acaba üstüne mi gördünüz diyecektim ama o da olmaz o zamancanim adetim 5 gun surdu ama diğer adetletime nazaran cok fazla kanamali oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm anladım acaba üstüne mi gördünüz diyecektim ama o da olmaz o zamancanim adetim 5 gun surdu ama diğer adetletime nazaran cok fazla kanamali oldu
Evet pconun en buyuk belirtisi kistciklerdir ama hormonsal olan da var hormon bence cok daha kolay aslan pencesiyle dusebiliyor ve innofolic ile lh dusuruyorcanim ben alttan muayanede oldum bi sorun yok dendi hafif bir enfeksiyonun var dedi fitil vardi pco olsaydim alttan muaynede görunurdu diye dusunuyorum sence ?
bakalim canim bir kac gun tekrar deneyip doktora gitmeyi dusumuyorimEvet pconun en buyuk belirtisi kistciklerdir ama hormonsal olan da var hormon bence cok daha kolay aslan pencesiyle dusebiliyor ve innofolic ile lh dusuruyor
Canim adet olmayi bekle arada gidersen pek bisey yapilmaz bencebakalim canim bir kac gun tekrar deneyip doktora gitmeyi dusumuyorim
insallah canim şu virusten dolayi gidemedim bu ay okadar istiyorumki anne olmayi anlatamam çevremdeki herkesin cocugu oldu 2 ay önce adetim gecikince test aldim silik ikinci cizgiyi gördum kan verdim beta 6 cikti ertesi gun tekrar verdim 2 ye dusmus kimyasal gecirdim sanirsamCanim adet olmayi bekle arada gidersen pek bisey yapilmaz bence
rabbim sana bağislasin canim ama benim öyle bir ihtimal yok adetim yeni bittiBenim en son sürekli pik cıktıgında hamile oldgumu öğrendim![]()
Evet canim kimyasal gecirmissin sonucta hamile kalabilmissin ama adet olmadan gidersn bosuna gitmis olursun en azindan gittigin gibi adet 4 5.gunleri ilac verirse baslarsn klomenle hamile kalma orani da cok fazla cunku yumurtlama gunu bellidr cogu zaman gunu kacirriz insallah anne olursun canim yaa Rabbim nasip etsininsallah canim şu virusten dolayi gidemedim bu ay okadar istiyorumki anne olmayi anlatamam çevremdeki herkesin cocugu oldu 2 ay önce adetim gecikince test aldim silik ikinci cizgiyi gördum kan verdim beta 6 cikti ertesi gun tekrar verdim 2 ye dusmus kimyasal gecirdim sanirsam
insallah cnmmEvet canim kimyasal gecirmissin sonucta hamile kalabilmissin ama adet olmadan gidersn bosuna gitmis olursun en azindan gittigin gibi adet 4 5.gunleri ilac verirse baslarsn klomenle hamile kalma orani da cok fazla cunku yumurtlama gunu bellidr cogu zaman gunu kacirriz insallah anne olursun canim yaa Rabbim nasip etsin![]()
simdi tekrar yaptim biraz daha silik ciktiCanim bence sen devam et bakalim bu sekilde olmayq devammi edecek yoksa siliklesicek mi yine de bilirsin kendi durumunu bence benim pco vardi yumurtalikta tembellik vardi yumurtlama yoktu
simdi tekrar yaptim biraz daha silik cikti
canim tekrar yaptim simdi biraz silinmis ustteki sabah yaptiğim alttaki suanOlur canm neden olmasn yumurtalama oluyo ne güzel bu günleri ve sonraki 3 günü değerlendir. Test yapmayı bırakma siliklesmesi lazm ki çatlama gününü yakalayabilesin. O yüzden hergün devam ovulasyon testine. Yapıp at burdan bizi de etiketle bakalm
adetin ilk gunu ve dunu değerlendirdik canim bugun esim ise gitti ve cok yorgun sanirim değerlendiremiycezbence tekrar yumurtlamışsın hemen adet sonrası ,
inşallah değerlendirmişsindir , hakkında hayırlısı sağlıklısı olsun inşallahh
adetin ilk gunu ve dunu değerlendirdik canim bugun esim ise gitti ve cok yorgun sanirim değerlendiremiycez![]()
öyle yaptim canim birde suan 2 tane antiniyotik kullaniyorum c grubu hamile kalmaya engelmi bilemiyorumallah nasip edecekse bir sefer bile olması yeterli
sen allaha bırak hakkında hayırlısı olsun inşallahhh
onu bilemiyorum canımöyle yaptim canim birde suan 2 tane antiniyotik kullaniyorum c grubu hamile kalmaya engelmi bilemiyorum
Gunde sadece bi tane yapiyosun degil mi canim ben bikac gun iki kere yaptim oglen pozitif aksam siliktisimdi tekrar yaptim biraz daha silik cikti
5 saat arayla yaptim canimm ama kafami karistirip beni daha fazla strese sokuyour bu testler esimde cok rahatsiz bu durumdan sanki görevmis gibi geliyor isteğim gidiyor at onlari diyorGunde sadece bi tane yapiyosun degil mi canim ben bikac gun iki kere yaptim oglen pozitif aksam silikti
Canim her gun yaparsan hem kafa karistirir hemde moralini bozar gunde sadece 1 kere yap ogle 2 gibi yap yoksa farkli cikar eşini anliyorum can sikici oluyo ama dedigim sekilde yap strese girmeyin hatta yaptgin seyleri esin bilsin ama cok goz onunde olmasin biliyosun stres de cok etkiliyo gorevmis gibi almak olumlu olmaz sen devam et testlere bakalim pik yapacakmi cunku pik olmazsa en dogrusu doktor tedavisi yada alternatif tip olur cunku yumurtlama olmadigini gorurruz yumurtlama var ise de zatn devam edersin benim pik yapmayinca anlamstm sadece yumurta gelistirmeye yonelik ugrastm5 saat arayla yaptim canimm ama kafami karistirip beni daha fazla strese sokuyour bu testler esimde cok rahatsiz bu durumdan sanki görevmis gibi geliyor isteğim gidiyor at onlari diyor
haklisin canim henuz 5 aylik evliyim sanirsam biraz sabirsiz davraniyorumCanim her gun yaparsan hem kafa karistirir hemde moralini bozar gunde sadece 1 kere yap ogle 2 gibi yap yoksa farkli cikar eşini anliyorum can sikici oluyo ama dedigim sekilde yap strese girmeyin hatta yaptgin seyleri esin bilsin ama cok goz onunde olmasin biliyosun stres de cok etkiliyo gorevmis gibi almak olumlu olmaz sen devam et testlere bakalim pik yapacakmi cunku pik olmazsa en dogrusu doktor tedavisi yada alternatif tip olur cunku yumurtlama olmadigini gorurruz yumurtlama var ise de zatn devam edersin benim pik yapmayinca anlamstm sadece yumurta gelistirmeye yonelik ugrastm