- Konu Sahibi birprensannesii
-
Kadın tamam dediğinde niye uzattınız ? Her yerde satılıyor doğal süt demenin sebebi neydi ki tamam de sende geç şu konuşmayı benimle yapmış olsaydınız ağlardınız aşırı makaraya alırdım sizi aaaa ciddi misin satılıyor mu diye geçmediğim dalga bırakmazdım cidden sorun sizdeMelike gerçekten sıkıntılı biraz çok çabuk atarlanıyor geçen dedi nasrettine söyle süt istesin bende eşime dedim eşimde dedi adamın arabası bozulmuş köyde getiremiyormuş şimdi hemn bozuldu mesajı ekliycem buraya sonrada hatasını anladı benim bu ara pskoljim bozuk herkese sinirleniyorm kızıyorum dedi
Geçenlerde de süt istedi eşimde adamın arabası bozuk şimdi getiremiyor dedi diye triplere girdi sonra hatasını anladı kusura bakma bu ara pskoljim bozuk herkese sinirleniyorm kızıyorum dedi
Onun kocası da o saate geliyor benim eşim sabah 4 de işe gidiyor havalar da soğuk bende çıkamıyorum dedim gelirken al çokmu zor bişiy istemiştim benim içimde öyle hainlik yok sizin gibi düşünemedimMelike telefonu bilerek açmamış, kargoyu isteyeceğinizi anlamış. Komşuda rahatını bozmak istememiş bence haklı. Açmak zorunda da değil. Gecenin 11inde ne yapacaktınız kargoyu çok afedersiniz. İkinci olarak da siz haksızsınız, "Kemale açıyorsun ama" ne demek. Kemal kocası ayolNasrettinle Kemali konuya katamadım bir türlü, onlar kankalığa devam eder bence.
Siz yüz yüze konuşalım dememişsiniz sende o yüz varsa yüz yüze konuşalım demişsiniz ya yazdıklarınız söyledikleriniz nereye gider kestiremiyorsunuz ya da bilinçli mağdura yatmaya çalışıyorsunuz öyle demedim diye iki türlüsü de birbirinden kötüBen kendimi anlatamıyorum daha doğrusu yüz yüze konuşalım kelimesini bna diyor ya sana şunu şunu yaptım bende ona yüz yüze konuşalım baklm bna ne yapmışsın ne etmişsin ben sana ne yapmışım bu mesaj yazmakla uğraşmak istemedim yüz yüze konuşmak istedim çünki daha öncede böyle ani çıkışları oldu o atarlı diye ben Altan aldım ama yeter ben onun tribini çekemem sürekli
Melike bişiy istese onun illa olması lazım huyunu bildiğim için başka yerden süt alıcağından değil ben getiremiycek dediğim için o inadına başka yerden alırım dedi bende her yerde satılıyor dedim bizim aldığımız yerde çok tanıdık bi yer değil alıyoruz ama bilemeyiz doğalmı değil miKadın tamam dediğinde niye uzattınız ? Her yerde satılıyor doğal süt demenin sebebi neydi ki tamam de sende geç şu konuşmayı benimle yapmış olsaydınız ağlardınız aşırı makaraya alırdım sizi aaaa ciddi misin satılıyor mu diye geçmediğim dalga bırakmazdım cidden sorun sizde
Açıkcası mesaj yazmakla uğraşmak istemedim yüz yüze konuşalım dedim bunda kötü bişiy yokSiz yüz yüze konuşalım dememişsiniz sende o yüz varsa yüz yüze konuşalım demişsiniz ya yazdıklarınız söyledikleriniz nereye gider kestiremiyorsunuz ya da bilinçli mağdura yatmaya çalışıyorsunuz öyle demedim diye iki türlüsü de birbirinden kötü
E tamam ne fark eder tamam de geç alınıp alınmaması onun problemi olsun siz konuları gereksiz uzatıyorsunuzMelike bişiy istese onun illa olması lazım huyunu bildiğim için başka yerden süt alıcağından değil ben getiremiycek dediğim için o inadına başka yerden alırım dedi bende her yerde satılıyor dedim bizim aldığımız yerde çok tanıdık bi yer değil alıyoruz ama bilemeyiz doğalmı değil mi
Kötü bir şey var siz kendinizde misiniz yüzün varsa yüz yüze geliriz demek sende o yüz yok benim yüzüme bakcak yüzün yok demek siz ne konuştuğunuzdan bihabersiniz yaAçıkcası mesaj yazmakla uğraşmak istemedim yüz yüze konuşalım dedim bunda kötü bişiy yok
Daha öncede böyle saçma sapan tavırları oldu bende Altan almak istemedim artıkE tamam ne fark eder tamam de geç alınıp alınmaması onun problemi olsun siz konuları gereksiz uzatıyorsunuz
