Evet canım benimde akıntım oluyor bazen regl oldum diyorum ama akıntı olmuş. Kasıklarımda da ara ara adet olacakmışım gibi ağrı oluyor ama benim hiç bu güne kadar olmayan tek bir belirtim var oda göğüs uçlarım çok dena şişti ve acıyor.mutlaka paylaş test sonucunu dua ediyorum inşallah yarın yüzün güler :)Ya bide bugune kadar hep akintim vardi bugün kesildi gibi acaba adetmi olcam senin varmi:)
Ve ben inanıyorum ki sen kesin hamilesin :)
Evet canım benimde akıntım oluyor bazen regl oldum diyorum ama akıntı olmuş. Kasıklarımda da ara ara adet olacakmışım gibi ağrı oluyor ama benim hiç bu güne kadar olmayan tek bir belirtim var oda göğüs uçlarım çok dena şişti ve acıyor.mutlaka paylaş test sonucunu dua ediyorum inşallah yarın yüzün güler :)
Hadi ya :))) ay sen hamileysen bende de umut var demektir :)Göğüslerim benimde fena canim ya hadi hayırlısı:)))
Hadi ya :))) ay sen hamileyken bende de umut var demektir :)
Doğru diyorsun yarın senin için çok güzel bir gün olsun hayırlı geceler :)Umut her zaman var canim Allah bilir umudunu kaybetme:)
Günaydın Test yaptınmI canımAmin canim cok tesekkur ederim senin ici de hayirli geceler:)
Günaydın Test yaptınmI canım
İkinci çizgi yokmu yoksa silikte olsa çıktımıSimdi yaptim testi canim simdilik negatif gibi bakalim bekleyince belircekmi moralim bozuldu
İkinci çizgi yokmu yoksa silikte olsa çıktımı
Belli olmaz adet olmadıysak hala umut var demektir he olmadıysa da bir daha ki aylara inşallah :)Garip bi sekilde bunda hiiic bisey yok canim kendimi hazırlamasaydım keşke bu kadar
Belli olmaz adet olmadıysak hala umut var demektir he olmadıysa da bir daha ki aylara inşallah :)
Belli olmaz adet olmadıysak hala umut var demektir he olmadıysa da bir daha ki aylara inşallah :)
Dün regl oldumNaptin canim varmi gelisme:)
Merhaba kızlar benim ovulasyontestimide yorumlarmısınız T çizgisi ilk defa bu kadar koyu sizce pozitifmi
Pozitif gibi bu şimdimi yaptın şimdi yaptıysa akşama tekrar yap iyice koyulaşabilir yarında yap mutlaka iki çizginin de aynı koyulukta olması lazım diye biliyorum canımMerhaba kızlar benim ovulasyontestimide yorumlarmısınız T çizgisi ilk defa bu kadar koyu sizce pozitifmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?