- 1 Ağustos 2010
- 101
- 0
- Konu Sahibi cileklipizza
Mrb. Çilekli.. Bugün kaçıncı günündesin, belki erkendir daha.. Ben de kaç gündür o test senin bu test benim koşturuyorum, kollarım delik deşik oldu.. emin olmadan yazmak istemedim.. 25 ten iki gün sonra değerim 80 olmuş.. Sevindim ama yine de "acaba" dedim.. Bu ay hiç beklemiyodum çünkü.. Biraz daha bekleyip, Bugün doktora gittim.. Daha gebelik keseciği oluşmamış, rahim duvarı kalınlaşmış, Değerim "864" çıktı.. Çok şükür kesin "HAMİLEYİM".. :lepi: İnşallah Rabbim sana ve sizlere de hayırlı zaman geldiğinde ve sabrınız tükenmeden nasip eder.. Ama erken öğrenmek de iyi birşey değilmiş bu arada.. Kaç defa kan testine gittim.. Yok değerin düşük, yok gelişmiyor diye insanın moralini bozuyorlar.. Üstelik geç bir döllenme olduğunu söylememe rağmen.. Allahın işi işte.. 3 ay yumurtlama günlerine ağırlık verdik. olmadı.. 4. ay o günlerin dışında döllenme oldu.. Biliyorum beklemek çok zor ama sizlere tavsiyem bence adette en az 10 günlük bir gecikme şart.. Erken öğrenmek psikolojisini daha çok bozuyor insanın.. Ki bu işte herşey psikolojiye bağlı.. :CüvCüv:
ayyy canımsın yaa kurban olduğum allah tamamına erdirsinn inan çook sevindim dilerim allah bizlerede nasib etsin inan günlerdir uyuyamıyorum 16.07 de adettim bitti ve bu ayın 10 gibi adet günüm ama kendimi bu güne kadar hamile gibi hissediyordum ama dün test yaptırınca kesin değilim dedim olsaydı kanda cıkardı diyolar bu gün mutsuz sanki bir yarım eksik gibi boşluktayım öyle işte çok takıyorum farkındaym ama elimde değil testten sonra sanki bir yarım eksildi bu ay yok dedim bebek olsa çıkardı napalım kısmet diyorum ama mutsuz geziyorum :) allahım seni ve bebegini korusun melekler hep sizinle olsun çoook çoook dikkkat etmelisin ben daha önce dikkat etmedim ve bebegimi kaybettim lütfen hiç bir iş yapma yorma kendini bizlere dua et şimdi senin dilek kapıların acıktır olurmu :) a.s.