• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen okuyun

Toxicant

Guru
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
603
726
303
Selam arkadaslar!

Ben sorunuma baslamadan önce yurtdisindan katildigimi belirtmek istiyorum cünkü ifade ve cümlerimde hatalar görebilirsiniz, simdiden kusura bakmayin:-)
32 yasindayim, ikince evliligimi yasiyorum ve bir oglumuz var (3yas.)
Roman yazmak istemiyorum ama nerden baslasam diye zorlaniyorum.
Ben esimle 2004de chat ortaminda tanistim. Kendisine ilk gördügümde sadece arkadas olabilecegimiz söyledim cünkü tipim degildi. O sira cok kisilerle tanisip görüsüyordum,sadece tanisma maksatiyla yanlis anlasilmasin.
O bana asik olmus ve ben onun karekterine hayran olmustum. Beni diger erkekler gibi av olarak görmüyordu ve aile terbiyesini cok güzel alan bir kisi.
Ama dis görüntüsü benim cok hosuma gitmiyordu, boyu benden kisa, biraz göbekli vs. Bu beni ikna etmek icin sadece arkadsca kalabiliriz yeterki seni insan olarak kayip etmeyim demesi beni tabi etkiledi. Biz ayri sehirlerde yasadigimiz icin beni sadece haftasonlari ziyaret edebiliyordu. Bende kaliyorduk ve ayni yatagi paylasiyorduk ama kardes/arkadas gibi. Bu hareketleri yani bana baski yapmamasi anlayisli olmasi hosuma gidiyordu.
Beni baska erkekler telde arayinca fazla bozulmuyordu, sana karisamam diyordu.
Cok düsündüm, arkadaslarimla durumu konustum, anneme danistim acaba boyu vs beni ilerde rahatsiz eder mi diye ama tabi karar benimdi.
Neyseki huyu agir basti ve onu sevdigimi düsündüm.Evlendik. Ben onun yasadigi sehire tasindim ve elbette bunun zorluklarini yasadim. Mesela hic cevrem olmamasi, is bulamam, onun diger yüzünü tanimak.
Kendisi reklamci ve beni cok yalniz birakiyordu, eve gelince bilgisayarda devam ediyordu ve ilgisi azalmisti. Bu zamanla gittikce, ben onu defalarca uyarsam bile, artiyordu.
Sonra cok horlamasi nedenle yataklarimizi ayirdik ve artik cinsel hayatimizda sifira inmisti. Sürekli kavgalar etmeye basladik ve ben depresyona girdim. Sehiri hic sevemedim, ortam kuramadim, zamanim sadece onu beklemekle geciyordu. Hamile kaldim, acaba biseyler degisirmi umutunla (biliyorum cok yanlis). Hamilelik esnasinda guatr hastaligi vardi yani zor dönemdi zayilir. Oglum allaha sükür saglikli dünyaya geldi ama ben lohasa depresyonu oldum. Annen sagolsun cok destekci oldu. Doktor tedavisi felan derken atlattim. Hamile kaldigimdan sonra tam 1,5 yil hic beraber olmadik, hastalik felan derken cok kafama takmamistim. Kendisi zaten hic konu yapmadi. Ayri yatmaya devam ediyorduk, cok söylememe ragmen horlama tedavisi olmuyordu. Tabi yüzlerce ufak baska rahatsizliklarda vardi aramizda, fazla uzatmak istemiyorum.
Neyseki Mayis 2008 ayrilmistik, iki tarafli oldu diyebilirim.
Kendime baska bir sehirde ev tuttum ve oglumuz 2 hafta bende, iki hafta onda kaliyordu.Kendisi süper bir baba. Ben bir kac ay sonra birini tanidim ve asik oldum. Esimden tabi sakladim onu kirmamak icin. Bu sürekli bana soruyordu ama biri var mi diye. Aradan 5-6 ay gecti ve artik saklamak istemedim cünkü yalan söylemek istemiyordum artik. Ilk söyledigimde bana cok kizdi, küfür etti ama ben karsilik vermedim anlayis gösterdim. Bu 3 gün gibi devam etti. 4.gün bu beni hala sevdigini beni geri istedigini ve cok düsündügünü, cok pisman oldugunu, hersey onun sucu oldugunu felan söyledi. Annemi aramis ona cok dil dökmüs cok pismanim yardim et diye. Ama ben diger kisiyi seviyordum bunuda biliyordu. O kisiyi annemde sevmiyordu ve esimle bir oldular bana baski yaptilar. Arada cocuk var, sana ilerde hesap soracak, bir sans vermelisin vs. Yenik düstüm ve tamam deniyelim ama hic umudum yok dedim.Uzun tatil yaptik ama benim aklim hep diger kiside esime karsi hic birsey kalmamis icimde, dostluktan baska. Diger kisi arkamdan cok kostu esimle tartistilar ama esim daha sakin yapida oldugu icin allahtan büyük kavgalar olmadi.
Uzun lafin kisasi biz simdi 8 aydir beraberiz ama onu sevemiyorum, yani es olarak. Karekteri süper, baba olarak mükemmel, hic kötü huyu yok, tabi ufak beni rahatsiz eden seyler var ama önemli degil. Beni daha cok dis görünümü rahatsiz ediyor, benden kisa olmasi, bakimsaiz olmasi. Cinsellik anlamdada anlasamiyoruz, o daha isteksiz ve cok monoton. Bende zaten o istese icten gelerek yapmiyorum.
Aslinda size sormam bile sacma ve kendime komik geliyor ama sevgi acaba sonradan gelebilir mi? Ama öyle olsaydi simdiye kadar gelmelidi dimi? Yoksa kendimi bloke mi ediyorum sevmemek icin? Bazen kendime kiziyorum, dis görünüm cok mu önemli diye, ama tenimiz uymuyor saniyorum.
Lütfen kusura bakmayin ama kendimi cok caresiz his ediyorum. Islamin sartlarini yerine getirmesemde dini yöndende düsünüyorum....yani oglunun babasi, aslinda iyi insan, senin icin herseyi yapar ama sen onu sevemiyorsun günaha giriyorsun nankörsün diye ama elimde degil. En cok korktugum...ya ilerde kötü birisi ile beraber olupta pisman olursam?
Sizce sabir etmek dogru mu?
Ayrica kendisinle herseyi konustum ve karari banan birakiyor. Bu cok fazla tolerant olamsida beni rahatsiz ediyor, cok genis mi desem, avrupalasmis mi desm, zayif karekterli mi desem?
Ne diyorsunuz??
Okuyanlarin gözlerine saglik.

