- 7 Ağustos 2018
- 43
- 13
- 38
- 30
- Konu Sahibi Karaboncuk237
Yok karakteri böyle. Ruh sömürücü bildiğin ne enerjim kaldı ne bişeySen haklıymışsin, ben işsizlik nedeniyle depresoyonda olabileceğini düşündüm ama alakası yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok karakteri böyle. Ruh sömürücü bildiğin ne enerjim kaldı ne bişeySen haklıymışsin, ben işsizlik nedeniyle depresoyonda olabileceğini düşündüm ama alakası yok.
Çocuğumu kreşe verdiğimde iş saatim uymazsa annemin almadı gerekecek. Bu anlamda ihtiyaç duyarımonları yok farz edip davranmaniZ gerekiyor eğer alkol sorunu var ise
eğer ayaklarimin üstünde duramam diyorsanız bekleyin çocuğunuz biraz daha büyüsün
e şimdi eşiniZ çalışmiyor çocuğa bakmıyor size ne faydası var ki
ayrılınca ailenize ihtiyacınız olacak o kısmı anlayamadım ben.
İki sene önce kendç benden boşanmak istedi sonrasında hatta evlenmenide çok isterim gibi laflar etti. Sonra hiçbir şry yokmul gibi devam etti bende xe var hata çokNe kadar yüzsüz bir herif ya bu. Atın bu sapık asalağı hayatınızdan !
Keşke o zamanlar boşansaymışsınız. Ama geçmişi değiştiremeyiz. Geleceğinizi çizebilirsiniz ama.İki sene önce kendç benden boşanmak istedi sonrasında hatta evlenmenide çok isterim gibi laflar etti. Sonra hiçbir şry yokmul gibi devam etti bende xe var hata çok
Keşke. Çok doğru buna inanıyorum. Yaygın anksiyetem var psikoloğum ısrarla ilaçlarımı kullanmamı istedi. Bense duygularımı bastırmak yerşne üstüne gidiyorum. Yoksa belki şuan hala normal gelicekti bana off ofKeşke o zamanlar boşansaymışsınız. Ama geçmişi değiştiremeyiz. Geleceğinizi çizebilirsiniz ama.
Ne kadar yüzsüz bir adam bu böyle.İşe girersem aldığım maaşı isteyeceğine eminim. Ona bakmak istrmiyorum maddi anlamda
Rahat çok. Ben hep verici oldum asıl kabaht benimNe kadar yüzsüz bir adam bu böyle.
neden ilk tecavüzden sonra boşanmadiniz ?Rahat çok. Ben hep verici oldum asıl kabaht benim
İnanın hiç sakin değilim bu konuda konuşmak kalbimi iğneyle deliyo gibi yapıyor. Keşke öyle yapsaydımneden ilk tecavüzden sonra boşanmadiniz ?
adam yasal suç işliyor farkında misiniz
bedeninize saldırıyor
çok sakin buldum ben sizi
Sizin bir kabahatiniz yok. İnsan zanne edip evlenmişsiniz.Rahat çok. Ben hep verici oldum asıl kabaht benim
Evet kötüydü keşke içime atmasaydım ama iartlar her zaman yolumuza ışık tutmuyor maalesef. Şuan çok hazırımSizin ve çocuğunuz için çok üzgünüm.
Konu sadece oyun olsa çözülebilirdi sanıyorum ama zorla sizle birlikte olması falan çok kötü
yav adam kadına tecavüz ediyorİşsiz olduğu için depresyonda olabilir mi?
Bağımlılık ciddi bir problem ama boşanmayı hak ediyor mu yoksa bir tedavi ile düzelir mi bunu düşünmeniz lazım.
Çocuk var ortada, o nedenle kök nedene inmenizi öneririm.
Oyun, tembelliği tetikliyor, tembellik ve içinden çıkılmaz gerçek dünya daha çok oyun oynama isteğini.
Eşinizin gerçek dertlerine inebilmelisiniz, belki de bu kadar kolay harcanmayı hak etmiyordur?
Çocuğunuzla ilgilieniyor mu hiç?
Nasıl geçiniyorsunuz?
Doğrudur, kenardan konuşmak her zaman kolay.Evet kötüydü keşke içime atmasaydım ama iartlar her zaman yolumuza ışık tutmuyor maalesef. Şuan çok hazırım
Sizin bir kabahatiniz yok. İnsan zanne edip evlenmişsiniz.
O aşamayı hiç bilmiyorum işte ne yapmam gerekDoğrudur, kenardan konuşmak her zaman kolay.
Ne düşünüyorsunuz peki şuan ?
Ailenizle mi konuşacaksınız?
ailenizde alkol problemi olan kim ?O aşamayı hiç bilmiyorum işte ne yapmam gerek
Annem ve babam. Baya ciddi :)ailenizde alkol problemi olan kim ?
ne kadar ciddi bir problem ?
Anne baba alkolik küçük çocukla boşanıp hayatınıza devam edebilecek misiniz.Merhaba. Buraya üye olduğumda hamilelik dönemiyd şimdiyse boşanmak istediğim için fikir almaya geldim. Biz çok kısa sürede anlaşıp evlendik bu süreçte hep ben ilgi gösterip aradım görüştüm o hep oyun oynadığı için telefonlara bakmazdı bile. Öyle böyle çocuk olana dek göz yummak daha kolaydı galiba. Bu arada annem ve babam alkolikler o yüzden hiç boşanmayı düşünmemiştim. Çocuğumuzu doğurduğum gün bile eve gelip bilgisayrın başına oturmuştu. Ve hala devam ediyor günün 10 saati sırf oyun. Çocukla ilgi beş dakikayı geçmez. Sohbet muhabbet etmek yok. Gülmek eğlenmek yok. Odun gelir onu bile ben taşırım bi tarafına zor grlir. Ben artık yoruldum yalnız yaşıyor gibi hissediyorum. 29 yaşındayım. Geç kaldığımı da düşünmüyorum. 2 senelik süreçte de defalarca uyarıp kızmama rağmen rızasız ilişki oldu. Artık tıkandım. Fikirlerinizi mersk ediyorum.
Bu şekilde yaşayıp ruh hastası bir anneye mi sahip olsun çocuğum?Anne baba alkolik küçük çocukla boşanıp hayatınıza devam edebilecek misiniz.
Her şey anne baba değil, tecavüz söz konusu.Şu an ki halinden çok daha iyi en azından güvende olacağı kesin.Anne baba alkolik küçük çocukla boşanıp hayatınıza devam edebilecek misiniz.