• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen okuyun

Yorumun icin sagol sevsevil!
Kafam cok karisik, zaten öyle olmasaydi bu sayfayi bulmaz ve burda yazmaz olurdum. Aslinda senin yazdiklarin hepsi cok dogru ama esim bunu kabul etmiyor. Benim onu bir zamanlar sevdigimden emin. Yoksa kendini mi kandiriyor? Cünkü benim ona dedigim suydu..."Seni bir zaman gercekten sevdigsem, yine sevebilirim" (tabi cok cok mücadele ederek, iki tarafli). Belki bunu bildigin icin kendini ve beni buna inandirmak istiyor? Belkide gercekten emin. Ne kadar salakca bunu kendim bile bilmemem ama malesef durum böyle.
Birde bir gercek var, ondan ayriiken ben baska birine asik olabildim, bu kocami sevseydim mümkün olabilirmiydi?
Esim bana " Sen hep ask ve heycan istiyorsun, kendini birakamiyorsun, bana karsi sevgini bir kutuya saklamissin kendini korumak icin" gibi bisey dedi. Yani istesem, biraz pozitif olsam, hata aramasam, oda istedigim seyleri yerine getirse, ben onu yine sevebilirmisim. Söylemesi kolay ama uygulamasi cok zor.
Öfff niye hersey bu kadar zor.

tum yazılarını okudum ve gercekten cok uzuldum senın adına toxıcant.tabıkı esıne ayrı uzuldum sanırım cok anlayıslı ama anladığım kadarıyla sen onu hiç sevmemıssın sdc ılk zamanlarda onun belkı bzı ozellıklerınden yada hareketlerınden etkılenmıssın.maalesefkı arada ten uyumu olmayınca olmuyor yanı kım olursa olsun karsındakı olmuyor ınan cok zor bı durum senı kısmen anlayabılyorum.suan o asık olduğun kısı senın eskı esınle barısıtğını bılyormu eğer bılyorsa brs durum rısklı sonucta .kolay değıl yanıı.ama ıyı dusun tasın derım allahtan cocuğun kız deılmıs.eğerkı askına donmek ıstoyrsan onu cok ıyı tanımalısın bence sonucta ınan bzen askta ağır 2kelımeyle bıle bıtebılıyor.allah yardımcın olsun cnm

Merhaba crcs!
Öncelikle emegin icin sagol. Biraz yanlis anlasilma oldu.....ben esimden 1 yil ayrik kaldim, hatta bosanma davasi acmistim. Bu süre icinde biriyle tanistim ve asik oldum. Esim bu 1 sene icinde hic barisalim gibi bisey dememisti ama ben biliyordum istesem dönebilirdim. Esim bana zaten arada bir soruyordu biri var mi diye. Sonra ona dürüst olup biriyle beraber oldugumu söyledim. Onu ögrendikten sonra önce bir kac gün sinirli davrandi sonra pisman oldugnu, herseyin onun sucu oldugnu, cok degfisecegni, o kisinin bana laik olmadigni vs vs. Ve evet o kisi bana laik biri degildi ama ona asiktim ama egoist bir yapiliga sahip olsamda ben bir anneyim ve cok düsündükten sonra esime bir sans daha vermeye karar kildim.
Inan cok ama cok zor bir zamandi bu. Tabi kendimi ikna etmekde cok zor oldu, yani o kisinin hayatimda yeri olmadigini ve kalbimden silme zorunda olmam.
Vurguluyarak söylüyorum, ayrilma düsüncem ve esime karsi bu duygulari tasimam baska bir ile hic ilgili degil.
Su an kendim icin bir karar aldim, daha dogrusu bir kac gündür....önce kendim mutlu olmayi denicem, is aricam, kendime cevre edinecem, hayata pozitif bakmaya caliscam, esimle ilgili herseyi tartmamayi denicem...yani coooooook isim var. Bunlari basarabilecekmiyim bilmiyorum, basarsamda esimle ilgili duygularim degisir mi onuda bilemiyorum. Allah yardimcimiz olsun...herkese tabi

oğlunun babasını sırf oğlun için kabul edıyorsan ayakta alkıslarım senı bebeğini babasız bırakmak istemeyısını anlarım..
ama buna karar vermelısın ve arkasında sapasağlam durmalısın...
kalbın var illaki birine akacaksın...
ama kararını ver aklındakımı yanındakımı..
kolay gelsin...
oğluna sağlıklı ömür diliyorum...