olmayınca olmuyor.
belki evliliği de sığınacak bi durum gibi gördüğün için yaptın.
bu kadar geniş olmak.düzeni korumak adına heralde
çocuğum,karım yanımda olsun hesabı.
düzenim,alışkanlıklarım değişmesin.
şimdiye kadar sevemedinse.şimdiden sonra hiç sevemezsin.
ama eşin gibi düzeni koruyayım diyorsan.hiç kurcalama.devam et hayata
değilse de acele etme başka ilişkiler için
çünkü en yanlışı bile seni heyecanlandıracağından.
aşk sanabilirsin en küçük kıpırtıyı bile.
hakkında hayırlısı olsun...

oyy ..
sevginin sonradan çokta oluşacağını sanmıyorum. ten uyumumuz yok diyosun. ne biliyim şayet sevseydin sana brad pitt gibi gelirdi eşin kelini görmezin..
hakkında hayırlısı olsun...

Cevapin icin tesekkür ederim.
Hayret yazdiklarim hic anlasilmaz diyordum ama bir kac cümleyle durumu toparlamissin:-)
Ben malesef böyle devam yasiyamiyorum, yapmacik davranamiyorum, bazen sadece elimi tutmasi beni rahatsiz ediyor. Bilmiyorum fazla kafama taktigimdan mi, zaten bütün gün evdeyim ve bunlari düsünüyorum. Kötüsü bazi nedenlerden dolayi ona "erkek" gözüyle bakamiyorum yani demek istedigim onu ciddiye alamiyorum. Bunu ona tabi belli etmemeye calisiyorum onu hic ama hic kirmak üzmek istemiyorum ama diger taraftan ona rol yapmak istmiyorum ve cok bunalinca agliyarak seni sevemiyorum diyorum. Bu ikimiz icinde cok zor onada cok aciyorum, cünkü o beni cok sevdigini düsünüyor.
Evet allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin......

