• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen. Şu mesajları bi okurmusunuzz

Geçen gün yoğun bir yerdeyken arkadaşım aradı açmadım eşim aradı açtım. Eşim rahatsızdı hem de gün ortası aramaz diye açtım. 1 dk konuşup kapattım. Arkadaşımı kapatamazdim onu eve geçince aradım.
Bakın sizin gibi insanlar ileride yalnız kalıyor. Kadın dogumunuza gelmiş, odanızı süslenmiş. Bir kere tlf açmadı diye trip nedir yahu. Kargo getirmekten de sıkılmış olabilir.

Tabiki de Melike haklı. Sadece yaptığı iyilikleri başa kakmasi çirkin olmuş ama bence delirtmissiniz. Ben olsam ben de deliririm. Sessizdeydi gormedim diyen birine telefonun surekli elinde yalan atma kocaninkini acmissin demek abowwww yürek yemissin ben olsam küfrederdim. Ustelik de kargonu falan aldirmissin conciergeiniz mi melikeyle kemal sizin hic böyle bi sacmalik duymadim. Kendine gel ve özür dile küslük olsun istemiosan. Mesajlasirken gereksiz gerilim oluo bazen yuzyuze konussaniz bu kadar sorun olur muydu gene?

Açmadım diye bu hesabı kocam soramaz sizde kendinizi baya yükseğe koymuşsunuz Melikecimde bir güzel indirmiş 😂
Üslübu hoş değil ama bir dolmuşluk ve en sonunda patlamışlık sezdim ben burda.

Benzer bir ilişki bende de vardı ama Melike gibi carlamadım bana yaptığını başka kimseye yapmazsın inşallah hayatta başarılar hakkımda helal olsun dedim yüz yüze bitirdim. Keşke onu yapabilseymiş Melikecimde 😂

Ne tribi atıyordu?
Eşinizin gidip kargoyu alacak olmasından neden rahatsız olsun? Zaten kadının eşi almış kargoyu sizin yerinize. Evinde mi tutmaya meraklı ki kargoyu almak isteğinize trip atsin?
Hayır bir de diyor ki "kocanın" telefonunu açıyorsun 😂 yani beni beni bihterini acmiyorsun.😂😂😂

Bu ne ya, pata küte tartışmaya mı giriştiniz böyle? Mesajları kestin mi dedim ama doğal akışı bu galiba mesajlaşmanızın. Yalnız Melikeleri de hiç sevmem konudan bağımsız 😂

Eki Görüntüle 3364979 Eki Görüntüle 3364981 Eki Görüntüle 3364982
Eşlerimiz akraba ve aynı işte çalışıyorlar kocasından bi kargo istedik diye çıldırmış ben istemedim eşim onun kocasından rica etmiş getirmesini ama bu triplere girmiş ben sana şu şu yardımı ettim diyor evet bi kaç konuda yardımcı oldu bende ona çoğu konuda yardımcı oldum kardeş bildim onu ama o kalktı bna bunları yaptı ben kötü bişiy yazmışmıyım onun bu davranışı normal mi lütfen bi bakın çıldırcam eşlerimiz akraba fazla büyütmek istemedim ama kendi kendimi yiyorum
Bence siz hatalısınız sessizde olabilir eşinin telefonu önceliklidir önce onu açabilir siz saçma sapan triplenmişsiniz uzatmışsınız üstüne sende o yüz varsa falan filan demişsiniz sorunlu sizsiniz bence sizin sahip çıkamadığınız kargonun kimse bekçisi olamaz önemliyse kendiniz ilgilenin

Eki Görüntüle 3364979 Eki Görüntüle 3364981 Eki Görüntüle 3364982
Eşlerimiz akraba ve aynı işte çalışıyorlar kocasından bi kargo istedik diye çıldırmış ben istemedim eşim onun kocasından rica etmiş getirmesini ama bu triplere girmiş ben sana şu şu yardımı ettim diyor evet bi kaç konuda yardımcı oldu bende ona çoğu konuda yardımcı oldum kardeş bildim onu ama o kalktı bna bunları yaptı ben kötü bişiy yazmışmıyım onun bu davranışı normal mi lütfen bi bakın çıldırcam eşlerimiz akraba fazla büyütmek istemedim ama kendi kendimi yiyorum

Ay iğrençsiniz

Ay hööff konu ne olursa olsun şöyle en ufak bişeyde bile damdanakan destanı gibi heeerrrr şeyi milattan öncesinden beri döken tiplerden nefret ediyorum ya, sayıcaksan yapma arkadaşım. Gitti tüm iyiliklerin.
Aşırı kavgacı bir yapısı var. Belki bu tartışma hayırlara vesile olur sizin için. En ufak biseyde böyle çirkefleşen birini ben yanımda istemezdim.

Back