- Konu Sahibi Karaboncuk237
-
Şuan çalışmıyor.Eşiniz ne iş yapıyor?
Zaten ortada baba yok ki bilgisayar basinda adam. Belki bosanirsaniz baba oldugunu daha cok hatirlar. Zaten tek basiniza butun yuku omuzlamissiniz bosanmak sizin icin daha kolay olurBende öyle düşünüyorum burada ki çoğu arkadaşımızın konularını okudum ve hepsinin ortak kaygısı çocuktu. Oğlum 4 yaşında iş güç para meselesi hiç korkutmuyor beni. Sadece aile ile süreci nasıl yönetirim bilmiyorum yani
Yavrucum anlatma zaten,kelime israfı. İş bul hemen. Sonra direkt aç davayı. Tecavüz için ayrı dava,delil vs süreçleri ben bilmiyorum bilen arkadaşlar aydınlatır.Ya dimi. İnanın psikolojik olarak zor bir süreçteyim zaten ve hiç umrum olmaz. Ama işte şu var karşısına geçip derdimi anlatmak bile gelmiyor içimden. O kadar bıktım
İşsiz olduğu için depresyonda olabilir mi?Şuan çalışmıyor.
Çok teşekkürler yorumunuz için kesinlikle bende buna inanmak istiyorumZaten ortada baba yok ki bilgisayar basinda adam. Belki bosanirsaniz baba oldugunu daha cok hatirlar. Zaten tek basiniza butun yuku omuzlamissiniz bosanmak sizin icin daha kolay olur
Dediğim gibi en büyük etken ailem oldu. Çok problemliler yağmurdan kaçarken doluya tutulmaktan korktumYavrucum anlatma zaten,kelime israfı. İş bul hemen. Sonra direkt aç davayı. Tecavüz için ayrı dava,delil vs süreçleri ben bilmiyorum bilen arkadaşlar aydınlatır.
Boşanmak istiyorum deme bile.Harekete geç. Bak o hayvanla aynı evde olman bile sakıncalı.Üzülerek söylüyorum tekrarlamayacağı ne malum?
Neden ya mesleğiniz de varmış ne güzel neden hemen harekete geçmediniz?
Boz rahatını. Sinir oldum şu an. Güçsüz durmayın.Ailesi destek olmadığı halde ayakta duran çok kadın var.Gücünüzü kendinizden alın.Boşanma konusunda da ailemin durumu yüzünden boşanamam sanıyor. O kadar rahat ki.
İlgilenmiyor. Şöyle söyleyeyim oğlum hastamede yattı yanımda kal dedim ben burda rahatedemem deyip eve döndü. Ayrıca derdini anlatacağı insan eşi değilse ve oyunu kaçmak olarak görüyorsa kendi tercihi değil midirİşsiz olduğu için depresyonda olabilir mi?
Bağımlılık ciddi bir problem ama boşanmayı hak ediyor mu yoksa bir tedavi ile düzelir mi bunu düşünmeniz lazım.
Çocuk var ortada, o nedenle kök nedene inmenizi öneririm.
Oyun, tembelliği tetikliyor, tembellik ve içinden çıkılmaz gerçek dünya daha çok oyun oynama isteğini.
Eşinizin gerçek dertlerine inebilmelisiniz, belki de bu kadar kolay harcanmayı hak etmiyordur?
Çocuğunuzla ilgilieniyor mu hiç?
Nasıl geçiniyorsunuz?
Öyle yapmaya çalışıyorum ve yapacağıma inanmak istiyorum. İnsan bilse de başka görüşler insanı rshatlatıyorBoz rahatını. Sinir oldum şu an. Güçsüz durmayın.Ailesi destek olmadığı halde ayakta duran çok kadın var.Gücünüzü kendinizden alın.
Hiç sosyal hayatı yok mu? Arkadaşları vs... Onlara da zaman ayirmiyor mu?İlgilenmiyor. Şöyle söyleyeyim oğlum hastamede yattı yanımda kal dedim ben burda rahatedemem deyip eve döndü. Ayrıca derdini anlatacağı insan eşi değilse ve oyunu kaçmak olarak görüyorsa kendi tercihi değil midir
Hayır sürekli bilgisayarda. İşten yeni ayrıldı hemğz 1 ay oldu. Sıkışınca hep annesi abisi destek olur ve bunu hiç rahatsız olmadan kabul ederHiç sosyal hayatı yok mu? Arkadaşları vs... Onlara da zaman ayirmiyor mu?
Ve nasil geçiniyorsunuz?
Ben bilmedçğim bir yere evlenip geldim. Hiç arkadaşım yok. Bunu bilipde ailesine vakit ayırmıyor. Empati yapacak yerim kalmadı bacımHiç sosyal hayatı yok mu? Arkadaşları vs... Onlara da zaman ayirmiyor mu?
Ve nasil geçiniyorsunuz?
aile evinize dönmek zorunda mısınız ?Ailemin alkol problemi olduğu için desteksiz hissediyorum
Değilim ama çalışırken çocuğa bakmadı için illa ki desteğe ihtiyacım olacakaile evinize dönmek zorunda mısınız ?
Mesleğinizin olması çok iyi . Önce bir iş bulun çalışmaya başlayın. kendinizi garantiye alın. Ardında boşanmaya kesin kararliysanız hemen boşanın.Hali hazırda yok. Ama iş ayırmadam girip çalışırım mesleğim
İşe girersem aldığım maaşı isteyeceğine eminim. Ona bakmak istrmiyorum maddi anlamdaMesleğinizin olması çok iyi . Önce bir iş bulun çalışmaya başlayın. kendinizi garantiye alın. Ardında boşanmaya kesin kararliysanız hemen boşanın.
onları yok farz edip davranmaniZ gerekiyor eğer alkol sorunu var iseDeğilim ama çalışırken çocuğa bakmadı için illa ki desteğe ihtiyacım olacak
Sen haklıymışsin, ben işsizlik nedeniyle depresoyonda olabileceğini düşündüm ama alakası yok.Ben bilmedçğim bir yere evlenip geldim. Hiç arkadaşım yok. Bunu bilipde ailesine vakit ayırmıyor. Empati yapacak yerim kalmadı bacım
Ne kadar yüzsüz bir herif ya bu. Atın bu sapık asalağı hayatınızdan !İşe girersem aldığım maaşı isteyeceğine eminim. Ona bakmak istrmiyorum maddi anlamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?