- 6 Mart 2019
- 760
- 1.115
- 113
- Konu Sahibi birprensannesii
Gözüm seni aradıBiri bana mı seslendi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözüm seni aradıBiri bana mı seslendi
8 ziyaretçi okuyor, biri neden Melike olmasın?Binlerce insan bilecek artık.
Ağzımı açarsam susmam diye de eklemiş"Bir gün bir yerde benim hakkımda bir şey dediğini duyayım sen o zaman gör yüz yüze gelmeyi" demiş reyiz burayı görmez inş
Bugün durduk yere adımla haklı oldumGözüm seni aradı
Melikeler hep haklıdır yazısız bir kural8 ziyaretçi okuyor, biri neden Melike olmasın?
Kübra'ya niye öyle şeyler dedin? Kocanın telefonunu da açmışsın zaten. Tamam canım başka yerden süt alırım diye kıza laf sokuyorsun. Ay Altan almak zorunda mı bu kız?Biri bana mı seslendi
Her Melike yorumunda bi poh pohlanıyorumAyrıca Melike sizi yerle yeksan eder bir kez daha düşünün, damarına basmak konusunda.
İnanın Melike haklı halde şuraya şöyle bi postla düşeceğini bilse o telefonu açardıKübra'ya niye öyle şeyler dedin? Kocanın telefonunu da açmışsın zaten. Tamam canım başka yerden süt alırım diye kıza laf sokuyorsun. Ay Altan almak zorunda mı bu kız?
Ben onu hala görmedim bu aradaKonu sahibini küstürmeyin lütfen, uzun zamandır böyle organik bir konu okumamıştım. Benim favorim ise Nasrettin karakteri
Hiç bir bok yiyemezAğzımı açarsam susmam diye de eklemiş
O etiketleri görürse olacakları düşünemiyorum. Bence altın varaklı nikah masasına kalsa tanır Kübra'yıAğzımı açarsam susmam diye de eklemiş
Havlayan köpek ısırmazHiç bir bok yiyemez
Havlayan köpek ısırmaz
Köpek: ben ne alaka?Havlayan köpek ısırmaz
Sen yine de kendisine söyleme bence böyleHiç bir bok yiyemez
İnanın Melike haklı halde şuraya şöyle bi postla düşeceğini bilse o telefonu açardı