Nemesis yanlis anladin canim. Aklima baska biri yok. Bilmiyorum bu durumu daha mi kolay eder yoksa zor mu.
Benim kalbim bos!
Digerini hic düsünmüyor degilim ama buda normal. Yani kocamdan ayrilsamda asla yine onunla bisey olmaz.
Ama dogru bu karari sadece oglum icin verdim o olmasaydi asla dönmezdim bu kesin. Bunuda biliyor.
Aslinda kocamda cok sey yutuyor....bilmiyorum gercekten sevdiginden mi?!

cnm hem gerceten sevıyordur esın senı hemde mantıklı bakmya calısıyordur olaya cunku ortada bı bebıs var:)ve onu hakkı analı babalı buyumektır hemde senı sevıyordur hala senden daha ıyısınımı bulcak bır yerde sen onun cocuğunun annesısın.ama kendın ıcın cok ıyı karar almıssın cnm senı ınan tebrık edıyorum ve okuyunca mutlu oldum.eğer calısmıyorsan suanda bı ıs bak kendıne calıs bu sekılde cevren olcaktır ztn zmanla.daha pozıtıf bakmaya calıs kendıne bak ınsan kendıne bakınca brsda suslu oldumu ınan daha enerjık oluyor.esınıde fazla uzmeden bence artık brs onu da değşmesını ıste mesela zayıflaması gıbı en azından gobek gıtsın:)ne bılım horluyorsa tedavı gormeyı kabul etmesını sağla ama bunları lütfen saygı ve sevgı cercevesınde yap ınan daha basarılı olcaksın.brs da onu olduğu gıbı koabul etme ısı sana dusecektır.nıtekım senın ondan bı cocuğun var emınımkı ona karsı bı zman bısey hıssetmemıs olsaydın o cocuk olmazdı ask demıyorum belkı daha farklı bıseyler hıssetmısındır ama etkılenmısındır cunku bı kadın kolay kolay bırınden etkılemeden bırlıkte olmas ve snede bu dusunceye sahıp aklı basında bı bayana benzıyorsun.hayat brsda paylasmaktır cnm bılıyorsun ne bılım bos zamanlrıda cık onla bı kosu bı yuruyus yapın gerekıyorsa arkadasca yapın ama yapın bu herturlu ıyı gelecektır hem zayıflatırsın onu:)hem zınde ve pozıtıf olursun sen hemde beraber bısıler yapmıs olursunuz ne dersın?

Sagol crcs, her kelimende haklisin. Pozitif düsünmeyi bir türlü beceremiyorum, bu zor ve uzun sürec olacak biliyorum.
COk tuhaf yatmadan söyle yapcam yarin böyle olcak diyorum, sonra onun en kücük harekettinden soguyorum, bilmem cok kafama takdigimdan.
Sürekli kafamda herseyi sorguluyorum, acaba kendimi mi kandiriyorum diye, icimden hep bir ses bitir diyor.
Dinimizin farzlarini yerine getirmesemde cok inancli sayilirim, bazende diyorum seytan mi ugrasiyor durmadan. Zaten zayif noktada sizi yakalar derler ya.....ve en cok evli insanlarla ugrasirmis.
Namaza baslamak istiyorum ama oda sadece düsünmekte kaliyor.
Yapmam gereken cok seyler var ama kendimi cokta yorgun his ediyorum.
Simdi cikmam gerek, sonra görüsmek üzere....

Sevmedigin bir yemegi ne zamana kadar yiyebilirki insan?:delphin:

Gün gelir ya kusarsin yada sevdigin yemeklerden yemek istersin.......

Cocugun icinde olsa bence sevmedigin bir erkek olarak bir es olarak istemedigin bir adamla beraber kalmanin hicbir anlami yok!

Zorla güzellik olmaz, kendini avutma....:teselli:

Ayrica dini boyutunuda hic kafana takma....Bosanmak Allahin en sevmedigi Helaldir....

Yani: Hos degil ama hicbir sakincasida yok. Günah degil Haram degil arkadasim....olmuyorsa olmuyor...

merhaba canim olmuyorsa olmuyordur neden zorluyorsunki davul bile dengi dengine diye bosuna dememisler canim ayrica islamda evlenmekte bosanmakta haktir yani anlasamiyorsan ayrilicaksin zorla evlilik sürdürmek islamda olan birsey degil ogluna gelince onu babasindan mahrum etmezsen büyük sorunlar olmayacaktir

Yorumlariniz icin sagolun kizlar. Kafam cok karisik. Dün esimin israri üzere burda yazdiklarimi okumasina izin verdim. Aslinda burdaki yazdiklarimin hepsini kendisinede söylemistim. Tam olarak neye kizdi veya kirildi bilmiyorum ama okuduktan sonra biraz tartistik "ben ne yaparsam yapayim, sen kendini bana kapatiyorsun" diye. Sonra evden cikti eve geldigindede hic konusmadi. Cocuga bile cevab vermedi ilgilenmedi.
Ya biliyorum onun icinde zor ama elimden gelmiyor.
Evlilik terapisi ne kadar yararli olur böyle bir durumda?
Allah herkese saglik ve huzur versin.

