• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık lutfen yardim adet bitimi ovulasyon testi surekli pozitif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim ben alttan muayanede oldum bi sorun yok dendi hafif bir enfeksiyonun var dedi fitil vardi pco olsaydim alttan muaynede görunurdu diye dusunuyorum sence ?
Evet pconun en buyuk belirtisi kistciklerdir ama hormonsal olan da var hormon bence cok daha kolay aslan pencesiyle dusebiliyor ve innofolic ile lh dusuruyor

Canim adet olmayi bekle arada gidersen pek bisey yapilmaz bence
insallah canim şu virusten dolayi gidemedim bu ay okadar istiyorumki anne olmayi anlatamam çevremdeki herkesin cocugu oldu 2 ay önce adetim gecikince test aldim silik ikinci cizgiyi gördum kan verdim beta 6 cikti ertesi gun tekrar verdim 2 ye dusmus kimyasal gecirdim sanirsam

insallah canim şu virusten dolayi gidemedim bu ay okadar istiyorumki anne olmayi anlatamam çevremdeki herkesin cocugu oldu 2 ay önce adetim gecikince test aldim silik ikinci cizgiyi gördum kan verdim beta 6 cikti ertesi gun tekrar verdim 2 ye dusmus kimyasal gecirdim sanirsam
Evet canim kimyasal gecirmissin sonucta hamile kalabilmissin ama adet olmadan gidersn bosuna gitmis olursun en azindan gittigin gibi adet 4 5.gunleri ilac verirse baslarsn klomenle hamile kalma orani da cok fazla cunku yumurtlama gunu bellidr cogu zaman gunu kacirriz insallah anne olursun canim yaa Rabbim nasip etsin🤲

Evet canim kimyasal gecirmissin sonucta hamile kalabilmissin ama adet olmadan gidersn bosuna gitmis olursun en azindan gittigin gibi adet 4 5.gunleri ilac verirse baslarsn klomenle hamile kalma orani da cok fazla cunku yumurtlama gunu bellidr cogu zaman gunu kacirriz insallah anne olursun canim yaa Rabbim nasip etsin🤲
insallah cnmm

Canim bence sen devam et bakalim bu sekilde olmayq devammi edecek yoksa siliklesicek mi yine de bilirsin kendi durumunu bence benim pco vardi yumurtalikta tembellik vardi yumurtlama yoktu
simdi tekrar yaptim biraz daha silik cikti

Eklentiler

• 799EA6DF-CAE0-4C37-9F63-12661198E3F5.jpeg
    799EA6DF-CAE0-4C37-9F63-12661198E3F5.jpeg
    49,5 KB · Görüntüleme: 169
Olur canm neden olmasn yumurtalama oluyo ne güzel bu günleri ve sonraki 3 günü değerlendir. Test yapmayı bırakma siliklesmesi lazm ki çatlama gününü yakalayabilesin. O yüzden hergün devam ovulasyon testine. Yapıp at burdan bizi de etiketle bakalm
canim tekrar yaptim simdi biraz silinmis ustteki sabah yaptiğim alttaki suan

Eklentiler

• CE73039C-D4E6-4736-992E-3F1368E54677.jpeg
    CE73039C-D4E6-4736-992E-3F1368E54677.jpeg
    77,2 KB · Görüntüleme: 121
Gunde sadece bi tane yapiyosun degil mi canim ben bikac gun iki kere yaptim oglen pozitif aksam silikti
5 saat arayla yaptim canimm ama kafami karistirip beni daha fazla strese sokuyour bu testler esimde cok rahatsiz bu durumdan sanki görevmis gibi geliyor isteğim gidiyor at onlari diyor

5 saat arayla yaptim canimm ama kafami karistirip beni daha fazla strese sokuyour bu testler esimde cok rahatsiz bu durumdan sanki görevmis gibi geliyor isteğim gidiyor at onlari diyor
Canim her gun yaparsan hem kafa karistirir hemde moralini bozar gunde sadece 1 kere yap ogle 2 gibi yap yoksa farkli cikar eşini anliyorum can sikici oluyo ama dedigim sekilde yap strese girmeyin hatta yaptgin seyleri esin bilsin ama cok goz onunde olmasin biliyosun stres de cok etkiliyo gorevmis gibi almak olumlu olmaz sen devam et testlere bakalim pik yapacakmi cunku pik olmazsa en dogrusu doktor tedavisi yada alternatif tip olur cunku yumurtlama olmadigini gorurruz yumurtlama var ise de zatn devam edersin benim pik yapmayinca anlamstm sadece yumurta gelistirmeye yonelik ugrastm

Canim her gun yaparsan hem kafa karistirir hemde moralini bozar gunde sadece 1 kere yap ogle 2 gibi yap yoksa farkli cikar eşini anliyorum can sikici oluyo ama dedigim sekilde yap strese girmeyin hatta yaptgin seyleri esin bilsin ama cok goz onunde olmasin biliyosun stres de cok etkiliyo gorevmis gibi almak olumlu olmaz sen devam et testlere bakalim pik yapacakmi cunku pik olmazsa en dogrusu doktor tedavisi yada alternatif tip olur cunku yumurtlama olmadigini gorurruz yumurtlama var ise de zatn devam edersin benim pik yapmayinca anlamstm sadece yumurta gelistirmeye yonelik ugrastm
haklisin canim henuz 5 aylik evliyim sanirsam biraz sabirsiz davraniyorum

Back