- 11 Mart 2025
- 538
- 72
- 13
- 29
- Konu Sahibi rrruyabrsl
-
Negatif canım gözükmüyor 2. Çizgibat a 5 gün var marka productor. Görüyor musunuz? Olabilir mi.?
Bunu çizgi sanmıştımNegatif canım gözükmüyor 2. Çizgi
Yani canım birde çok erken yapmişsin bence bir kac gun sonra yap hamilede olabilirsin ama daha simdi pozitif gostermez idrar testi eger simdi ögrenmek isyiyorsan predictor diye bir test var onlar daha net gosteriyor ama biraz pahali 250 tlBunu çizgi sanmıştım
Kör olacağım galibaHayalet bi çizgi görüyorum ama adet gecikmenizi bekleyip tekrar yapın derim ben
Almam galiba zaten umudum kalmadı productor da baya erkem göstermiş herkesi 6-7 gün önceden benimzaten 5 gün kaldiYani canım birde çok erken yapmişsin bence bir kac gun sonra yap hamilede olabilirsin ama daha simdi pozitif gostermez idrar testi eger simdi ögrenmek isyiyorsan predictor diye bir test var onlar daha net gosteriyor ama biraz pahali 250 tl
o çizgi değil canım bence 5 gün varken de net sonuç olmayabilir gecikirse tekrarla testi benceBunu çizgi sanmıştım
Çizgi sandım heyecanlandim moralim bitti yineo çizgi değil canım bence 5 gün varken de net sonuç olmayabilir gecikirse tekrarla testi bence
5 gün dediğim gibi erken sen yine strese sokma kendiniÇizgi sandım heyecanlandim moralim bitti yine
Hayırlısı olsun5 gün dediğim gibi erken sen yine strese sokma kendini
Yok canım niye hemen motivasyonunu düşürüyorsun ki daha regline 5 gün var fotoda pek gozükmüyor ama sen canlı olarak 2. Cizgiyi gorebiliyorsan bence 2 gun sonra birdaha deneÇizgi sandım heyecanlandim moralim bitti yine
Aşkım o muhtemelen çizgi değil yazmışlar zaten testin kendi çizgisi ama daha erken ümit kaybetme belki de vardır bilemezsin :)bat a 5 gün var marka productor. Görüyor musunuz? Olabilir mi.?
Aşkım?Aşkım o muhtemelen çizgi değil yazmışlar zaten testin kendi çizgisi ama daha erken ümit kaybetme belki de vardır bilemezsin :)
Art niyetle yazmadım ? Umarım vardır reglin gecikirse tekrarla.. bende bekliyorum uzun zamandır az önce bende konu açtım yok yani ikinci çizgi ama bi ümit soruyorum buralaraAşkım?Peki teşekkür ederim hayırlısı
Artık kafayı yeme noktasındsyim üzülüyorum çok yaArt niyetle yazmadım ? Umarım vardır reglin gecikirse tekrarla.. bende bekliyorum uzun zamandır az önce bende konu açtım yok yani ikinci çizgi ama bi ümit soruyorum buralara
Ben her ay aynı ümitle bekliyorum :) 2 buçuk sene oldu burdan duyacağım bi şey bile ümit oluyor ama yok işte benim de 3 gün kaldı reglime boşu boşuna test yapıp duruyorum son testimti daha da yapmayacağımArtık kafayı yeme noktasındsyim üzülüyorum çok ya
Bende .Ben her ay aynı ümitle bekliyorum :) 2 buçuk sene oldu burdan duyacağım bi şey bile ümit oluyor ama yok işte benim de 3 gün kaldı reglime boşu boşuna test yapıp duruyorum son testimti daha da yapmayacağım
Hiç bi adet belirtim yok diye yaptım boşu boşuna sonra da kendime kızıyorum işte. Senin daha vaktin var ama umarım olurBende .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?