• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen okuyun

nev10

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2012
25
0
16
İstanbul
merhaba ben 16 yaşındayım. 1.5 yıldır cok sık kabız oluyorum ama bu durumu hep beslenme seklimdendir diye düşünüp pek büyütmemiştim. basur memesi dedikleri şey var bende şuan. ama henüz kanama yok.4 gün önce farkettim. bu çıkan şeyden 2-3 ay öncesinde çıkmıştı ama o zaman aldırıs etmedim devamlı yıkamıstım temizliğe dikkat ettim kendiliğinden yok olmuştu. şimdi tekrar çıkınca araştırdım ve hemoroid olduğunu anladım. araştırmalarıma göre ben şuan 1.evredeyim. Bugün anneme söylicem ve yarın doktora gidicez. ama çok korkuyorum. ciddi anlamda çok korkuyorum birisi canımı çok acıttılar demiş kontrol yaparken. ve ben başlangıc aşamasındayım verdiği bi ilaç veya kremle kurtulamaz mıyım yoksa bu hep bende kalıcak git gide büyüycek mi? kesin çözümü yok demişler ama ben buna inanmıyorum(daha doğrusu inanmak istemiyorum) kendimi çok kötü hissediyorum kimseye söylemediğim bi sır gibi içim içimi kemiriyo lütfen bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?

Konu sahibinin isteği üzerine kapatılmıştır..

Back