- 12 Mayıs 2020
- 146
- -162
- 46
- 24
- Konu Sahibi birprensannesii
Sizin gibi beyin yoksunlarına bişiy anlatılmazİnanın Melike haklı halde şuraya şöyle bi postla düşeceğini bilse o telefonu açardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin gibi beyin yoksunlarına bişiy anlatılmazİnanın Melike haklı halde şuraya şöyle bi postla düşeceğini bilse o telefonu açardı
Altan alma sakın.Hiç bir bok yiyemez
Sen benim veya Melike'nin gücünü denedin mi de konuşuyorsun bir laf vardı havlayan köpek ısırmazBence kübranın saçını yolar eline verirdi muhtemelen kübranın buraya yazacak dermanı kalmazdı
Oldu mu Kübra ? Biz hakaretle konuşmuyoruz neyi farkettim biliyor musun hiç espriden şakadan falan da anlamıyormuşsun neyseSizin gibi beyin yoksunlarına bişiy anlatılmaz
Döğüş yapmazsınız değil mi.Sen benim veya Melike'nin gücünü denedin mi de konuşuyorsun bir laf vardı havlayan köpek ısırmaz
Kız melike yeni geldi dur BiSizin gibi beyin yoksunlarına bişiy anlatılmaz
O laf artık yok ya, tedavülden kaldırıldı. Köpekler şikayet etmiş.Sen benim veya Melike'nin gücünü denedin mi de konuşuyorsun bir laf vardı havlayan köpek ısırmaz
Adının melike olması bile yetti onaOldu mu Kübra ? Biz hakaretle konuşmuyoruz neyi farkettim biliyor musun hiç espriden şakadan falan da anlamıyormuşsun neyse
Sen benim veya Melike'nin gücünü denedin mi de konuşuyorsun bir laf vardı havlayan köpek ısırmaz
Tabi ona bilenip yüz yüze gelemedi burada Melike ismi bile yetti melike ismi bile kübraları çıldırtmaya yetiyor , görüyorsunuzAdının melike olması bile yetti ona
Bence şey demiş olabilir hep melikeler gelsin hayatının köşesine de ismimi unutma emi benim buraya düşmem tesadüf değilMesajlar çene kuvvetlerinizi gösteriyor. Sende 1 birim varsa Melikede 10 birim var. Ben boşuna kendini bu yolda heba etme derim ama yine de sen bilirsin. Kadın açık açık beni kendine bulaştırma demiş. Bak konuyu da sen açmışsın kadının umru bile değil belki de üzerindeki yükten kurtulmuş.
Ay vallahi aklıma az önce geldi
Dönmelikebilir
Bence şey demiş olabilir hep melikeler gelsin hayatının köşesine de ismimi unutma emi benim buraya düşmem tesadüf değil
Öyle söyleme, biz burada eltisini dişleyen bile gördük.Havlayan köpek ısırmaz