Lütfen. Şu mesajları bi okurmusunuzz

İşin tuhaf olan kısmı da şu:
Onlarca kişi yorum yapmış neden hatalı olduğuna dair ama Kübra hala kendini anlatma çabasında. "Ben öyle demek istemedim. O şöyle dedi ama." .
Kübra bir insanın hatasını kabul etmesi, kabullenmesi ve özeleştiri yapabilmesi lazım. O kadar yorum karşısında insan bir der ki evet bende hata var. Sayfalarca kendini aklamaya çalışmaz.
Son olarak iletişim konusunda ciddi sıkıntın var. Bunu düzelt; kimse senin emir erin değil.

Ay adamın adı Nasrettin miymiş? Ben de wp mesajında "olay göle maya çalmaya benzedi" diye vurgu yaptınız sanmıştım

Bi kere altn alınır iki kere Altan alınır ben onun kocasımıyım Altan alım sürekli ?
Arkadaşım okuman yok mu senin 3. Defa tekrarlıyorum sana alttan al DEMİYORUM DE Mİ YO RUM TAMAM DEMEK ALTTAN ALMAK DEĞİLDİR
tamam de geç gerisi seni bağlamaz
Bence siz kızı da böyle bize yaptığınız gibi manasız manasız şeyler söyleyerek delirttiniz en son patladı başka açıklaması yok bunun

Hakikaten Melike yıllardır sizinle görüşüyorsa aşırı sabırlıymış. Böylesine sinir dayanmaz çünkü.

Sınırları belirleme konusunda da sıkıntı var

Onu tanımadığınız için böyle düşünüyorsunuz
Normalde doğal süt alan biri değil eşim bize getiriyor diye dedi bizede getirsin

Hakikaten Melike yıllardır sizinle görüşüyorsa aşırı sabırlıymış. Böylesine sinir dayanmaz çünkü.
Bizi bile delirtti kadın ya helal kadına tamam de geç diyorum niye alttan alim diyo , alma tamam de geç diyorum alttan almak istemiyorum diyo :):) ay ölür müsün öldürür müsün

Sınırları belirleme konusunda da sıkıntı var
Ben bunu buraya yazmakla çok hata yaptım bakın gerçekten yaşayan bilir bu sadece süt kargo meselesi değil daha önceden gelen şeyler de var kargoda patlatı iyide oldu birgün yüz yüze gelsek yaptığı herşeyi yüzüne vurup yerlebir edicem onu

Normalde doğal süt alan biri değil eşim bize getiriyor diye dedi bizede getirsin
E tamam marketten alacak belki, dogal süt almayacak belki?
Sorun değil demiş işte?
Ne cevap verseydi ki, ne deseydi mesela?
O süt buraya gelecek mi desin?
Tmm demis, baska yerden alirim canim demis esin getiremiyor diye?
Aaaaaaaaaaaaaa

Ya kıza niye sürekli Altan al Altan al diyip duruyorsunuz ki siz? Almayacak işte, Altan falan almayacak.

Bak Kübra, sen daha yerle bir edilecek gibi duruyorsun. Yolacak diyorum, kendi kendini gaza getiriyorsun.
Madem bu kadar sorunlu sen neden devam ettirdin arkadaşlığı?

Sizi kıskanmış o zaman. Onların sütü var benim niye yok demiş, istemiş. Ayyy kıskanç. Altan almayın sakın.

Yok yok hata değil, bence siz de eksiklerinizi fark etmiş olursunuz. Süt meselesinde mesela durumu anlatıp karşı taraf başka yerden bakarım deyince tamam deyip kapatabilirdiniz konuyu. Yani nasrettinin o mesajını ileterek söylemeniz bile aşırı saçma geldi bana. Birbirinize güveniniz yoksa arkadaşlık etmeyin o zaman.

Kübra bu etiketler ne, anlatsana bira

Bak Kübra, sen daha yerle bir edilecek gibi duruyorsun. Yolacak diyorum, kendi kendini gaza getiriyorsun.
Madem bu kadar sorunlu sen neden devam ettirdin arkadaşlığı?
Eşim yüzünden bişiy olmaz ikiniz teksiniz arkadaşsınız olabilr sana ters bişiy dediğinde cevap verirsin yeter küslüğe gerek yok dedi bende görüşmeye devam ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…