- 7 Ağustos 2018
- 43
- 13
- 38
- 30
- Konu Sahibi Karaboncuk237
-
Ne fikir olabilir, yapacağınız tek şey boşanmak.Evet. Üniversitem bitmişti çok severek evlenmiştim. Aileminde durumu belli olunca evlendik. Çocuğu planlı yapmadım. Cevabınız için teşekkürler fikirlere ihtiyacım var.
nasıl bir fikir istiyorsunuz bosanacagim demişsinizEvet. Üniversitem bitmişti çok severek evlenmiştim. Aileminde durumu belli olunca evlendik. Çocuğu planlı yapmadım. Cevabınız için teşekkürler fikirlere ihtiyacım var.
Sizin rızanı dışında mı oldu çocuk?Eğer bile isteye yaptıysanız en büyük hatanız bu olmuş.Merhaba. Buraya üye olduğumda hamilelik dönemiyd şimdiyse boşanmak istediğim için fikir almaya geldim. Biz çok kısa sürede anlaşıp evlendik bu süreçte hep ben ilgi gösterip aradım görüştüm o hep oyun oynadığı için telefonlara bakmazdı bile. Öyle böyle çocuk olana dek göz yummak daha kolaydı galiba. Bu arada annem ve babam alkolikler o yüzden hiç boşanmayı düşünmemiştim. Çocuğumuzu doğurduğum gün bile eve gelip bilgisayrın başına oturmuştu. Ve hala devam ediyor günün 10 saati sırf oyun. Çocukla ilgi beş dakikayı geçmez. Sohbet muhabbet etmek yok. Gülmek eğlenmek yok. Odun gelir onu bile ben taşırım bi tarafına zor grlir. Ben artık yoruldum yalnız yaşıyor gibi hissediyorum. 29 yaşındayım. Geç kaldığımı da düşünmüyorum. 2 senelik süreçte de defalarca uyarıp kızmama rağmen rızasız ilişki oldu. Artık tıkandım. Fikirlerinizi mersk ediyorum.
Yönetmeyin.Bende öyle düşünüyorum burada ki çoğu arkadaşımızın konularını okudum ve hepsinin ortak kaygısı çocuktu. Oğlum 4 yaşında iş güç para meselesi hiç korkutmuyor beni. Sadece aile ile süreci nasıl yönetirim bilmiyorum yani
Aileyle olmak zorunda değilsiniz, alın bilgisayar setini koyun kendi annesinin evine çeksin gitsin oraya.Bende öyle düşünüyorum burada ki çoğu arkadaşımızın konularını okudum ve hepsinin ortak kaygısı çocuktu. Oğlum 4 yaşında iş güç para meselesi hiç korkutmuyor beni. Sadece aile ile süreci nasıl yönetirim bilmiyorum yani
O kadar güçlü olup olmadığımdan emin değilim aslında iki tarafta benş yoruyor ailem beni yoracak diye korkuyorum genç yaştan beri anksiyete problemim var onlar yüzünden. Boşanmak istediğime eminim ama o tarafta korkutoyr beniYönetmeyin.
Kesinlikle öyle. Ben tabi salaklıktan bunun öyle bi durum olduğunu durum tekrarlayınca idrak ettim. İğreniyorum nasıl anlatılır kiAdamın size tecavüz etmesi zaten en büyük boşanma sebeplerinden çok gençsiniz böyle birne bir ömür adamaya değmez
Ekonomik gücünüz var mı?Ailemin alkol problemi olduğu için desteksiz hissediyorum
Hali hazırda yok. Ama iş ayırmadam girip çalışırım mesleğim varEkonomik gücünüz var mı?
İlkinde nasıl idrak edemediniz anlamadım. Hatırlatıp üzmek istemem ama anlayamadım.Kesinlikle öyle. Ben tabi salaklıktan bunun öyle bi durum olduğunu durum tekrarlayınca idrak ettim. İğreniyorum nasıl anlatılır ki
Çok sarhoş olduğum bir gündü. Rüya mı gerçek mi anlamamıştım. Sonrasında tekrarlanınca anladım. O günden beri cinsellik yok zaten birlikte bile yatmıyorumİlkinde nasıl idrak edemediniz anlamadım. Hatırlatıp üzmek istemem ama anlayamadım.
İş bulun ilk önce.Sonra boşanın. Aileniz ya da kim olursa olsun destek olmaya gelen buyursun. Köstek olana gözünüzü kulağınızı kapatın.Hali hazırda yok. Ama iş ayırmadam girip çalışırım mesleğim var
Ya dimi. İnanın psikolojik olarak zor bir süreçteyim zaten ve hiç umrum olmaz. Ama işte şu var karşısına geçip derdimi anlatmak bile gelmiyor içimden. O kadar bıktımİş bulun ilk önce.Sonra boşanın. Aileniz ya da kim olursa olsun destek olmaya gelen buyursun. Köstek olana gözünüzü kulağınızı kapatın.
Aile önemli ama şu durumda yanınızda değil karşınızda olmayı seçerlerse de olmaz olsun öyle aile.Kurtulun şu beş para etmez adamdan.
Boşanma konusunda da ailemin durumu yüzünden boşanamam sanıyor. O kadar rahat ki.İş bulun ilk önce.Sonra boşanın. Aileniz ya da kim olursa olsun destek olmaya gelen buyursun. Köstek olana gözünüzü kulağınızı kapatın.
Aile önemli ama şu durumda yanınızda değil karşınızda olmayı seçerlerse de olmaz olsun öyle aile.Kurtulun şu beş para etmez adamdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?