Şimdi şöyle bir durum var sevgilimle 3,5 yıllık bir ilişkim var ve onu çok seviyorum. Ayrılmak istemiyorum. Yaklaşık 5 aydır ise ben psikolojik olarak çok kötüyüm. Geçmişte yaptığım her şey aklıma geliyor ve bunu sevgilime anlatıyorum. Durduramıyorum. Hep beni alttan alıyor ama nereye kadar alıcak. İlişkimizin sağlığı bozuluyor. Anlatmamaya çalısıyorum ama dayanamıyorum. Şöyle bir durum var örnek veriyorum. İlk 5/6. Ayımızdı sevgilim zayıftı ve biz yan yana gelirken karşıdan bir kız geliyordu arkadaşım bende ayrı yürüyelim demiştim yanlış anlar senle beni yanyana görücek (o zaman şehir dışına gelmişti yanıma yani birlikte kalıcaktık erkek arkadasımla) kız bunu yanlış anlar diyerek ayrı gidelim demiştim. Ama o an kızın düşüncesinden dolayı ayrı yürümek istemiştim. Ya kötü bir şey derse, ya kötü düşünürse sevgilim hakkında dıyerel utanmıştım. Üstünden 3 yıl geçti ve aklıma geldı nasil böyle düşünürüm nasil bunu yaparım diyerek vicdan azabı yaşıyorum.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Lütfen yardım istiyorum
- Konu Sahibi hayat_19
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #dayanamıyorum #yardımedin #yorgunluk