Yorumlariniz icin sagolun kizlar. Kafam cok karisik. Dün esimin israri üzere burda yazdiklarimi okumasina izin verdim. Aslinda burdaki yazdiklarimin hepsini kendisinede söylemistim. Tam olarak neye kizdi veya kirildi bilmiyorum ama okuduktan sonra biraz tartistik "ben ne yaparsam yapayim, sen kendini bana kapatiyorsun" diye. Sonra evden cikti eve geldigindede hic konusmadi. Cocuga bile cevab vermedi ilgilenmedi.
Ya biliyorum onun icinde zor ama elimden gelmiyor.
Evlilik terapisi ne kadar yararli olur böyle bir durumda?
Allah herkese saglik ve huzur versin.

yazik ama neden izin verdinizki okumasina yazinizda dis görünüsü icin begenmediginizi belirtmistiniz dis görünüs tercih meselesidir ona bunu söyleyip kirmaya hakkiniz yoktu bence günah bence oda istemezdi o görünüste olmayi ama elinde degilki gercekten bunu yapmamaliydiniz size yapilsa kirilmazmiydiniz? evlilik terapisi sorusuna gelince sizin onu begenmenizi sagliycagini sanmiyorum bence siz bunu artik kendinize kompleks yapmissiniz en iyisi esinizide üzmeden ayrilin ama unutmayin herzaman dahada iyisi cikmayabilir insanin karsina allah yardimciniz olsun

Dis görünüs derken ben cirkin oldugnu söylemedim ki, boy farki mi rahatsiz ediyor acaba diye düsündüm. Onu kendisiylede paylasmistim ama amacim onu kirmak degil sadece cözüm bulmak. Kafamdan gecen her seyi yazdim onunla konusurkende öyle. Insan bazi seyleri saklayarak nereye kadar varabilir?
Zaten boy farki daha cok bir bahane, icten sevsem, eskileri silebilsem, esimin eski hatalarini af etsem vs boy moy hepsi hikaye olur sanirim.
Tabi siz sadece burada yazilanlara göre yorum yapabiliyorsunuz ama yasamak farkli ve bazen yanlis ifade etmis olabilirim, belki türkcem cok yeterli olmadiginden, belkide kafamin karisik oldugundan.
Biz (insallah) evlilik terapisine gtimeye karar verdik, yalniz basaramicaz.
Bende artik evde oturup düsünmektense kendime is aramaya baslicam. Belki sacmalicam ama bence bir insan kendi icinde mutlu ve huzurlu ise, herkesi sevebilir.
Eslerimi beklentisiz kabul ediyorsak, buda evlilik icin sart, cok fazla sorunlar olmaz diye düsünüyorum.
Bilmiyorum belki kendimi kandiriyorum ama pozitif düsünmek her alanda gerekli bende artik negatif olmaktan biktim, yoruldum.
Insallah iyi seyler olur artik..

aslında yazdıkların bana biraz çelişkili geldi hem diyorsun mükemmel bi e ebnim için herşeyi yapar hemde diyorsun bana ilgisi azalmıştı anlaşarak ayrılmıştık filan ne bilim ben bu işin içinden çıkamadım pek allah sabır versin diyim

Kendim cikamadim ki, sen nasil cikacaksin:-)
Su an therapiye gidiyorum ve kendimde gördügüm eksiklikleri yerine getirmeye calisiyorum, calismak, sosyallasmak vs.
Kisacasi önce kendi icimde huzuru yakalamak istiyorum. Sagol yinede okuyup düsündügün icin.

Zaten 7 aydir yine beraberiz. Elimden geleni yapcam,insallah basaricaz. Sagol:-)

zor ve karisik bir durum...keske ayrildiktan sonra birdaha geri donmeseydiniz.ortada bir cocuk var ama bu sekilde de uzun sure bu birlikteligi surduremezsiniz.evlilikte uyum cok onemli cunku..Allah yardimciniz olsun ve icinize bir ask versin kocaniza karsi...

Back