Evet bende öyle düsünüyorum.
Tabi oda sogumam icin bana cok nedenler verdi ama bir sogukluk zamanla düzelir ama bir sevgi olmayan yerde pat diye olusur mu?
Annemde hep dua et diyor belki allah icine verir:-) yaw ediyorum ama olmuyor, keske olsa

siz belikki eşinizi hiç sevememişsiniz dediğiniz gibi ten uyumu çok önemli bide şimdi adam ne yapsa size ağzınla kuş tutsa bile yarnamaz şartlandırmışsınız kendinizi dış görünüş çok önemli değil benim eşimde çok yakışıklı değil ama temiz bakımlıdır ben ona aşığım terli bile koksa seviyorum onu ne diyeyimki böyle yaşamak zor olsa gerek ama huyu suyu güzelmiş en iyisi bu bence

ilk başta eksileri varmış zaten pek içine yatmamış insan o anda anlayamıyorki ne diyim sen bilirsin ama ben olsam eski eşini tekrar tercih etmezdim

siz belikki eşinizi hiç sevememişsiniz dediğiniz gibi ten uyumu çok önemli bide şimdi adam ne yapsa size ağzınla kuş tutsa bile yarnamaz şartlandırmışsınız kendinizi dış görünüş çok önemli değil benim eşimde çok yakışıklı değil ama temiz bakımlıdır ben ona aşığım terli bile koksa seviyorum onu ne diyeyimki böyle yaşamak zor olsa gerek ama huyu suyu güzelmiş en iyisi bu bence

saana aynen katılıyorumm...

eşinin huylarının iyi oldugunu söylüyorsunn..senin problemin bencede dış görünüşüyle...aranızda sevgi bagı kalmamış alışkanlık olmuşbence ....
bende eşimle aynı boydayımm..göbeklidee..belki başkasına göre yakışıklı bile degil ama benim için süper bir adamm...

şunu unutma güzellik biyere kadar ama huy hep kalıcı..hayat senin nasıl istersen nasıl mutlu olursan öyle yaşaa...

ısmarlama sevgi olmaz canım. ya sevmeden bu evliliği devam ettireceksin ya da diğer yolu düşüneceksin ama bence belki bir gün severim diye umut etmek abest.

Canım sevseydin sana her hali çekici gelirdi.

Sevgi malesefsonradan olmuyor.

Bu şekilde devam etmek seni zorlamayacaksa eşin gibi düşünüp devam ettirirsiniz.

ama zor geliyorsa belki ileride seveceğin biri çıkar karşına.

hayırlısı olur inş. senin için

eğer kocanızı bir erkek veya eş olarak sevebilecek olsanız bu zamana kadar zatenm olurdu.
bu kadar yıl sonra eşinize karşı şiddetli bir cinsel istek ya da içinizde aşk kıpırtıları duyacağınızı sanmıyorum.
bu şekilde bir ev arkadaşı gibi bir ömür geçer mi? bence geçmez.
yıllar geçtikçe sevmeyi özleyeceksiniz, cinselliğe ihtiyaç duyacaksınız ve belki de bunları başka insanlarda aramamak içn kendinizle savaşacaksınız.
sabretmek istiyorsanız karar sizin ama ben bu durumun değişeceğini sanmıyorum.

bu arada Türkçeniz'de, anlatımdaki ifadenizde gayet güzel.
hatta Türkiye'de yaşayıp, Türkçe konuşup yazanlara ders bile vermesi gerekir; o kadar anlaşılmaz şeylerle karşılaşıyoruz ki burada..

