Lütfen. Şu mesajları bi okurmusunuzz

Bizi bile delirtti kadın ya helal kadına tamam de geç diyorum niye alttan alim diyo , alma tamam de geç diyorum alttan almak istemiyorum diyo :):) ay ölür müsün öldürür müsün
Melike'ye saygı duyuyorum şu an. Neler çekmiştir.

E tamam marketten alacak belki, dogal süt almayacak belki?
Sorun değil demiş işte?
Ne cevap verseydi ki, ne deseydi mesela?
O süt buraya gelecek mi desin?
Tmm demis, baska yerden alirim canim demis esin getiremiyor diye?
Aaaaaaaaaaaaaa
Kıskançlığından öyle demiş, siz anlamazsınız.

Şu telefonu derhal açmıyor diye trip atan bir kitle var siz basbaya toksiksiniz.

Açıkcası mesaj yazmakla uğraşmak istemedim yüz yüze konuşalım dedim bunda kötü bişiy yok
Ya sen yüz yüze konuşalım dememişsin sonuna tabi yüzün varsa diye eklemişsin ikisi aynı şey mi ya. Yarabbi ne zor bir insansın. 50 mesajdır diyorum ki kadın sana canım demiş alttan almış uzun uzun ben senin şu zamanlarında yanında oldum demiş. Sende cevap olarak bence yüz yüze konuşalım dememişsin yüzün varsa diye tahrik etmişsin diyoruz. Kadına kurulmuşsun gerçekten samimi olsan bu lafı etmezsin. En iyisi yüz yüze konuşalımdan sonrasını yazmazsın diyoruz. Daha ne kadar açık anlatabilirim bilmiyorum

Siz bir de hamilesiniz. Sinirlerinize yazık. Anlatamazsınız ki.

Siz bir de hamilesiniz. Sinirlerinize yazık. Anlatamazsınız ki.
Hahhaha valla gece uyuyamadım hamilelik yüzünden diyorum ki madem çok samimi arkadaşın o mesajdan sonra niye yüzün varsa diye direk ağzını bozdun deseydin ya ben bilerek yaptın sandım ya da kırıldım ya da uzatmayalım sonra konuşuruz vs diyor ki cevap olarak komşuya çanta ile mi gidilir

Haklı.

Konunun derinliklerini bilmediğiniz için böyle dalga geçiyorsunuz o nedenle hiç üzülmüyorum ben kendimi yanlış ifade etmiş olabilirim ben Kusursuz bi insan değilim bunu da biliyorum istediğinizi yazabilirsiniz
Yaziyoruz bebeğim zaten, hicbir seyi sakinmayiz biz, bam bam bam.
Konunun derinliklerine inersek cikamayiz, bosver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…