- Konu Sahibi birprensannesii
-
Benim zoruma giden telefona bilerek cevap vermemesi çünki ben ona eşim gelip kargoyu alıcak dediğiö zamn trip atıyordu
Konunun baslangicinda telefon acmadi diye kriz cikartan sizsiniz ama ikinizin de bir adap problemi var.
Eger size uymayip adabini bozmasaydi karsi taraf hakliydi.
Her iki tarafta hatalı...Bence zaten birbirinizle zoraki bir arkadaşlık yapiyormussunuz ...Melike de hemen yaptıklarını saymış...Yaparken de zor gelmiş demekki...Çok ayıp hem sizin yaptığınız hem de onun.Bu şekilde arkadaşlık olmaz..
Koca koca kadinlarsiniz ama iletişim sıfır, uslup sıfır.
Kavganın da bir adabı vardır, oyle yapilanlar edilenler sayılmaz, siz de o da aynisiniz.
Ufacik meseleyi halletmek yerine "sende o yüz var mi?" diyerek baya ayıp etmissiniz, o yuz yoktuysa, gorusmeseydiniz.
Mesele bir kargo istedik çıldırdı değil bence. İnsanlar her an telefonunuzu açmak zorunda diye bir şey yok. Duymamış size de görünce müsait değildim aramışsın diye yazmış zaten. Sonrasında gereksiz yere trip atan, olayı yaratan siz olmuşsunuz. Ben sizi haklı bulmadım
Kimse her an sizin telefonunuza açmak zorunda değil. Sonrasında mesaj atmış ama asıl siz trip atıp dönmemişsiniz.
Daha ne diyebilirim ki derken sanki siz ne yapılmış?
Sende o yüz var mı, kardeş gibi gördüm dediğiniz birine söylenmez ayrıca. Siz haksızsın şu mesajlarda.
Ben karşı tarafı haklı buldum. Eşi ile acil bir konuşması olacaktır veya bir durum vardır açmıştır ama size daha sonra dönecektir ne var sanki bunda? Gereksiz yere trip atmışsınız, kadın da çıldırmış. O kadar şey yapmış sizin için siz hiçbir şey yapmamışsınız, üstüne bir kargo yüzünden tavır yapmışsınız. Hatta yüz yüze görüşelim gibi saçma bir cümle kurmuşsunuz.
hayır bir de kendinizi o kadar haklı görüyorsunuz ki buradan da destek beklemişsiniz. Karşı taraf ne kadar dolduysa taşmış. Kadın yazmış şunda şunda yanındaydım diye cevap bile verememişsiniz ya benim senin yanında oduklqrım diye de son derece uslupsuz bir mesaj yazmışsınız
Telefonu acmadi diye kadina trip atıyorsunuz kadını çıldırtmis olabilirsiniz. Onun üslupta sıfır ama size aramissin duymadım canım demiş siz başlamışsiniz elinden tel düşmez açmadın vs diye. Evet hepimizin elinde telefon ama yeri geliyor açamıyoruz. Ben arkadaş ortaminda asla elime almam, misafir gelse ya da gitsem. Bu ne sacmalik nasil hesap sorma
Bu neben birinden bişi istemeyi hiç sevmem istersem de iki büklüm olurum. Telefonu açmadı diye paralamış kızı, telefonun başında çaresiz seni mi bekleyecek
Eki Görüntüle 3364979 Eki Görüntüle 3364981 Eki Görüntüle 3364982
Eşlerimiz akraba ve aynı işte çalışıyorlar kocasından bi kargo istedik diye çıldırmış ben istemedim eşim onun kocasından rica etmiş getirmesini ama bu triplere girmiş ben sana şu şu yardımı ettim diyor evet bi kaç konuda yardımcı oldu bende ona çoğu konuda yardımcı oldum kardeş bildim onu ama o kalktı bna bunları yaptı ben kötü bişiy yazmışmıyım onun bu davranışı normal mi lütfen bi bakın çıldırcam eşlerimiz akraba fazla büyütmek istemedim ama kendi kendimi yiyorum
Konunun baslangicinda telefon acmadi diye kriz cikartan sizsiniz ama ikinizin de bir adap problemi var.
Eger size uymayip adabini bozmasaydi karsi taraf hakliydi.
Yok yok iki ucu b*klu değnek afedersiniz ama Arkadaşlar bu ikisinden bir nane olmaz.
Ergen gibi birbirlerine sadece tahammül etmişler aklıma şu sahne geldi
Sizin Katyanız mı arkadaşınız Firdevs Hanım? İnsanları emir eriniz sanmaktan vazgeçerseniz belki daha sağlıklı arkadaşlıklarınız olabilir.
Kiz telefon acmadi diye trip mi attin sennnyahu belki kadin tuvalette acamadi sahsen beni esim arayinca tuvalettede olsa aciyorum ama baskasina yapamam onu karsi tarafin yazdiklarina yorum bile yapamiyorum korkuncccccc bak hayat felsefem "
kasaba minnet edecegime keser seyimi yerim" sende bence bu saatten sonra basina kakilacak seyleri kabul etme daha dogrusu mumkun oldukca saglik soz konusu degilse kimseden bisey kabul etme doner dolasir yuzune vurulur boyle
Kemal aradığında duyup açtığının hesabını nasıl sorabilirsiniz ya çok ilginçayrıca nasıl öğrendiniz bu mühim konuyu? İş ortağı olan eşiniz mi yetiştirdi kocası arayınca anında açtı diye?
Tabiki de Melike haklı. Sadece yaptığı iyilikleri başa kakmasi çirkin olmuş ama bence delirtmissiniz. Ben olsam ben de deliririm. Sessizdeydi gormedim diyen birine telefonun surekli elinde yalan atma kocaninkini acmissin demek abowwww yürek yemissin ben olsam küfrederdim. Ustelik de kargonu falan aldirmissin conciergeiniz mi melikeyle kemal sizin hic böyle bi sacmalik duymadim. Kendine gel ve özür dile küslük olsun istemiosan. Mesajlasirken gereksiz gerilim oluo bazen yuzyuze konussaniz bu kadar sorun olur muydu gene?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?