Cevapin icin tesekkür ederim.
Hayret yazdiklarim hic anlasilmaz diyordum ama bir kac cümleyle durumu toparlamissin:-)
Ben malesef böyle devam yasiyamiyorum, yapmacik davranamiyorum, bazen sadece elimi tutmasi beni rahatsiz ediyor. Bilmiyorum fazla kafama taktigimdan mi, zaten bütün gün evdeyim ve bunlari düsünüyorum. Kötüsü bazi nedenlerden dolayi ona "erkek" gözüyle bakamiyorum yani demek istedigim onu ciddiye alamiyorum. Bunu ona tabi belli etmemeye calisiyorum onu hic ama hic kirmak üzmek istemiyorum ama diger taraftan ona rol yapmak istmiyorum ve cok bunalinca agliyarak seni sevemiyorum diyorum. Bu ikimiz icinde cok zor onada cok aciyorum, cünkü o beni cok sevdigini düsünüyor.
Evet allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin......

tatlim bu is yurumez bence birbirinizi daha cok yipratmadan yollarinizi ayirin. olmayinca olmuyor iste...zaten olsaydi yani esini sevseydin bu zamana kadar coktan severdin. :kahve:

Son düzenleme:
Selam arkadaslar!

Ben sorunuma baslamadan önce yurtdisindan katildigimi belirtmek istiyorum cünkü ifade ve cümlerimde hatalar görebilirsiniz, simdiden kusura bakmayin:-)
32 yasindayim, ikince evliligimi yasiyorum ve bir oglumuz var (3yas.)
Roman yazmak istemiyorum ama nerden baslasam diye zorlaniyorum.
Ben esimle 2004de chat ortaminda tanistim. Kendisine ilk gördügümde sadece arkadas olabilecegimiz söyledim cünkü tipim degildi. O sira cok kisilerle tanisip görüsüyordum,sadece tanisma maksatiyla yanlis anlasilmasin.
O bana asik olmus ve ben onun karekterine hayran olmustum. Beni diger erkekler gibi av olarak görmüyordu ve aile terbiyesini cok güzel alan bir kisi.
Ama dis görüntüsü benim cok hosuma gitmiyordu, boyu benden kisa, biraz göbekli vs. Bu beni ikna etmek icin sadece arkadsca kalabiliriz yeterki seni insan olarak kayip etmeyim demesi beni tabi etkiledi. Biz ayri sehirlerde yasadigimiz icin beni sadece haftasonlari ziyaret edebiliyordu. Bende kaliyorduk ve ayni yatagi paylasiyorduk ama kardes/arkadas gibi. Bu hareketleri yani bana baski yapmamasi anlayisli olmasi hosuma gidiyordu.
Beni baska erkekler telde arayinca fazla bozulmuyordu, sana karisamam diyordu.
Cok düsündüm, arkadaslarimla durumu konustum, anneme danistim acaba boyu vs beni ilerde rahatsiz eder mi diye ama tabi karar benimdi.
Neyseki huyu agir basti ve onu sevdigimi düsündüm.Evlendik. Ben onun yasadigi sehire tasindim ve elbette bunun zorluklarini yasadim. Mesela hic cevrem olmamasi, is bulamam, onun diger yüzünü tanimak.
Kendisi reklamci ve beni cok yalniz birakiyordu, eve gelince bilgisayarda devam ediyordu ve ilgisi azalmisti. Bu zamanla gittikce, ben onu defalarca uyarsam bile, artiyordu.
Sonra cok horlamasi nedenle yataklarimizi ayirdik ve artik cinsel hayatimizda sifira inmisti. Sürekli kavgalar etmeye basladik ve ben depresyona girdim. Sehiri hic sevemedim, ortam kuramadim, zamanim sadece onu beklemekle geciyordu. Hamile kaldim, acaba biseyler degisirmi umutunla (biliyorum cok yanlis). Hamilelik esnasinda guatr hastaligi vardi yani zor dönemdi zayilir. Oglum allaha sükür saglikli dünyaya geldi ama ben lohasa depresyonu oldum. Annen sagolsun cok destekci oldu. Doktor tedavisi felan derken atlattim. Hamile kaldigimdan sonra tam 1,5 yil hic beraber olmadik, hastalik felan derken cok kafama takmamistim. Kendisi zaten hic konu yapmadi. Ayri yatmaya devam ediyorduk, cok söylememe ragmen horlama tedavisi olmuyordu. Tabi yüzlerce ufak baska rahatsizliklarda vardi aramizda, fazla uzatmak istemiyorum.
