Gebeliğe Hazırlık Lütfen testime bir bakın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Lakimgril

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
177
68
28
29
Herkese merhaba bugün 38 gün oldu 28. Günde 1. Testi yaptım bugüne kadar 3 test yaptım hepsi negatif çıktı. Bugün sabah tekrar yaptım kaç dakika sonra baktım hatırlamıyorum ama fotoğrafta ki gibi ikinci çizgi silik çıktı çöpten daha önce yaptıklarımı çakardım o kadar zaman geçmesine rağmen onlarda hiç ikinci çizgi yok yarın sabah tekrar yapayım diyorum sizce bir umut var mı

Eğer polikistik over..vs adeti engelleyen bişey yoksa 38 gün gecikme normal değil.
Son yaptığın testte bi silik çizgi var, 10 dakikayı aşmadıysa bekleme süren pozitif görünüyor. 2 güne bir testi yenile bence. Çünkü yoksa dümdüz bembeyaz çıkıyor yani şüpheye yer bırakmıyor :)
Hadi hayıırlı haberler inşallah

Hadi inşallah yarın sabah tekrar yapıp 10 dakika bekleyeceğim başında

evet cizgi var ama cok damlatmışsın sanki baya dağılmış bence yine yap 3 damla yeterli sadece ben bazen iki buçuk damlatıyom .: inş gebesindir

evet cizgi var ama cok damlatmışsın sanki baya dağılmış bence yine yap 3 damla yeterli sadece ben bazen iki buçuk damlatıyom .: inş gebesindir
İnşallah şimdi bi tane daha yapsam mı yoksa sabahı mı beklesem

Yap cnm baya belli olmuş bence çıkar ama 3 4 saat sıvı alma oyle yap
Belki de 5 gün önce yaptığım test bı yüzden yanlış çıktı çünkü idrarım gelsin diye su içmiştim uyandığımdan beri su bile içmedim eşim bi kaç saate alıp gelecek test gelsin bi deneyeyim bakalım hadi inşallah pazartesiye kadar deneyeceğim pazartesi kan vermeye giderim olmadı

Aynen cnm oyle yaparsın ama dediğim gibi sıvı almamış olman daha iyi olur eşim gelene kadar sıvı alma bi kaç saat iyice sıkıs inş güzel haber verirsin

Testteki pembelik bana çizgi gibi gelmedi. İdrar fazla damlatılınca böyle oluyor.

Var gibi ama dağılmış bozuk da olabilir test fazla idrar damlatmışta olabilirsin. En iyisi tekrarlamak. Bi de alttan flaş tut teste. Hcg çizgisi bariz görünüyor öyle

Arkadaslar benim de 1 nisanda adet olmam gerekti olmadim bugun iki tane test yaptim aticam bir bakin pozitif cikip hamile olmayan var mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…