- 22 Kasım 2020
- 6.310
- 89.925
- 498
- Konu Sahibi birprensannesii
-
Gerçekten baba yaptığı bi iyilik yok tek bi defa ayakkabı bağcığımı bağladı son haftalarımdı normlde terlik giyiyordum Ogün spor gitmiştim rica ettim bağlarmsın diye oda bağladı ama bu ikinci defadır yüzüme vuruyor diğer yaptıkları hepsi yalan o yüzden ona dedim yüz yüze konuşalım kim kime ne yapmışAy hööff konu ne olursa olsun şöyle en ufak bişeyde bile damdanakan destanı gibi heeerrrr şeyi milattan öncesinden beri döken tiplerden nefret ediyorum ya, sayıcaksan yapma arkadaşım. Gitti tüm iyiliklerin.
Aşırı kavgacı bir yapısı var. Belki bu tartışma hayırlara vesile olur sizin için. En ufak biseyde böyle çirkefleşen birini ben yanımda istemezdim.
Ben burayı pek bilmiyorum kim görüyor kim görmüyor o yüzden herkese ayrı ayrı gönderdim ayıp mı ettim bilmemekleHerkesi alintilayip; gilgamis destani gibi noktasiz, virgülsüz ve anlaşılmaz mesajınızı 292642 kere paylaşmışsınız.
Mesela bunu bir kere yazsaydiniz da, hepimiz görürdük. Azicik calistirmamiz lazim kafamizin icindekini ama
Hangi mantikla her mesaj alintilanip, ayni cevap kopi yapilir ki?
Buradan da belli ki bir takım sorunlar var ve karsinizdaki insanlarla doğru iletişim kuramiyorsunuz.
Hayır o bna yazdı kusura bakma telefon sesizdeydi diye bende onun bilerek açmadığını bildiğim için görüldü attım oda kaç gün sonra bna yazdı hayırdır görüldü atıyorsun diye dikkatli okuyun lütfenbence sorun sizde yani sizin kadınla bir derdiniz varmış gibi gözüküyor öyle olmasaydı diyelim sizin dediğiniz gibi kadın bilerek eşinizi bekletti aşağıda size komşudaydım çantama bakarken aldım şu bu yazınca sizde üsteleyince sonrasında uzun uzun yazmış kadın şunlarda yanındaydım diye canım vs demiş tamam neyse uzatmayalım ben yanlış anladım dersin ya da bilerek açmadığını düşündüm kırıldım zaten trip atıyorsun gibi geldi vs derdin kalkmış yüz yüze konuşalım yüzün varsa dersen o da ağzını bozar. Gayet de olayı büyütmüşsün. İnsani ilişkilerde insanlar çok iyiyse araları yapıcı olur. Bir daha görüşmeyin bence
Kusura bakmayın ben burayı bilmiyorum çok üzgünüm kendimi ifade edemedim o yüzden herkese ayrı ayrı yazamk istedimKız herkesi tek tek alıntılama kendini yorma bacım. Yorum yapan herkese bildirim gidiyor
Bilmemek ile alakasi olsaydi keşke.Ben burayı pek bilmiyorum kim görüyor kim görmüyor o yüzden herkese ayrı ayrı gönderdim ayıp mı ettim bilmemekle
Haklısınız ben illa neden benim telefonumu açmadı diye kızmadım onun gıcıklık yaptığını bildiğim için kızdımGeçen gün yoğun bir yerdeyken arkadaşım aradı açmadım eşim aradı açtım. Eşim rahatsızdı hem de gün ortası aramaz diye açtım. 1 dk konuşup kapattım. Arkadaşımı kapatamazdim onu eve geçince aradım.
Bakın sizin gibi insanlar ileride yalnız kalıyor. Kadın dogumunuza gelmiş, odanızı süslenmiş. Bir kere tlf açmadı diye trip nedir yahu. Kargo getirmekten de sıkılmış olabilir.
Ben sizin gibi noktayı virgülü pek bilmiyorum kusura bakmayınBilmemek ile alakasi olsaydi keşke.
Sadece biraz mantik yürütmek gerekiyor.
Bunu geçelim, cevabinizda paragrafı gectim bir tane bile nokta yok. İnsanlar rahat okusunlar, gözleri bozulmasın diye yazıya dikkat etmek, paragraflara ayirmak zor olmamali.
Bunu düşünmek zor olmamali... Sorun bilmemek değil yani...
Peki.Ben sizin gibi noktayı virgülü pek bilmiyorum kusura bakmayın
olabilir belki o an canı sıkkındı sizinle konuşmak istemiyordu.Benim zoruma giden telefona bilerek cevap vermemesi çünki ben ona eşim gelip kargoyu alıcak dediğiö zamn trip atıyordu
Tamam onu diyorum işte size demiş ki hayırdır neden yazmadın siz de kızmışsınız telefon elinde ben seni tanıyorum vs vs o da demiş değildi çantamdaydı cart curt açıklama yapmış kocam aradı aniden açtım vs siz de trip cekemem demişsiniz oda size geri vites yapmış demiş ki canım asıl sen trip atıyorsun ben senin şu şu zamanlar ayakkabını bağladım şöyle şöyle yaptım yanında oldum. Normal şartlarda benim çok samimi arkadaşımsa ben cevap olarak neyse uzatmayalım ama ben bilerek eşimi beklettiğini düşündüm derim ya da biliyorum ben de senin yanında oldum ama bu yaptığına çok bozuldum bir kargo için trip attın gibi geldi derim vs siz direk yüz yüze konuşalım yüzün varsa demişsiniz çok ayıp yani direk çirkefe bağlamışsın. Gerçekten samimiysen neden bir anda olayı o noktayı getirdinHayır o bna yazdı kusura bakma telefon sesizdeydi diye bende onun bilerek açmadığını bildiğim için görüldü attım oda kaç gün sonra bna yazdı hayırdır görüldü atıyorsun diye dikkatli okuyun lütfen
Yeminle cringe şelalesi yine.Eki Görüntüle 3364979 Eki Görüntüle 3364981 Eki Görüntüle 3364982
Eşlerimiz akraba ve aynı işte çalışıyorlar kocasından bi kargo istedik diye çıldırmış ben istemedim eşim onun kocasından rica etmiş getirmesini ama bu triplere girmiş ben sana şu şu yardımı ettim diyor evet bi kaç konuda yardımcı oldu bende ona çoğu konuda yardımcı oldum kardeş bildim onu ama o kalktı bna bunları yaptı ben kötü bişiy yazmışmıyım onun bu davranışı normal mi lütfen bi bakın çıldırcam eşlerimiz akraba fazla büyütmek istemedim ama kendi kendimi yiyorum
melike haklı.
