- 23 Ağustos 2012
- 49.951
- 1
- 231.905
- 798
- Konu Sahibi Karaboncuk237
Annem ve babam. Baya ciddi :)
Boşan acilen kaç konu sahibesi. İş bulana kadar idare edersin yaşlılarsa içip sızarlar diye tahmin ediyorum paan olunca da kendi evine çıkarsın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annem ve babam. Baya ciddi :)
Hangi oyun oynuyor pubg mi? Yaşınız genç eşinizde hala bir değişiklik yoksa daha önce bu konuyla ilgili konuşup anlaştıysanız bir değişikliği göremiyorsanız bence yeni kararlar verebilmek sizi zorlayacağı zannetmiyorumMerhaba. Buraya üye olduğumda hamilelik dönemiyd şimdiyse boşanmak istediğim için fikir almaya geldim. Biz çok kısa sürede anlaşıp evlendik bu süreçte hep ben ilgi gösterip aradım görüştüm o hep oyun oynadığı için telefonlara bakmazdı bile. Öyle böyle çocuk olana dek göz yummak daha kolaydı galiba. Bu arada annem ve babam alkolikler o yüzden hiç boşanmayı düşünmemiştim. Çocuğumuzu doğurduğum gün bile eve gelip bilgisayrın başına oturmuştu. Ve hala devam ediyor günün 10 saati sırf oyun. Çocukla ilgi beş dakikayı geçmez. Sohbet muhabbet etmek yok. Gülmek eğlenmek yok. Odun gelir onu bile ben taşırım bi tarafına zor grlir. Ben artık yoruldum yalnız yaşıyor gibi hissediyorum. 29 yaşındayım. Geç kaldığımı da düşünmüyorum. 2 senelik süreçte de defalarca uyarıp kızmama rağmen rızasız ilişki oldu. Artık tıkandım. Fikirlerinizi mersk ediyorum.
Çok konuştum inanın değişmiyor maalesefHangi oyun oynuyor pubg mi? Yaşınız genç eşinizde hala bir değişiklik yoksa daha önce bu konuyla ilgili konuşup anlaştıysanız bir değişikliği göremiyorsanız bence yeni kararlar verebilmek sizi zorlayacağı zannetmiyorum
Ben bulunduğum evden öıkmayı düşünmğyorum ama tepkisi ne olcak bilmiyorum hiçSizi çantada keklik gördüğü için boşanmaz gidemez diye düşünüyor sanırım, bulunduğunuz ildeki kadın derneklerine başvursanız durumu anlatsanız ne bilim kadın sığınma evine falan gitseniz bir süre sonra kendi evinize çıkarsınız.
Hangi oyun oynadığı oyunu biliyor musunuz?Çok konuştum inanın değişmiyor maalesef
Knight ve lol.Hangi oyun oynadığı oyunu biliyor musunuz?
oyun yayıncılığı falan yapmıyorsa defalarca konuşmana ragmen degismiyorsa kapınin önüne koy direk aklı basına gelir belkiKnight ve lol.
Yok yapmıyor. Bi ara sırf ortak paydada buluşmak için onla birkikte oyun oynadım. Ama tek taraflı öabayla ne kadar gider?oyun yayıncılığı falan yapmıyorsa defalarca konuşmana ragmen degismiyorsa kapınin önüne koy direk aklı basına gelir belki
Haklisin tek kisi cabayla olmuyor artik karsi tarafin cabasi görmek ister bi sorumlulugu farkinda olmasini ister, bende oyun oynuyordum bayadir 1 ay oldu oynamadım biraktim gercek hayatima döndüm yani sorumluluklarim var onlara odaklanmaya basladim, tamamen erkek arkadasimin tavrisindan cok korkmustum iki secenek sunmustu gül gibi birini bulmusum onu mu bırakırdım asla yani. Demek istedigim sen esine iki secenek sunacaksin ya oyun ya aile ve senin net davranisin olmali geri dönüsü olmayacak sekildeYok yapmıyor. Bi ara sırf ortak paydada buluşmak için onla birkikte oyun oynadım. Ama tek taraflı öabayla ne kadar gider?
