Lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar...

felucas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2010
202
0
96
40
Arkadaşlar herkese merhabalar,

Yeni evliyim fakat maalesef çok kötü bir yatak tercihi yapmışız ve hiç memnun değiliz. Güzel yeni bir yatak almak istiyoruz. Çok memnun kaldığınız,kesinlikle tavsiye edebileceğiniz yatak marka ve modellerini paylaşırsanız çok hora geçer.. Teşekkürlerrr:80:

Annemler bellona kullanıyordu memnundular...Bizim yatağın markasını tam hatırlayamıyorum ama bellonanın bir koluydu bizimkinin markası da ondan da memnunuz tavsiye ederim

Teşekkürler..

Çok marka ve çok çeşit var. Açıkcası fiyatlar da çok farklı. Kafam karıştı iyice. Bir de hala yaylı yatak mı yoksa visco yatak mı alalım ona karar veremedik. Viscolardan kimi çok memnun kimi hiç değil

valla eğer çok ciddi omurga probleminiz yoksa visko yataklara servet yatırmaya gerek yok .bizde yeni yatak aldık.idaş gold serisi mira modeli.gayette rahat memnunuz.yarı ortopedik bir yatak 650 tl.ödedik.

ben de yatak bakıyorum bu ara. ikeada bi yatak beğendim 1200 mü 1300 mü neydi şok oldum bu işin piyasası nedir bilen var mı?

Valla fiyat aralığı çok geniş. Çok uçuk rakamlar da var. tabi bizim ayırdığımız bütçemiz 1250 tlye kadar. İşbirin yatağından çok memnun arkadaşım. O da visco. Fiyatı 2100 civarı. Çok geldi açıkcası fiyatı. Daha uygun fiyatlı viscolar da var ama memnun olan var mı yok mu bilmiyorum. Herhangi bir sırt problemimiz falan yok ama aldığımız yatak maalesf çok dandik çıktı. Uzun süre yatınca belini ağrıtıyor insanın. O yüzden değiştirmeye karar verdik. İstikbalde denedik birtane o visco falan değildi. Yaylı bir yataktı. Ultra comfort modeli. Beğendik aslında. Fİyatı da 1100 tl civarıydı. Ama işte visco yataklar aklımı çelmiyor değil biryandan. Tekrar yanlış bir yatak alıp pişman olmak istemiyorum. O yüzden lütfen kullanıp da memnun olduğunuz yatak marka ve modellerini paylaşın arkadaşlar...

Arkadaşlar herkese merhabalar,

Yeni evliyim fakat maalesef çok kötü bir yatak tercihi yapmışız ve hiç memnun değiliz. Güzel yeni bir yatak almak istiyoruz. Çok memnun kaldığınız,kesinlikle tavsiye edebileceğiniz yatak marka ve modellerini paylaşırsanız çok hora geçer.. Teşekkürlerrr:80:

aldığınız yatağın markası ve ürün adı ne acaba söyleyebilirmisiniz

Back
X