• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen sorumu acil cevaplayın

esmakara999

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
163
39
28
29
içimizde böyle şeyler yaşayan veya anne olanlar var ve onların bileceğini düşünüyorum. nişanlımla yakınlaştık ve üzerimizde bir şey yokken 10 saniye falan sürtünme yaşadık ama kesinlikle içeriye girme veya herhangi bir yere boşalma olmadı. bu şekilde hamile kalınabilir mi

içimizde böyle şeyler yaşayan veya anne olanlar var ve onların bileceğini düşünüyorum. nişanlımla yakınlaştık ve üzerimizde bir şey yokken 10 saniye falan sürtünme yaşadık ama kesinlikle içeriye girme veya herhangi bir yere boşalma olmadı. bu şekilde hamile kalınabilir mi
Peki mantıken spermin olmadığı yerde döllenme olur mu önce siz bunu bir cevaplayın ?

Normal şartlarda tam birleşmeyle bile hamile kalamayanlar var, sizinkini aladdinin lambası getirmediyse olmaz, korkmayın sperm yoksa imkansız:olamaz:
ya bir doktoru dinledim zevk suyunda bile varmış daa olabilirmiş dee kadın beni mahvetti bu dedikleriyle. 10 saniye bile sürmedi ya nasıl kalabilirim anlamıyorum

ya bir doktoru dinledim zevk suyunda bile varmış daa olabilirmiş dee kadın beni mahvetti bu dedikleriyle. 10 saniye bile sürmedi ya nasıl kalabilirim anlamıyorum
Tövbe bismillah 🤯Yahu okadar kolaymıymış çok içinizde şüphe varsa test yapın

Back