- 7 Aralık 2019
- 2.505
- 2.402
- 133
- Konu Sahibi birprensannesii
-
Sizin neden böyle saçma sapan mesajlaşmalarınız var ki hep. Kadına süt yok demişsiniz o da tamam başka bir yerden alırım demiş, kalkıp sen bilirsin her yerde satılıyor süt demişsiniz.Melike gerçekten sıkıntılı biraz çok çabuk atarlanıyor geçen dedi nasrettine söyle süt istesin bende eşime dedim eşimde dedi adamın arabası bozulmuş köyde getiremiyormuş şimdi hemn bozuldu mesajı ekliycem buraya sonrada hatasını anladı benim bu ara pskoljim bozuk herkese sinirleniyorm kızıyorum dedi
Geçenlerde de süt istedi eşimde adamın arabası bozuk şimdi getiremiyor dedi diye triplere girdi sonra hatasını anladı kusura bakma bu ara pskoljim bozuk herkese sinirleniyorm kızıyorum dedi
Siz karşı komşuya giderken çantamı götürüyorsunuz yanınızda aynı apt karşıTamam onu diyorum işte size demiş ki hayırdır neden yazmadın siz de kızmışsınız telefon elinde ben seni tanıyorum vs vs o da demiş değildi çantamdaydı cart curt açıklama yapmış kocam aradı aniden açtım vs siz de trip cekemem demişsiniz oda size geri vites yapmış demiş ki canım asıl sen trip atıyorsun ben senin şu şu zamanlar ayakkabını bağladım şöyle şöyle yaptım yanında oldum. Normal şartlarda benim çok samimi arkadaşımsa ben cevap olarak neyse uzatmayalım ama ben bilerek eşimi beklettiğini düşündüm derim ya da biliyorum ben de senin yanında oldum ama bu yaptığına çok bozuldum bir kargo için trip attın gibi geldi derim vs siz direk yüz yüze konuşalım yüzün varsa demişsiniz çok ayıp yani direk çirkefe bağlamışsın. Gerçekten samimiysen neden bir anda olayı o noktayı getirdin
Hayır normal zamnda arasaydım açmasaydı sorun değildi ben onunla konuştuğum zamn söyledim eşim gelince seni ararım diye oda ben ona kocasının kargoyu getirmesini söylemedim diye kızmış gıcıklığına açmıyor telefonu bide diyor çantamdaydı komşusu hemn karşı dairesinde çantayı ne yapacak çanta götürmüşte telefon çıkarmış gıcıklık yaptığını bildiğim anladığım için kızdım bide diyor sesizdeydi duymadımKarşı tarafın üslup berbat ötesi hele o tehditler falan.sizde aşırı haksizsiniz kimsiniz ki hemen telefonunuza çıkacak.biri bana boyle dese deli olurum,sanki mecbur mu sizin her dakikanızı kollamaya.hayatimda sizin gibi iki kişi vardı ikisini de çıkardım hayatimdan.
