Gebeliğe Hazırlık Lütfen testimi yorumlarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bide bugune kadar hep akintim vardi bugün kesildi gibi acaba adetmi olcam senin varmi:)
Evet canım benimde akıntım oluyor bazen regl oldum diyorum ama akıntı olmuş. Kasıklarımda da ara ara adet olacakmışım gibi ağrı oluyor ama benim hiç bu güne kadar olmayan tek bir belirtim var oda göğüs uçlarım çok dena şişti ve acıyor.mutlaka paylaş test sonucunu dua ediyorum inşallah yarın yüzün güler :)

Evet canım benimde akıntım oluyor bazen regl oldum diyorum ama akıntı olmuş. Kasıklarımda da ara ara adet olacakmışım gibi ağrı oluyor ama benim hiç bu güne kadar olmayan tek bir belirtim var oda göğüs uçlarım çok dena şişti ve acıyor.mutlaka paylaş test sonucunu dua ediyorum inşallah yarın yüzün güler :)

Göğüslerim benimde fena canim ya hadi hayırlısı:)))

Merhaba kızlar benim ovulasyontestimide yorumlarmısınız T çizgisi ilk defa bu kadar koyu sizce pozitifmi

Eklentiler

• D11BC125-F8D8-47C5-B22D-655CE8FA7E73.jpeg
    D11BC125-F8D8-47C5-B22D-655CE8FA7E73.jpeg
    51,9 KB · Görüntüleme: 21
Merhaba kızlar benim ovulasyontestimide yorumlarmısınız T çizgisi ilk defa bu kadar koyu sizce pozitifmi
Pozitif gibi bu şimdimi yaptın şimdi yaptıysa akşama tekrar yap iyice koyulaşabilir yarında yap mutlaka iki çizginin de aynı koyulukta olması lazım diye biliyorum canım

Back