Lütfen. Şu mesajları bi okurmusunuzz

Kadın tamam dediğinde niye uzattınız ? Her yerde satılıyor doğal süt demenin sebebi neydi ki tamam de sende geç şu konuşmayı benimle yapmış olsaydınız ağlardınız aşırı makaraya alırdım sizi aaaa ciddi misin satılıyor mu diye geçmediğim dalga bırakmazdım cidden sorun sizde

Onun kocası da o saate geliyor benim eşim sabah 4 de işe gidiyor havalar da soğuk bende çıkamıyorum dedim gelirken al çokmu zor bişiy istemiştim benim içimde öyle hainlik yok sizin gibi düşünemedim

Siz yüz yüze konuşalım dememişsiniz sende o yüz varsa yüz yüze konuşalım demişsiniz ya yazdıklarınız söyledikleriniz nereye gider kestiremiyorsunuz ya da bilinçli mağdura yatmaya çalışıyorsunuz öyle demedim diye iki türlüsü de birbirinden kötü

Melike bişiy istese onun illa olması lazım huyunu bildiğim için başka yerden süt alıcağından değil ben getiremiycek dediğim için o inadına başka yerden alırım dedi bende her yerde satılıyor dedim bizim aldığımız yerde çok tanıdık bi yer değil alıyoruz ama bilemeyiz doğalmı değil mi

Açıkcası mesaj yazmakla uğraşmak istemedim yüz yüze konuşalım dedim bunda kötü bişiy yok

E tamam ne fark eder tamam de geç alınıp alınmaması onun problemi olsun siz konuları gereksiz uzatıyorsunuz

Açıkcası mesaj yazmakla uğraşmak istemedim yüz yüze konuşalım dedim bunda kötü bişiy yok
Kötü bir şey var siz kendinizde misiniz yüzün varsa yüz yüze geliriz demek sende o yüz yok benim yüzüme bakcak yüzün yok demek siz ne konuştuğunuzdan bihabersiniz ya

Onun kocası da o saate geliyor benim eşim sabah 4 de işe gidiyor havalar da soğuk bende çıkamıyorum dedim gelirken al çokmu zor bişiy istemiştim benim içimde öyle hainlik yok sizin gibi düşünemedim
Hayır başka gün alınsa olmuyor mu o kargo, yani çok önemli ne olabilir gecenin 11inde kocasını devreye sokacak kadar, ertesi gün alınsa olmuyor mu mesela? İkiniz de birbirinizden hoşlanmıyorsunuz bence, karşı taraf da sayıp dökmüş sana şunu yaptım bunu yaptım. Mesela sonradan görüldü attın diye çatması da çok saçma. Ben bazen mesajları okurum o an dönemem veya unuturum dönmeyi. Önemli ise karşı taraf arar. Tamamen birinizi karşılıklı olarak iyi niyetli bulmamamızla alakalı bence.

Siz var ya çok fenasınız. Lafı söyler söyler sonra ben kötü bir şey demedim ki dersiniz. Kadına resmen sende benimle yüz yüze konuşacak yüz yok demişsiniz, bunda kötü bir şey yok mu? Gözümüz görüyor, okuma yazmamız da var yani nasıl inkar edebilirsiniz ki?

E tamam ne fark eder tamam de geç alınıp alınmaması onun problemi olsun siz konuları gereksiz uzatıyorsunuz
Daha öncede böyle saçma sapan tavırları oldu bende Altan almak istemedim
Açık konuşamk gerekirse onu bi kaç defa Altan aldım ve bu durumdan sıkıldım o yüzden dedim senin tribini çekemem

Valla gayet güzel bir sekilde tamam canim baska yerden alirim yazmis, ne diyecek ki?
Sütsüz mü kalsin? Ha ben Melike olsam ve size laf sokmak istesem, "tamam başka yerden aliriz!" derim mesela, Melike laf sokmak istememis, normal bir cevap vermiş.

Daha öncede böyle saçma sapan tavırları oldu bende Altan almak istemedim artık
Sizde ciddi anlama problemi var ne karşı tarafı anlıyorsunuz ne kendi konuşup yazdıklarınızı anlıyorsunuz
Size alttan al demiyorum zaten tamam diyip geçin gerisi onun derdi alınır mı kırılır mı üzülür mü sizlik bir durum yok uzatmayın sadece

Sizi çılgınlar. Nerden buldunuz birbirinizi?

Evet yazdım bu kaçıncı defa ayakkabını bağladım diyip duruyor bende yüz yüze konuşalım kim kime ne yaptı diye daha önce de bi kaç kırıcı lafı oldu Altan aldım yüz yüze konuşalım dememin sebebi onun yanlışlarını yüzüne vurmak bna ne iyilik yaptığını konuşmak

Bi kere altn alınır iki kere Altan alınır ben onun kocasımıyım Altan alım sürekli ?

Daha öncede böyle saçma sapan tavırları oldu bende Altan almak istemedim

Açık konuşamk gerekirse onu bi kaç defa Altan aldım ve bu durumdan sıkıldım o yüzden dedim senin tribini çekemem
Altan kim? Onun konuyla ne ilgisi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…