Gebeliğe Hazırlık Lütfen testimi yorumlarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zuzumhmt

Ne olur Yarab neyin noksan olur Yarab...
Kayıtlı Üye
11 Mart 2018
508
294
23
41
Ovitrellenin 14. Günü testimi yorumlayabilirmisiniz lütfen sadece benmi görüyorum diye merak ettim

Eklentiler

• Screenshot_20190212-170442.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 246
ben bi çizgi gördüm ama bilemedim inş sağlıklı bi gebeliktir :)
bahsettiğiniz şey çatlatma iğnesi flnmı bata kaç var şuan
Yaaa gerçekten gördün dimi ohh be bende dedim beynim mi yanıltıyor beni. Catlatma iğnesi oldum 30 ocakta bat 22 şubat canım inşallah koyulaşır çizgi ya inşallah

Canım ben de gördüm ama test beklemiş gibi,inşaallah vardır

Kizlar varmi bu testte cizgi yani bende gördüm hatta bende bu ay hep bu çizgiler den gordum yaptigim testlerde ama negatif diye dusundum hep bekleme cizgisi sanmistim bunun pozitif olma ihtimali varsa bende heycanlandim valla hayirlisi olsun hepiMiz icin :)

Senin kaçıncı gün yani bat nezaman ben tekrarlayacağım testi buraya yüklerim yine inşallah sende hamilesindir inşallah isteyen herkese versin rabbim

Insallah canim benim o testleri yaptigim da 4 günüm vardi simdi adetim.bir gun gecikti ama negatif cikar korkusuna test yapmıyorum bekliyorum oluruna biraktim:)senin kacinci gunun

Insallah canim benim o testleri yaptigim da 4 günüm vardi simdi adetim.bir gun gecikti ama negatif cikar korkusuna test yapmıyorum bekliyorum oluruna biraktim:)senin kacinci gunun
Aaa ozaman kesin hamilesin sen hadi test yap sende nolur Normalde gecikirmiydi adetin. Canım ben çatlatma iğnemi 30 ocakta yaptırmıştım 30 unu saymıyorum bugün 14 gün oldu iğneden sonra ama bat 22 şubat eşim dışarı çıktı gelirken test alacak hassas testlerden bakalım bir de ondan yapacağım eğer koyulaşır sa sevinebilirim heralde

Yapcam canim cok negatif gördüğüm icin korkumdan yapamadim adetim gecikmez normalde ama iki ay aralikli gecikti oda hamilemyim piskolojisinden buda oyle olur diye iyice bekleyim dedim o senin dedigin testlere falan cok para döktüm ama bilmiyorum guvenilirligi tartisilir:)

Aslında çok güvenilir eğer hemen ikinci çizgi çıkıyorsa kesin yanıltmıyor ama öyle 20 dksonra sı falan yanıltabilir hadi yap güzel haberler ver :)

Aslında çok güvenilir eğer hemen ikinci çizgi çıkıyorsa kesin yanıltmıyor ama öyle 20 dksonra sı falan yanıltabilir hadi yap güzel haberler ver :)

Tamam canim yapinca bende yazarim insallah pozitif resmini paylaşırız rabbim gonlune versin seninde :)))

Test yaptım 6gün önce sonuç veren hassas test ama sonuç negatif maalesef

Cok guvenme tatlim ona kanda bile bazen cikmiyo o kadar gun kala moralini bozma ben en son o testi yaptim bozuktu cizgi tam ortada cikti ben gecersiz olsugunu düşünüyorum

Bende yarin yapcam paylasirim burdan kasıklarim felaket ağrıyo sende de varmi canim

Ahh canım ya inşallah dediğin gibidir teste göre tek çizgi negatif ama bana göre hamileyim :) bakalım hangimiz haklı çıkacağız sinirlendim attım testi :) sen naptın

Ya bide bugune kadar hep akintim vardi bugün kesildi gibi acaba adetmi olcam senin varmi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…