Arkadaslar benim de 1 nisanda adet olmam gerekti olmadim bugun iki tane test yaptim aticam bir bakin pozitif cikip hamile olmayan var mi acaba
Arkadaşım dediği gibi alttan flaş mı tutsan çizgi var gibşDamlattım su hala aynı görünüyorEki Görüntüle 2613804
Kaç kere mesaj attım. Farklı konu açmış ona da yazdım kimse yazmayınca. Kaale alıp ne cevap attı ne dediğimiz şeyleri yapıyor. Takipten çıkıcam şimdi konuyu. Kendi çalıyor kendi oynuyorArkadaşım dediği gibi alttan flaş mı tutsan çizgi var gibş
Yani soru soruluyorsa cevapları dikkate almak gerekir , görmedi mi acaba Dicem deKaç kere mesaj attım. Farklı konu açmış ona da yazdım kimse yazmayınca. Kaale alıp ne cevap attı ne dediğimiz şeyleri yapıyor. Takipten çıkıcam şimdi konuyu. Kendi çalıyor kendi oynuyor
Saatler sonra çıkan çizginin sonucu ne acaba?Yani soru soruluyorsa cevapları dikkate almak gerekir , görmedi mi acaba Dicem deBen flaş tuttum testime çizgiyi gördüm ama saatler sonra çıkmıştı çizgi ☺ Teşekkür ederim tavsiye için
5 gün var regl günümeSaatler sonra çıkan çizginin sonucu ne acaba?
gebelik var mıydı? Aynısı Bugün bana oldu da
Flaş tuttum çizgi görünüyor ama yine silik görünüyorKaç kere mesaj attım. Farklı konu açmış ona da yazdım kimse yazmayınca. Kaale alıp ne cevap attı ne dediğimiz şeyleri yapıyor. Takipten çıkıcam şimdi konuyu. Kendi çalıyor kendi oynuyor
Hamilelik var mı yok mu bilmiyorum henüzSaatler sonra çıkan çizginin sonucu ne acaba?
gebelik var mıydı? Aynısı Bugün bana oldu da
Silik bir cızgi var canm erken oldugu için silik cıkmış olabilir hamile olma sansn varHerkese merhaba bugün 38 gün oldu 28. Günde 1. Testi yaptım bugüne kadar 3 test yaptım hepsi negatif çıktı. Bugün sabah tekrar yaptım kaç dakika sonra baktım hatırlamıyorum ama fotoğrafta ki gibi ikinci çizgi silik çıktı çöpten daha önce yaptıklarımı çakardım o kadar zaman geçmesine rağmen onlarda hiç ikinci çizgi yok yarın sabah tekrar yapayım diyorum sizce bir umut var mı Eki Görüntüle 2613505
Normalde adetin gecikmiyorsa gebelik olabilir benceben ovulasyondan 11 gün sonra regl oluyorum, dün olmam gerekiyordu yani. Testinizin resmi var mı? Benimki 5-6 saat sonra bu hali aldı.
Eki Görüntüle 2614063
Benimki de böyle canım , seninki belirgin duruyor . Seni üzmek istemiyorum ama bundan daha belirgin testle negatif çıktıben ovulasyondan 11 gün sonra regl oluyorum, dün olmam gerekiyordu yani. Testinizin resmi var mı? Benimki 5-6 saat sonra bu hali aldı.
Eki Görüntüle 2614063
Seninde çizgin belirgin canım inşaallah vardır.Benimki de böyle canım , seninki belirgin duruyor . Seni üzmek istemiyorum ama bundan daha belirgin testle negatif çıktıama senin günün geçmiş
Yoktur kuzum 7 ay oldu umudum yok sanki hiçSeninde çizgin belirgin canım inşaallah vardır.
Merak etme üzülmemanında pozitif çıkan testten sonra hayal kırıklığına uğramışlığım bile o yüzden herşeye hazırlıklıyım.
Aynen öyle oldu canımYoktur kuzum 7 ay oldu umudum yok sanki hiç ☺ Nasıl yani anında pozitif oldu test kanda negatif mi çıktı
KuZum direkt sayfaya etiketler misin beni burda açılmadıZeze92 bu sayfaya bak canım burda anında çıkan pozitif gebelik testim var
Gebeliğe Hazırlık - Bata 4 kala ovulasyon testim..
Gunaydin kızlar bata 5 kala ovulasyon testi böyle cıktı benimdewww.kadinlarkulubu.com
Aaa pozitifin alâsı hem de , çok şaşırdımKuZum direkt sayfaya etiketler misin beni burda açılmadı
Yok canım kimyasal değildi.Aaa pozitifin alâsı hem de , çok şaşırdım. Kimyasal olmuş olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?