Bence siz ya bu kadını sevmiyorsunuz, onu bozacak bir şey arıyorsunuz ya da nerede ne laf edileceğini tartamıyorsunuz. Buradaki mesajlaşmada bile "her yerde doğal süt var zaten" demişsiniz, kadın da burada alınmış olabilir yanlış anlamaya müsait bir laf olmuş çünkü. Doğal ve taze süt hele ki güvenilir bir yerden bulmak o kadar da kolay değil, doğal diye suyla karıştırıp verenler var.Melike gerçekten sıkıntılı biraz çok çabuk atarlanıyor geçen dedi nasrettine söyle süt istesin bende eşime dedim eşimde dedi adamın arabası bozulmuş köyde getiremiyormuş şimdi hemn bozuldu mesajı ekliycem buraya sonrada hatasını anladı benim bu ara pskoljim bozuk herkese sinirleniyorm kızıyorum dedi
Geçenlerde de süt istedi eşimde adamın arabası bozuk şimdi getiremiyor dedi diye triplere girdi sonra hatasını anladı kusura bakma bu ara pskoljim bozuk herkese sinirleniyorm kızıyorum dedi
Ismin, wp duvar kağıdında foton var, Melike Kemal Nasrettin detayları havada uçuşuyor, bu kadar açık etmese miydin keşke?Gerçekten baba yaptığı bi iyilik yok tek bi defa ayakkabı bağcığımı bağladı son haftalarımdı normlde terlik giyiyordum Ogün spor gitmiştim rica ettim bağlarmsın diye oda bağladı ama bu ikinci defadır yüzüme vuruyor diğer yaptıkları hepsi yalan o yüzden ona dedim yüz yüze konuşalım kim kime ne yapmış
Bakın ben onu tanıyorum her kelimesinde neyi ima ettiğini biliyorum istiyceği başka yerde yok bilmiyor çünki o an süt aciliyeti yoktu eşim bize getiriyor bebeğime yoğurt yapıyorm oda dedi bize de getirsin bende öyle diyince oda başka yerden alırım dedi manalı söyledi onu tanıdığım için biliyorum bakın benim eşim kesinlikle taraf tutmaz ama o bile bu akşam bana dedi keşke bu kadar samimi olmasaydın demekki karşılık beklemiş içinde art niyet varmış boşver bi daha görüşme dengesiz biri dediSizin neden böyle saçma sapan mesajlaşmalarınız var ki hep. Kadına süt yok demişsiniz o da tamam başka bir yerden alırım demiş, kalkıp sen bilirsin her yerde satılıyor süt demişsiniz.
Nasrettinin mesajina gayet guzel cevap vermis kadin, madem olmuyor bu seferlik baska yerden alirim demis, (demek istemiş) sizin cevabiniz ise trajikomik, her yerde var ne demek yahu?Melike gerçekten sıkıntılı biraz çok çabuk atarlanıyor geçen dedi nasrettine söyle süt istesin bende eşime dedim eşimde dedi adamın arabası bozulmuş köyde getiremiyormuş şimdi hemn bozuldu mesajı ekliycem buraya sonrada hatasını anladı benim bu ara pskoljim bozuk herkese sinirleniyorm kızıyorum dedi
Nasrettin ile Kemali birbirine dusurecekler en son Melike ve Kübra.Konuya şöyle bakıyorum
Eki Görüntüle 3365057
Nasrettine yeni geldim daha, bir karakterleri oturtayım kafamdaNasrettin ile Kemali birbirine dusurecekler en son Melike ve Kübra.
Bir şey için yok demişseniz başka yerden alırım o zaman diyene tamam denilir sadece. İmalı cevap verdi şuna bir laf sokayım denmez. Süt isteyeceği başka yer yok diye biliyorsanız, sen bilirsin her yerde süt satılıyor, demeniz laf sokmaktır.Bakın ben onu tanıyorum her kelimesinde neyi ima ettiğini biliyorum istiyceği başka yerde yok bilmiyor çünki o an süt aciliyeti yoktu eşim bize getiriyor bebeğime yoğurt yapıyorm oda dedi bize de getirsin bende öyle diyince oda başka yerden alırım dedi manalı söyledi onu tanıdığım için biliyorum bakın benim eşim kesinlikle taraf tutmaz ama o bile bu akşam bana dedi keşke bu kadar samimi olmasaydın demekki karşılık beklemiş içinde art niyet varmış boşver bi daha görüşme dengesiz biri dedi
Bence siz ya bu kadını sevmiyorsunuz, onu bozacak bir şey arıyorsunuz ya da nerede ne laf edileceğini tartamıyorsunuz. Buradaki mesajlaşmada bile "her yerde doğal süt var zaten" demişsiniz, kadın da burada alınmış olabilir yanlış anlamaya müsait bir laf olmuş çünkü. Doğal ve taze süt hele ki güvenilir bir yerden bulmak o kadar da kolay değil, doğal diye suyla karıştırıp verenler var.