Oyun karşıtı değilim ama herşey dozunda olmalı. Ayrıca artık koşullu zorunlu birşey istemiyorum. Bunu görmeliydi siz görebilmişsiniz nr güzel. Ben defalarca konuşsam da birşey değişmedi malesef. Artık o süreci istemiyorum yani hadi bıraktım tamam falsn gerek yok artık benim zor günlerim oldu ben başımı yaslayıp derdimi bilr anlatamadım. İstediği kadar bıraksın ben onları nasıl unutayımHaklisin tek kisi cabayla olmuyor artik karsi tarafin cabasi görmek ister bi sorumlulugu farkinda olmasini ister, bende oyun oynuyordum bayadir 1 ay oldu oynamadım biraktim gercek hayatima döndüm yani sorumluluklarim var onlara odaklanmaya basladim, tamamen erkek arkadasimin tavrisindan cok korkmustum iki secenek sunmustu gül gibi birini bulmusum onu mu bırakırdım asla yani. Demek istedigim sen esine iki secenek sunacaksin ya oyun ya aile ve senin net davranisin olmali geri dönüsü olmayacak sekilde
Oyun karsiti kimse degil ama bagimlilik bayagi arttigi icin önünün gercekleri göremiyor mecburen ya oyunu birakip ailesini yuvasini kurtaracak yoksa bu sekil ömür boyu kendi basina kalir, ki bu sekil nereye kadar yani? Cocugunla ilgilenmesi lazim seninle ilgilenmesi lazim ki onda bu sorumlulugu göremiyorsaniz kendi karariniz tabi ki. Bence direk ayrilik yerine önce bi konusun ona iki secenegi verin ya oyun ya aile baktin kekeme konusuyorsa dedigim gibi kapi önüne koy hic acima, siz calisiyor musunuz? Kendi basina cocugunuzla beraber gecim saglayabilecek misiniz?Oyun karşıtı değilim ama herşey dozunda olmalı. Ayrıca artık koşullu zorunlu birşey istemiyorum. Bunu görmeliydi siz görebilmişsiniz nr güzel. Ben defalarca konuşsam da birşey değişmedi malesef. Artık o süreci istemiyorum yani hadi bıraktım tamam falsn gerek yok artık benim zor günlerim oldu ben başımı yaslayıp derdimi bilr anlatamadım. İstediği kadar bıraksın ben onları nasıl unutayım
Hiç korkum yok bu konuda. Allah sağlık versin halledilir onlar. Çok konuştum inanOyun karsiti kimse degil ama bagimlilik bayagi arttigi icin önünün gercekleri göremiyor mecburen ya oyunu birakip ailesini yuvasini kurtaracak yoksa bu sekil ömür boyu kendi basina kalir, ki bu sekil nereye kadar yani? Cocugunla ilgilenmesi lazim seninle ilgilenmesi lazim ki onda bu sorumlulugu göremiyorsaniz kendi karariniz tabi ki. Bence direk ayrilik yerine önce bi konusun ona iki secenegi verin ya oyun ya aile baktin kekeme konusuyorsa dedigim gibi kapi önüne koy hic acima, siz calisiyor musunuz? Kendi basina cocugunuzla beraber gecim saglayabilecek misiniz?
ayrilik konusunda ne diyor esiniz? Amin insallah Allah size saglik versinHiç korkum yok bu konuda. Allah sağlık versin halledilir onlar. Çok konuştum inan
Canim benim... Geçmiste şöyle olmus aklin nerdeydi diyenler olacaktir. Sakin onlara bakmayın Bos atmaya bayilirlar. Olacak olunca gözünüz görmüyor işte. Bana sorarsaniz mutsuz bir evliliğe devam etmektense ayaklariniz yere basacak şekilde bosanmaniz daha dogru. Ama altini ciziyorum, ayaklariniz yere bassin. Kimseye muhtaç olmadan. Tek basina yasamak cok zor cunku.Merhaba. Buraya üye olduğumda hamilelik dönemiyd şimdiyse boşanmak istediğim için fikir almaya geldim. Biz çok kısa sürede anlaşıp evlendik bu süreçte hep ben ilgi gösterip aradım görüştüm o hep oyun oynadığı için telefonlara bakmazdı bile. Öyle böyle çocuk olana dek göz yummak daha kolaydı galiba. Bu arada annem ve babam alkolikler o yüzden hiç boşanmayı düşünmemiştim. Çocuğumuzu doğurduğum gün bile eve gelip bilgisayrın başına oturmuştu. Ve hala devam ediyor günün 10 saati sırf oyun. Çocukla ilgi beş dakikayı geçmez. Sohbet muhabbet etmek yok. Gülmek eğlenmek yok. Odun gelir onu bile ben taşırım bi tarafına zor grlir. Ben artık yoruldum yalnız yaşıyor gibi hissediyorum. 29 yaşındayım. Geç kaldığımı da düşünmüyorum. 2 senelik süreçte de defalarca uyarıp kızmama rağmen rızasız ilişki oldu. Artık tıkandım. Fikirlerinizi mersk ediyorum.
Henüz konuşmadım ne diyeceğimi bilmiyorumayrilik konusunda ne diyor esiniz? Amin insallah Allah size saglik versin
Herşey o kadar mantık çerçevesinde iletlemiyor bazen maalesef.Benim anlamadığım evi kim geçindiriyo adam 10saat pc basındaysa işe gitmiyo demekki.. bu durumda nasıl üremeyi düşündünüz. Bu kadar bağimli biriyle bile isteye evlenmissin en mutlu gününde bile pc basındaysa burdan ne gibi bi akıl bekliyosun kendin ettin kendin buldun bacım
Artı olarak yemegini önüne koyup işini görürsen tabi kalkmaz. Kendine kadar yemek yap ye kaldır. Acıkınca nasıl kalkıyo bak
Aynen öyle olduEvlenirken bu durumu aileniz bile bile size destek verdi de sanki şimdi mi destek bekliyorsunuz. Aileniz dışında çekinceniz yokmuş. Gerçekten öyleyse 1 dk durmayın.
Olan hep çocuğa oluyor ya ona üzülüyorum. Siz bile bile lades demişsiniz.