• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Vaktinizi Ayırır mısınız? Oyun bağımlısı eş!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
onları yok farz edip davranmaniZ gerekiyor eğer alkol sorunu var ise
eğer ayaklarimin üstünde duramam diyorsanız bekleyin çocuğunuz biraz daha büyüsün
e şimdi eşiniZ çalışmiyor çocuğa bakmıyor size ne faydası var ki
ayrılınca ailenize ihtiyacınız olacak o kısmı anlayamadım ben.
Çocuğumu kreşe verdiğimde iş saatim uymazsa annemin almadı gerekecek. Bu anlamda ihtiyaç duyarım

Keşke o zamanlar boşansaymışsınız. Ama geçmişi değiştiremeyiz. Geleceğinizi çizebilirsiniz ama.
Keşke. Çok doğru buna inanıyorum. Yaygın anksiyetem var psikoloğum ısrarla ilaçlarımı kullanmamı istedi. Bense duygularımı bastırmak yerşne üstüne gidiyorum. Yoksa belki şuan hala normal gelicekti bana off of

İşsiz olduğu için depresyonda olabilir mi?
Bağımlılık ciddi bir problem ama boşanmayı hak ediyor mu yoksa bir tedavi ile düzelir mi bunu düşünmeniz lazım.
Çocuk var ortada, o nedenle kök nedene inmenizi öneririm.
Oyun, tembelliği tetikliyor, tembellik ve içinden çıkılmaz gerçek dünya daha çok oyun oynama isteğini.
Eşinizin gerçek dertlerine inebilmelisiniz, belki de bu kadar kolay harcanmayı hak etmiyordur?
Çocuğunuzla ilgilieniyor mu hiç?
Nasıl geçiniyorsunuz?
yav adam kadına tecavüz ediyor
bide bu canavarın dertleriyle mi ilgilensin

Merhaba. Buraya üye olduğumda hamilelik dönemiyd şimdiyse boşanmak istediğim için fikir almaya geldim. Biz çok kısa sürede anlaşıp evlendik bu süreçte hep ben ilgi gösterip aradım görüştüm o hep oyun oynadığı için telefonlara bakmazdı bile. Öyle böyle çocuk olana dek göz yummak daha kolaydı galiba. Bu arada annem ve babam alkolikler o yüzden hiç boşanmayı düşünmemiştim. Çocuğumuzu doğurduğum gün bile eve gelip bilgisayrın başına oturmuştu. Ve hala devam ediyor günün 10 saati sırf oyun. Çocukla ilgi beş dakikayı geçmez. Sohbet muhabbet etmek yok. Gülmek eğlenmek yok. Odun gelir onu bile ben taşırım bi tarafına zor grlir. Ben artık yoruldum yalnız yaşıyor gibi hissediyorum. 29 yaşındayım. Geç kaldığımı da düşünmüyorum. 2 senelik süreçte de defalarca uyarıp kızmama rağmen rızasız ilişki oldu. Artık tıkandım. Fikirlerinizi mersk ediyorum.
Anne baba alkolik küçük çocukla boşanıp hayatınıza devam edebilecek misiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back