Ayrıca kadın orada triplenmemiş ki başta, tamam canım başka yerden alırım demiş siz bunun üzerine her yerde var zaten dediğiniz için yanlış anlamış
Ben kendimi anlatamıyorum daha doğrusu yüz yüze konuşalım kelimesini bna diyor ya sana şunu şunu yaptım bende ona yüz yüze konuşalım baklm bna ne yapmışsın ne etmişsin ben sana ne yapmışım bu mesaj yazmakla uğraşmak istemedim yüz yüze konuşmak istedim çünki daha öncede böyle ani çıkışları oldu o atarlı diye ben Altan aldım ama yeter ben onun tribini çekemem sürekliBen size şunu soruyorum şimdi bu sizin çok yakın arkadaşınız ise kadın son mesajda size alttan alarak şöyle yazmış ‘canım sen trip atıyorsun, ben senin şu şu zamanlarında senin yanındaydım’ bunun üstüne neden direk yüzün varsa diye şak diye ilişkinizin bağını koparan bir mesaj attınız diyorum. Yani hiç mi aranızda hatır gönül yok. Direk öyle dan diye terslediniz diyorum, herkes sorun yaşıyor normalde onu demeye çalıştım. Yani benim yediğim içtiğim ayrı gitmeyen birine hani daha yapıcı olurum neyse sonra konuşalım, bende sana kırıldım, aradığımda trip atıyorsun gibi geldi alt tarafı bir kargo vs yazarım. Direk yüzün varsa yazmam. O yüzden dedim sanki sizin kadınla bir sorununuz var gibi yani zaten arkadaşlığınızı bitirmek istemişsiniz
Nasrettine yeni geldim daha, bir karakterleri oturtayım kafamda
Yok maalesef ben yine ikna olmadım. Siz de aşağı kalmıyorsunuz. Buraya köyden gelen sütü bile yazmışsınız.Arkadaşlar ben kendimi ifade edemedim
Bakın biz çok samimiydik benim eşim süt getirdi bize ve onlara bi gün dedi nakit yok Pzt kemal maaşını alınca veririm bende tmm canm sıkıntı yok dedim Pzt oldu eşimin ibanını istedi eşi para atıcak diye bende kendi ibanımı attım oda bu senin ibanınmı gibisinden manalı konuştu ses tonundan anladım yani çünki uzun zamandır tanıyorum onu normalde sürkli mesaj atar inan konusundan sonra yazmadı taki kargo meselesine kadar kargo Kemal'in iş yerinin yan tarafındaydı eşimde dedim git al dedi Kemal'e söylim o alsın öğlen antreye eve geçiyor bizde ordan alırız küçük bi paketti neyse kemal sağolsun almış eve götürmüş ikimizin eşi de gece 11 de işten çıkıyor ben melikeyi aradım dedim napıyorsun komşımdaym filn dedi komşusuda aynı apt karşı komşusu bende tanıyorum ve ses tonundan tripli olduğu beliydi Melike'nin ben dedim eşim geliyor camdan paketi atarmısın oda tmm dedi kapattı sonra saat 11 oldu eşim gitti onların kapısında bekliyor onlar 5.katta oturuyor asansör yok diye eşim yukarı çıkmamış bende bunu arıyorum açmıyor üst üste arıyorum açmıyor sonra eşime dedim Kemal'i ara belki evdedr eşim Kemal'i arıyor kemal işte melikeyi arıyor işte nasrettin gelmiş aşağıda paketi at diye Melike sürekli telefonla uğraşan biri telefon elinden hiç düşmez hatta bi defa berber 4 müz eşinin çalıştığı kafeye gittik onların şefi de tanıdık olduğu için bizle samimi oda kaç defa melikeyi uyardı sen ne görüyorsun bu kadr telefonu bırakmıyorsun ayıp diye neyse normal bi zamnda arasaydım açmasaydı olabilr derdim belki oan açamadı