Lütfen Vaktinizi Ayırır mısınız? Oyun bağımlısı eş!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten ortada baba yok ki bilgisayar basinda adam. Belki bosanirsaniz baba oldugunu daha cok hatirlar. Zaten tek basiniza butun yuku omuzlamissiniz bosanmak sizin icin daha kolay olur

Ya dimi. İnanın psikolojik olarak zor bir süreçteyim zaten ve hiç umrum olmaz. Ama işte şu var karşısına geçip derdimi anlatmak bile gelmiyor içimden. O kadar bıktım
Yavrucum anlatma zaten,kelime israfı. İş bul hemen. Sonra direkt aç davayı. Tecavüz için ayrı dava,delil vs süreçleri ben bilmiyorum bilen arkadaşlar aydınlatır.

Boşanmak istiyorum deme bile.Harekete geç. Bak o hayvanla aynı evde olman bile sakıncalı.Üzülerek söylüyorum tekrarlamayacağı ne malum?

Neden ya mesleğiniz de varmış ne güzel neden hemen harekete geçmediniz?

Şuan çalışmıyor.
İşsiz olduğu için depresyonda olabilir mi?
Bağımlılık ciddi bir problem ama boşanmayı hak ediyor mu yoksa bir tedavi ile düzelir mi bunu düşünmeniz lazım.
Çocuk var ortada, o nedenle kök nedene inmenizi öneririm.
Oyun, tembelliği tetikliyor, tembellik ve içinden çıkılmaz gerçek dünya daha çok oyun oynama isteğini.
Eşinizin gerçek dertlerine inebilmelisiniz, belki de bu kadar kolay harcanmayı hak etmiyordur?
Çocuğunuzla ilgilieniyor mu hiç?
Nasıl geçiniyorsunuz?

Dediğim gibi en büyük etken ailem oldu. Çok problemliler yağmurdan kaçarken doluya tutulmaktan korktum

İlgilenmiyor. Şöyle söyleyeyim oğlum hastamede yattı yanımda kal dedim ben burda rahatedemem deyip eve döndü. Ayrıca derdini anlatacağı insan eşi değilse ve oyunu kaçmak olarak görüyorsa kendi tercihi değil midir

Hiç sosyal hayatı yok mu? Arkadaşları vs... Onlara da zaman ayirmiyor mu?
Ve nasil geçiniyorsunuz?

Değilim ama çalışırken çocuğa bakmadı için illa ki desteğe ihtiyacım olacak
onları yok farz edip davranmaniZ gerekiyor eğer alkol sorunu var ise
eğer ayaklarimin üstünde duramam diyorsanız bekleyin çocuğunuz biraz daha büyüsün
e şimdi eşiniZ çalışmiyor çocuğa bakmıyor size ne faydası var ki
ayrılınca ailenize ihtiyacınız olacak o kısmı anlayamadım ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…