Sağolun ya çok motive ediyorsunuz15 dakikadan sonra cikan cizgiler gecersizdir.suan gebelik yok gorunuyor
Hadi inşallah yarın sabah tekrar yapıp 10 dakika bekleyeceğim başındaEğer polikistik over..vs adeti engelleyen bişey yoksa 38 gün gecikme normal değil.
Son yaptığın testte bi silik çizgi var, 10 dakikayı aşmadıysa bekleme süren pozitif görünüyor. 2 güne bir testi yenile bence. Çünkü yoksa dümdüz bembeyaz çıkıyor yani şüpheye yer bırakmıyor :)
Hadi hayıırlı haberler inşallah
İnşallah şimdi bi tane daha yapsam mı yoksa sabahı mı beklesemevet cizgi var ama cok damlatmışsın sanki baya dağılmış bence yine yap 3 damla yeterli sadece ben bazen iki buçuk damlatıyom .: inş gebesindir
Yap cnm baya belli olmuş bence çıkar ama 3 4 saat sıvı alma oyle yapİnşallah şimdi bi tane daha yapsam mı yoksa sabahı mı beklesem
Belki de 5 gün önce yaptığım test bı yüzden yanlış çıktı çünkü idrarım gelsin diye su içmiştimYap cnm baya belli olmuş bence çıkar ama 3 4 saat sıvı alma oyle yap
Aynen cnm oyle yaparsın ama dediğim gibi sıvı almamış olman daha iyi olur eşim gelene kadar sıvı alma bi kaç saat iyice sıkıs inş güzel haber verirsinBelki de 5 gün önce yaptığım test bı yüzden yanlış çıktı çünkü idrarım gelsin diye su içmiştimuyandığımdan beri su bile içmedim eşim bi kaç saate alıp gelecek test gelsin bi deneyeyim bakalım hadi inşallah pazartesiye kadar deneyeceğim pazartesi kan vermeye giderim olmadı
Var gibi ama dağılmış bozuk da olabilir test fazla idrar damlatmışta olabilirsin. En iyisi tekrarlamak. Bi de alttan flaş tut teste. Hcg çizgisi bariz görünüyor öyleHerkese merhaba bugün 38 gün oldu 28. Günde 1. Testi yaptım bugüne kadar 3 test yaptım hepsi negatif çıktı. Bugün sabah tekrar yaptım kaç dakika sonra baktım hatırlamıyorum ama fotoğrafta ki gibi ikinci çizgi silik çıktı çöpten daha önce yaptıklarımı çakardım o kadar zaman geçmesine rağmen onlarda hiç ikinci çizgi yok yarın sabah tekrar yapayım diyorum sizce bir umut var mı Eki Görüntüle 2613505
İdrarı damlattıgınız yere su damlatırmısınız bir kaç damla eğer o çizgi kaybolmazsa bir şeyler olabilirEki Görüntüle 2613507
fark bu şekilde
Hemen şimdi deniyorumİdrarı damlattıgınız yere su damlatırmısınız bir kaç damla eğer o çizgi kaybolmazsa bir şeyler olabilir ☺
Damlattım su hala aynı görünüyorİdrarı damlattıgınız yere su damlatırmısınız bir kaç damla eğer o çizgi kaybolmazsa bir şeyler olabilir ☺
Yarın sabah uyandığımda yapacağımYeni test yapmadınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?