yada açmak istemedi ama eşimin orya gitceği saati biliyordu sırf bna kızgın olduğu için gıcıklık olsun diye telefonu açmadı çünkü ben ona dedim nasrettin gelince seni ararım atarsın paketi diye bunu bile bile açmadı benim kızgın olduğum konu bu zaten oda mesajda belirtmiş bana sormadan kocamdan kargo getirmesini istemiştim diye dikkatli okursanız bi paket getirdi de ne oldu sanki o kadr samimiyiz onun derdi kıskançlık lafı edilmez ama linç yediğim için yazıcam benim eşim de sürekli köyden süt istetiyor onlar için getiriyor ne olmuş birbirimize kardeş demişiz bana diyor yok sana şu yardımı bu yardımı yaptım hepsi yalan sadece bi defa ayakkabımı bağladı oda son haftalarında onlara gittim sancım vardı eğilemiyordum rica ettim ayakkabımı bağlaması için onuda daha önce yine bi konu için tartıştık yüzüme vurdu senin ayakkabını bağladım diye onun harici bna yaptığı bi iyilik yok tam tersi ben doğum yaptım oda hastaneye geldi ama benim için değil benim doktoruma randevusu vardı oda hamileydi kontrol için gelmişti ordan benim. Yanıma geldi ben ailemden uzak bi şehirdeyim hiç arayıp sormadı bişiy ihtiyacın varmı yokmu diye ben yine umursamadım sürekli tatlı dolma mantı evde ne yapsam çağırıyordum ikimizin kocası da geç geliyor beraber yiyip içelim diye ama o kıskançlık yapıp bu şekilde yaptı daha çok şey var ama Allah'a bıraktım artık
Hayır bu kusura bakma pskoljim bozuldu konuşmasını yüz yüze geldiğimizde söylediBir şey için yok demişseniz başka yerden alırım o zaman diyene tamam denilir sadece. İmalı cevap verdi şuna bir laf sokayım denmez. Süt isteyeceği başka yer yok diye biliyorsanız, sen bilirsin her yerde süt satılıyor, demeniz laf sokmaktır.
Bir kadın laf soktuğunuzu anlayıp sinirlenince ben kötü bir şey demedim ki demişsiniz. Ama kadın iddia ettiğiniz gibi kusura bakma benim bu ara psikolojim bozuk ondan sinirlendim dememiş. Valla çok ilginç bir ilişkiniz var orası kesin.
Sürekli bir öküz altında buzağı arama halleri, laf sokmalar, trip atmalar, saç yolmalar...
Bilmiyorum bende soruyorum bazen neden nasrettin diyeIsmin, wp duvar kağıdında foton var, Melike Kemal Nasrettin detayları havada uçuşuyor, bu kadar açık etmese miydin keşke?
Bu arada, neden Nasrettin?
Yüzün varsa demişsiniz kadına, unutuyorsunuz galiba. Bence o mesajlaşmanın üzerine de ben kötü bir şey demedim ki deseydiniz güzel olurdu.Ben kendimi anlatamıyorum daha doğrusu yüz yüze konuşalım kelimesini bna diyor ya sana şunu şunu yaptım bende ona yüz yüze konuşalım baklm bna ne yapmışsın ne etmişsin ben sana ne yapmışım bu mesaj yazmakla uğraşmak istemedim yüz yüze konuşmak istedim çünki daha öncede böyle ani çıkışları oldu o atarlı diye ben Altan aldım ama yeter ben onun tribini çekemem sürekli
Benim kocamdan da sürekli bişeyler isteniliyor kargo dahil. Bende çıldırıyorum
Tek bir defa istedik oda böyle sorun oldu önce melikeden izin almamız gerekiyormuşBenim kocamdan da sürekli bişeyler isteniliyor kargo dahil. Bende çıldırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?