Hayır başka gün alınsa olmuyor mu o kargo, yani çok önemli ne olabilir gecenin 11inde kocasını devreye sokacak kadar, ertesi gün alınsa olmuyor mu mesela? İkiniz de birbirinizden hoşlanmıyorsunuz bence, karşı taraf da sayıp dökmüş sana şunu yaptım bunu yaptım. Mesela sonradan görüldü attın diye çatması da çok saçma. Ben bazen mesajları okurum o an dönemem veya unuturum dönmeyi. Önemli ise karşı taraf arar. Tamamen birinizi karşılıklı olarak iyi niyetli bulmamamızla alakalı bence.Onun kocası da o saate geliyor benim eşim sabah 4 de işe gidiyor havalar da soğuk bende çıkamıyorum dedim gelirken al çokmu zor bişiy istemiştim benim içimde öyle hainlik yok sizin gibi düşünemedim
Siz var ya çok fenasınız. Lafı söyler söyler sonra ben kötü bir şey demedim ki dersiniz. Kadına resmen sende benimle yüz yüze konuşacak yüz yok demişsiniz, bunda kötü bir şey yok mu? Gözümüz görüyor, okuma yazmamız da var yani nasıl inkar edebilirsiniz ki?Açıkcası mesaj yazmakla uğraşmak istemedim yüz yüze konuşalım dedim bunda kötü bişiy yok
Daha öncede böyle saçma sapan tavırları oldu bende Altan almak istemedimE tamam ne fark eder tamam de geç alınıp alınmaması onun problemi olsun siz konuları gereksiz uzatıyorsunuz
Açık konuşamk gerekirse onu bi kaç defa Altan aldım ve bu durumdan sıkıldım o yüzden dedim senin tribini çekememHayır başka gün alınsa olmuyor mu o kargo, yani çok önemli ne olabilir gecenin 11inde kocasını devreye sokacak kadar, ertesi gün alınsa olmuyor mu mesela? İkiniz de birbirinizden hoşlanmıyorsunuz bence, karşı taraf da sayıp dökmüş sana şunu yaptım bunu yaptım. Mesela sonradan görüldü attın diye çatması da çok saçma. Ben bazen mesajları okurum o an dönemem veya unuturum dönmeyi. Önemli ise karşı taraf arar. Tamamen birinizi karşılıklı olarak iyi niyetli bulmamamızla alakalı bence.
Valla gayet güzel bir sekilde tamam canim baska yerden alirim yazmis, ne diyecek ki?Melike bişiy istese onun illa olması lazım huyunu bildiğim için başka yerden süt alıcağından değil ben getiremiycek dediğim için o inadına başka yerden alırım dedi bende her yerde satılıyor dedim bizim aldığımız yerde çok tanıdık bi yer değil alıyoruz ama bilemeyiz doğalmı değil mi
Sizde ciddi anlama problemi var ne karşı tarafı anlıyorsunuz ne kendi konuşup yazdıklarınızı anlıyorsunuzDaha öncede böyle saçma sapan tavırları oldu bende Altan almak istemedim artık
Sizi çılgınlar. Nerden buldunuz birbirinizi?Melike gerçekten sıkıntılı biraz çok çabuk atarlanıyor geçen dedi nasrettine söyle süt istesin bende eşime dedim eşimde dedi adamın arabası bozulmuş köyde getiremiyormuş şimdi hemn bozuldu mesajı ekliycem buraya sonrada hatasını anladı benim bu ara pskoljim bozuk herkese sinirleniyorm kızıyorum dedi
Geçenlerde de süt istedi eşimde adamın arabası bozuk şimdi getiremiyor dedi diye triplere girdi sonra hatasını anladı kusura bakma bu ara pskoljim bozuk herkese sinirleniyorm kızıyorum dedi
Evet yazdım bu kaçıncı defa ayakkabını bağladım diyip duruyor bende yüz yüze konuşalım kim kime ne yaptı diye daha önce de bi kaç kırıcı lafı oldu Altan aldım yüz yüze konuşalım dememin sebebi onun yanlışlarını yüzüne vurmak bna ne iyilik yaptığını konuşmakSiz var ya çok fenasınız. Lafı söyler söyler sonra ben kötü bir şey demedim ki dersiniz. Kadına resmen sende benimle yüz yüze konuşacak yüz yok demişsiniz, bunda kötü bir şey yok mu? Gözümüz görüyor, okuma yazmamız ya var yani nasıl inkar edebilirsiniz ki?
Bi kere altn alınır iki kere Altan alınır ben onun kocasımıyım Altan alım sürekli ?Sizde ciddi anlama problemi var ne karşı tarafı anlıyorsunuz ne kendi konuşup yazdıklarınızı anlıyorsunuz
Size alttan al demiyorum zaten tamam diyip geçin gerisi onun derdi alınır mı kırılır mı üzülür mü sizlik bir durum yok uzatmayın sadece
Altan kim? Onun konuyla ne ilgisi var?Daha öncede böyle saçma sapan tavırları oldu bende Altan almak istemedim
Açık konuşamk gerekirse onu bi kaç defa Altan aldım ve bu durumdan sıkıldım o yüzden dedim senin tribini çekemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?