Merhaba kizlar oncelikle 3 senelik evliyim vajinismustum ve yendim cok sukur ve evlat hasreti cekenlerdenim. Tabi vajinismusu yenince hemen evlat sahibi olmak icin calismalara basladik esimle tabi yumurta takip nedir ne gunler iliskiye girilir bilmeden biz denedik sanirim bu ay kacirdik. Bu arada vajinismus u da yeni yenmenin heyecani ile gun asiri birlikte olduk olmasina ama ayin normalde 30 unda adet olmam gerekiyordu olmadim tabi 3 gun gecti ben artik testler yaptim hergun kan bile verdim SONUC MU NEGATIF doktora anlatinca o bile guldu daha ilk deneme mi diye evet dedim sen daha cocuksun gibilerinden davrandi bana kadin 24 yasindayim bu arada.tabi stres icindeyim 5 kere test yaptim hep negatif kanda negatif ama adetim gelmiyor normaldede arada sirada geciken bir adetim var benim hic gunu gunune olmadim hep 1 hafta gecikir veya 3 veya 5 gun gecikir. Gene stres her yerim sivilce tirnak kemirmeler falan vajinismusuda kendim yendim bu arada biliyorum kendimi sıkıyorum ama elimde degil nolur yardim edin anne olanlar anne adaylari ve diger tum hem cinslerim ANNE OLMAK ISTIYORUM NE YAPAYIM BEN YA