ayrıca kargo istediğiniz için değil sizin gereksiz alınganlığınız ve çıkışınız yüzünden delirmiş.
Melike gerçekten sıkıntılı biraz çok çabuk atarlanıyor geçen dedi nasrettine söyle süt istesin bende eşime dedim eşimde dedi adamın arabası bozulmuş köyde getiremiyormuş şimdi hemn bozuldu mesajı ekliycem buraya sonrada hatasını anladı benim bu ara pskoljim bozuk herkese sinirleniyorm kızıyorum dediEki Görüntüle 3364979 Eki Görüntüle 3364981 Eki Görüntüle 3364982
Eşlerimiz akraba ve aynı işte çalışıyorlar kocasından bi kargo istedik diye çıldırmış ben istemedim eşim onun kocasından rica etmiş getirmesini ama bu triplere girmiş ben sana şu şu yardımı ettim diyor evet bi kaç konuda yardımcı oldu bende ona çoğu konuda yardımcı oldum kardeş bildim onu ama o kalktı bna bunları yaptı ben kötü bişiy yazmışmıyım onun bu davranışı normal mi lütfen bi bakın çıldırcam eşlerimiz akraba fazla büyütmek istemedim ama kendi kendimi yiyorum
Geçenlerde de süt istedi eşimde adamın arabası bozuk şimdi getiremiyor dedi diye triplere girdi sonra hatasını anladı kusura bakma bu ara pskoljim bozuk herkese sinirleniyorm kızıyorum dediEki Görüntüle 3364979 Eki Görüntüle 3364981 Eki Görüntüle 3364982
Siz karşı komşuya giderken çantamı götürüyorsunuz yanınızda aynı apt karşı komşusuTamam onu diyorum işte size demiş ki hayırdır neden yazmadın siz de kızmışsınız telefon elinde ben seni tanıyorum vs vs o da demiş değildi çantamdaydı cart curt açıklama yapmış kocam aradı aniden açtım vs siz de trip cekemem demişsiniz oda size geri vites yapmış demiş ki canım asıl sen trip atıyorsun ben senin şu şu zamanlar ayakkabını bağladım şöyle şöyle yaptım yanında oldum. Normal şartlarda benim çok samimi arkadaşımsa ben cevap olarak neyse uzatmayalım ama ben bilerek eşimi beklettiğini düşündüm derim ya da biliyorum ben de senin yanında oldum ama bu yaptığına çok bozuldum bir kargo için trip attın gibi geldi derim vs siz direk yüz yüze konuşalım yüzün varsa demişsiniz çok ayıp yani direk çirkefe bağlamışsın. Gerçekten samimiysen neden bir anda olayı o noktayı getirdin
Ben size şunu soruyorum şimdi bu sizin çok yakın arkadaşınız ise kadın son mesajda size alttan alarak şöyle yazmış ‘canım sen trip atıyorsun, ben senin şu şu zamanlarında senin yanındaydım’ bunun üstüne neden direk yüzün varsa diye şak diye ilişkinizin bağını koparan bir mesaj attınız diyorum. Yani hiç mi aranızda hatır gönül yok. Direk öyle dan diye terslediniz diyorum, herkes sorun yaşıyor normalde onu demeye çalıştım. Yani benim yediğim içtiğim ayrı gitmeyen birine hani daha yapıcı olurum neyse sonra konuşalım, bende sana kırıldım, aradığımda trip atıyorsun gibi geldi alt tarafı bir kargo vs yazarım. Direk yüzün varsa yazmam. O yüzden dedim sanki sizin kadınla bir sorununuz var gibi yani zaten arkadaşlığınızı bitirmek istemişsinizSiz karşı komşuya giderken çantamı götürüyorsunuz yanınızda aynı apt karşı komşusu
Herkes herkesin telefonunu anında açmak zorunda mı. Belki müsait değil, belki telefonla konuşmak istemiyor. Olayı çok içselleştirmişsin. Telefonu açmaması seninle ilgili değilde, kendisiyle ilgisi olamaz mı? Bende çok yapıyorum. O an telefon görüşmesini kafam kaldırmayacaksa açmayabilirim. Onla konuşmak istemediğimden değil yani. Çok ayıp etmişsin. Sonrasında arkadaşında ne var dökmüş içindekileri. O da çok ayıp etmiş.Eki Görüntüle 3364979 Eki Görüntüle 3364981 Eki Görüntüle 3364982
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?