Lütfen ovulasyon testime bi bakarmısnız

Tgberkc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
60
14
38
31
Arkadaşlar benim ovulasyon testi yumurtlamadan sonra silik çıkmaya başladı. Adetim 3 gün gecikti gebelik testi yaptım negatif sonrasında ovulasyon testini bi deniyim dedim iki çizgide aynı koyulukta. Bunun dışında genelde sol kasığımda batma tarzı ağrı ve son üç dört gündür uyku hali bide ayaklarımda üşüme var sizce bişy olabilir mi. Testin resmini de yüklüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Eklentiler

• 157963176044013710155969838170.jpg
    141 KB · Görüntüleme: 46
ben bu ay 2 kez ovulasyon gecirdim. Ayni sey olmus olabilir mi sende de?? Sadece ovulasyon testine bakarak yorum yapmayin diyo doktorlar ama hep hamilelerde t koyu gordum. yumurtlama kasik batmasi meme hassasiyeti falan yapar.. Adet olmazsan tekrarla idrar testini. Hakkinda hayirlisi olsun.

Çok teşekkür ederim öncelikle cevapladığın için. Birde bugün ve dün peçeteye sildiğim zaman kahverengimsi akıntı gibi ama tam değil öyle bişy de var

Çok teşekkür ederim öncelikle cevapladığın için. Birde bugün ve dün peçeteye sildiğim zaman kahverengimsi akıntı gibi ama tam değil öyle bişy de var
Dger ovulasyon testi pik ne zamandi?? Dollenme oldugunda 1 hafta falan gecince embriyo tutunmak icin oyuk aciyo ya rahimde o zaman kilcal damara denk gelince yerlesme kanamasi denilen 1 2 damlalik kahve yada pembe akinti oluyomus bu da iliskiden sonraki 5 ile10 gun icinde oluyomus. Ve bazi kadinlar Yumurtlama doneminde kahve akinti yasarlar normal olarak gorulur. Kanama degildir. Cok ikilemdeyim su an. Sen daha cok eminim ki. Eger bu yerlesme kanamasiysa yasadigin , bi kac gune artar bhcg Adete az kalmis zaten gecikme oldugunda kan ver

Gerci gecikmis ben 3 gun kaldi sandim.:)) bi kac gun sonra testi tekrarlayabilirsin. 2 gun sonra misal.

Adetim şu an 3 gün gecikti zaten o yüzden tuaf geldi ovulasyonun böyle çıkması

:) bende öyle düşünüyorum ama sence ovulasyon böyle çıkması normal mi
Durduk yere boyle cikmiyo. Lh gercekten yuksek olmali. Onun icin ya tekrar yumurtlama basladi yada hamile olman gerekir. Ben o pik icin aylarca bekledigim oldu. Bazen okmazdi da . Ciksa bos yere bende de pik cikardi.. O yaptigin hamilelik testinin algisi kac. 10 algilayan var 20 var. Su normaller iyice kotu 50 lik olan bile var. Ya senin misal 8 felandiysa o test gunu ondan algilamadiysa?? Yada testin bozuksa??

Valla eczaneden aldım normal gebelik testi yumurtlamam olması gereken günden bikaçgün sonra oldu onu hissettim hatta ovulasyon kullandım. Dün yaptığım ovulasyon daha silikti bugün de öylesine yaptım bu şekilde çıkınca açıkcası biraz ümitlendim

Bi kere bende de böyle çıkmıştı adet günü ama hamile değildim

rabbim hayirlisini versin. Stress yapma. bi kac gune belli olcak zaten

Adetimim gecikeli 15. Gün şu an doktorda sıra bekliyorum geç döllenme olabilir diye biraz beklemek istedim

Merhaba son durumunuz nedir benzer durumu yaşıyorum da
Daha 4 gün önce adet oldum. Ama doktora sordum ovulasyon testi hamileliği 5 6. Haftalarda belli edermiş zaten kan testinde daha erken sonuç alıyoruz. Senin ovulasyon pozitifse mutlaka değerlendir canım boş geçme

Daha 4 gün önce adet oldum. Ama doktora sordum ovulasyon testi hamileliği 5 6. Haftalarda belli edermiş zaten kan testinde daha erken sonuç alıyoruz. Senin ovulasyon pozitifse mutlaka değerlendir canım boş geçme
Ben belki bebiş vardır diye değerlendirmedim ama malesef adet oldum o yüzden sen boş geçme değerlendir

Ben belki bebiş vardır diye değerlendirmedim ama malesef adet oldum o yüzden sen boş geçme değerlendir☺
Yaa inan bende belki bebiş vardır diye değerlendirmedim İki gün önce kopkoyu kırmızı çıkmıştı dün hafif silikti çizgi demekki köyü olduğu gün olgunlaştı dün çatladı kaçırdım desene Neyse hayırlısı diyelim canım inşallah en kısa zamanda bizde hamile kalırız

İnşallah canım Allah hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…