- 12 Mayıs 2020
- 146
- -162
- 46
- 24
- Konu Sahibi birprensannesii
-
TamamTabi iyi gelir, bizi de çileden çıkarttın. Ben Melike'yi tutuyorum.
Melike'ye saygı duyuyorum şu an. Neler çekmiştir.Bizi bile delirtti kadın ya helal kadına tamam de geç diyorum niye alttan alim diyo , alma tamam de geç diyorum alttan almak istemiyorum diyo :):) ay ölür müsün öldürür müsün
Kıskançlığından öyle demiş, siz anlamazsınız.E tamam marketten alacak belki, dogal süt almayacak belki?
Sorun değil demiş işte?
Ne cevap verseydi ki, ne deseydi mesela?
O süt buraya gelecek mi desin?
Tmm demis, baska yerden alirim canim demis esin getiremiyor diye?
Aaaaaaaaaaaaaa
Show Haber'de görürüz artık.O değilde melike de acaba buraya gelir mi
Şu telefonu derhal açmıyor diye trip atan bir kitle var siz basbaya toksiksiniz.Eki Görüntüle 3364979 Eki Görüntüle 3364981 Eki Görüntüle 3364982
Eşlerimiz akraba ve aynı işte çalışıyorlar kocasından bi kargo istedik diye çıldırmış ben istemedim eşim onun kocasından rica etmiş getirmesini ama bu triplere girmiş ben sana şu şu yardımı ettim diyor evet bi kaç konuda yardımcı oldu bende ona çoğu konuda yardımcı oldum kardeş bildim onu ama o kalktı bna bunları yaptı ben kötü bişiy yazmışmıyım onun bu davranışı normal mi lütfen bi bakın çıldırcam eşlerimiz akraba fazla büyütmek istemedim ama kendi kendimi yiyorum
Konunun derinliklerini bilmediğiniz için böyle dalga geçiyorsunuz o nedenle hiç üzülmüyorum ben kendimi yanlış ifade etmiş olabilirim ben Kusursuz bi insan değilim bunu da biliyorum istediğinizi yazabilirsiniz
Ya sen yüz yüze konuşalım dememişsin sonuna tabi yüzün varsa diye eklemişsin ikisi aynı şey mi ya. Yarabbi ne zor bir insansın. 50 mesajdır diyorum ki kadın sana canım demiş alttan almış uzun uzun ben senin şu zamanlarında yanında oldum demiş. Sende cevap olarak bence yüz yüze konuşalım dememişsin yüzün varsa diye tahrik etmişsin diyoruz. Kadına kurulmuşsun gerçekten samimi olsan bu lafı etmezsin. En iyisi yüz yüze konuşalımdan sonrasını yazmazsın diyoruz. Daha ne kadar açık anlatabilirim bilmiyorumAçıkcası mesaj yazmakla uğraşmak istemedim yüz yüze konuşalım dedim bunda kötü bişiy yok
Siz bir de hamilesiniz. Sinirlerinize yazık. Anlatamazsınız ki.Ya sen yüz yüze konuşalım dememişsin sonuna tabi yüzün varsa diye eklemişsin ikisi aynı şey mi ya. Yarabbi ne zor bir insansın. 50 mesajdır diyorum ki kadın sana canım demiş alttan almış uzun uzun ben senin şu zamanlarında yanında oldum demiş. Sende cevap olarak bence yüz yüze konuşalım dememişsin yüzün varsa diye tahrik etmişsin diyoruz. Kadına kurulmuşsun gerçekten samimi olsan bu lafı etmezsin. En iyisi yüz yüze konuşalımdan sonrasını yazmazsın diyoruz. Daha ne kadar açık anlatabilirim bilmiyorum
Allah kitap aşkına Melike ile arkadaşlığını kes kıza iyilik yapmış olursun. Vallahi billahi ya. 5-6 mesajda ben bile delirdim burda.
Hahhaha valla gece uyuyamadım hamilelik yüzünden diyorum ki madem çok samimi arkadaşın o mesajdan sonra niye yüzün varsa diye direk ağzını bozdun deseydin ya ben bilerek yaptın sandım ya da kırıldım ya da uzatmayalım sonra konuşuruz vs diyor ki cevap olarak komşuya çanta ile mi gidilirSiz bir de hamilesiniz. Sinirlerinize yazık. Anlatamazsınız ki.
Haklı.Hahhaha valla gece uyuyamadım hamilelik yüzünden diyorum ki madem çok samimi arkadaşın o mesajdan sonra niye yüzün varsa diye direk ağzını bozdun deseydin ya ben bilerek yaptın sandım ya da kırıldım ya da uzatmayalım sonra konuşuruz vs diyor ki cevap olarak komşuya çanta ile mi gidilir
Yaziyoruz bebeğim zaten, hicbir seyi sakinmayiz biz, bam bam bam.Konunun derinliklerini bilmediğiniz için böyle dalga geçiyorsunuz o nedenle hiç üzülmüyorum ben kendimi yanlış ifade etmiş olabilirim ben Kusursuz bi insan değilim bunu da biliyorum istediğinizi yazabilirsiniz
"Bir gün bir yerde benim hakkımda bir şey dediğini duyayım sen o zaman gör yüz yüze gelmeyi" demiş reyizMelike buraya yaz biz seni buluruz
Binlerce insan bilecek artık."Bir gün bir yerde benim hakkımda bir şey dediğini duyayım sen o zaman gör yüz yüze gelmeyi" demiş reyizburayı görmez inş
Biri bana mı seslendiO değilde melike de acaba buraya gelir mi
Melike Bi gelsin buraya ortalık alev olur"Bir gün bir yerde benim hakkımda bir şey dediğini duyayım sen o zaman gör yüz yüze gelmeyi" demiş reyizburayı görmez inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?