Gebeliğe Hazırlık Lütfen testime bir bakın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşım dediği gibi alttan flaş mı tutsan çizgi var gibş
Kaç kere mesaj attım. Farklı konu açmış ona da yazdım kimse yazmayınca. Kaale alıp ne cevap attı ne dediğimiz şeyleri yapıyor. Takipten çıkıcam şimdi konuyu. Kendi çalıyor kendi oynuyor

Kaç kere mesaj attım. Farklı konu açmış ona da yazdım kimse yazmayınca. Kaale alıp ne cevap attı ne dediğimiz şeyleri yapıyor. Takipten çıkıcam şimdi konuyu. Kendi çalıyor kendi oynuyor
Yani soru soruluyorsa cevapları dikkate almak gerekir , görmedi mi acaba Dicem de Ben flaş tuttum testime çizgiyi gördüm ama saatler sonra çıkmıştı çizgi Teşekkür ederim tavsiye için

Bence o kadar gecikmeye daha net bir çizgi çıkmalıydı tekrarlayın testi ilk idrarınızla.

Yani soru soruluyorsa cevapları dikkate almak gerekir , görmedi mi acaba Dicem de Ben flaş tuttum testime çizgiyi gördüm ama saatler sonra çıkmıştı çizgi ☺ Teşekkür ederim tavsiye için
Saatler sonra çıkan çizginin sonucu ne acaba?
gebelik var mıydı? Aynısı Bugün bana oldu da

Flaş tuttum çizgi görünüyor ama yine silik görünüyor

Silik bir cızgi var canm erken oldugu için silik cıkmış olabilir hamile olma sansn var

ben ovulasyondan 11 gün sonra regl oluyorum, dün olmam gerekiyordu yani. Testinizin resmi var mı? Benimki 5-6 saat sonra bu hali aldı.
Eki Görüntüle 2614063
Benimki de böyle canım , seninki belirgin duruyor . Seni üzmek istemiyorum ama bundan daha belirgin testle negatif çıktı ama senin günün geçmiş

Eklentiler

• 51FF2A23-54FA-46F8-B75A-CC5817B39EBD.png
    618,8 KB · Görüntüleme: 35
Benimki de böyle canım , seninki belirgin duruyor . Seni üzmek istemiyorum ama bundan daha belirgin testle negatif çıktı ama senin günün geçmiş
Seninde çizgin belirgin canım inşaallah vardır.
Merak etme üzülmem anında pozitif çıkan testten sonra hayal kırıklığına uğramışlığım bile o yüzden herşeye hazırlıklıyım.

Seninde çizgin belirgin canım inşaallah vardır.
Merak etme üzülmem anında pozitif çıkan testten sonra hayal kırıklığına uğramışlığım bile o yüzden herşeye hazırlıklıyım.
Yoktur kuzum 7 ay oldu umudum yok sanki hiç Nasıl yani anında pozitif oldu test kanda negatif mi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…