Neyseki Mayis 2008 ayrilmistik, iki tarafli oldu diyebilirim.
Kendime baska bir sehirde ev tuttum ve oglumuz 2 hafta bende, iki hafta onda kaliyordu.Kendisi süper bir baba. Ben bir kac ay sonra birini tanidim ve asik oldum. Esimden tabi sakladim onu kirmamak icin. Bu sürekli bana soruyordu ama biri var mi diye. Aradan 5-6 ay gecti ve artik saklamak istemedim cünkü yalan söylemek istemiyordum artik. Ilk söyledigimde bana cok kizdi, küfür etti ama ben karsilik vermedim anlayis gösterdim. Bu 3 gün gibi devam etti. 4.gün bu beni hala sevdigini beni geri istedigini ve cok düsündügünü, cok pisman oldugunu, hersey onun sucu oldugunu felan söyledi. Annemi aramis ona cok dil dökmüs cok pismanim yardim et diye. Ama ben diger kisiyi seviyordum bunuda biliyordu. O kisiyi annemde sevmiyordu ve esimle bir oldular bana baski yaptilar. Arada cocuk var, sana ilerde hesap soracak, bir sans vermelisin vs. Yenik düstüm ve tamam deniyelim ama hic umudum yok dedim.Uzun tatil yaptik ama benim aklim hep diger kiside esime karsi hic birsey kalmamis icimde, dostluktan baska. Diger kisi arkamdan cok kostu esimle tartistilar ama esim daha sakin yapida oldugu icin allahtan büyük kavgalar olmadi.
Uzun lafin kisasi biz simdi 8 aydir beraberiz ama onu sevemiyorum, yani es olarak. Karekteri süper, baba olarak mükemmel, hic kötü huyu yok, tabi ufak beni rahatsiz eden seyler var ama önemli degil. Beni daha cok dis görünümü rahatsiz ediyor, benden kisa olmasi, bakimsaiz olmasi. Cinsellik anlamdada anlasamiyoruz, o daha isteksiz ve cok monoton. Bende zaten o istese icten gelerek yapmiyorum.
Aslinda size sormam bile sacma ve kendime komik geliyor ama sevgi acaba sonradan gelebilir mi? Ama öyle olsaydi simdiye kadar gelmelidi dimi? Yoksa kendimi bloke mi ediyorum sevmemek icin? Bazen kendime kiziyorum, dis görünüm cok mu önemli diye, ama tenimiz uymuyor saniyorum.
Lütfen kusura bakmayin ama kendimi cok caresiz his ediyorum. Islamin sartlarini yerine getirmesemde dini yöndende düsünüyorum....yani oglunun babasi, aslinda iyi insan, senin icin herseyi yapar ama sen onu sevemiyorsun günaha giriyorsun nankörsün diye ama elimde degil. En cok korktugum...ya ilerde kötü birisi ile beraber olupta pisman olursam?
Sizce sabir etmek dogru mu?
Ayrica kendisinle herseyi konustum ve karari banan birakiyor. Bu cok fazla tolerant olamsida beni rahatsiz ediyor, cok genis mi desem, avrupalasmis mi desm, zayif karekterli mi desem?
Ne diyorsunuz??
Okuyanlarin gözlerine saglik.
ARKADAŞIM belkide eşini sevememe sebebin eşinin çok geniş birisi olması bizler nekadar
maçoluğu sevmesekte farkında olmadan erkeklerde çok azda olsa maçoluk az da olsa kıskançlık arıyoruz eşin gerçektende çok ama çok geniş......

Arkadaslar bence fizigi okadar önemsemek gerekebilir sonuçta çok yakısıklı olan bi erkeğin çok kötü alıskanlıkları oldugu ğerçeğinide biliyoruz esim benden çok az bisey kısa ama ben esimin dıs görünüsüne değil iç görünüsüne bakarım çünkü güzellik zamanla ğeçici bisey peki esinin sana sevgisi oldugunu biliyormusun yoksa oda senin ğibi mecburmu hissediyor kıskanmaması bunu ğösteriyor ama yinede iç güzelligini görmeye çalıs derim dinimiz bile eşi kıskanmasını söylüyor allah kolaylıklar versin

Tekrar selam arkadaslar!
Hepinizin emegeine saglik. Aslinda hepiniz ayni seyi yaziyorsunuz, yani sevseydim dis görünüsü rahatsizlik vermezdi. Evet cok dogru, cünkü zaten biz evlenmeden 1 seneye yakin ciktik ve boy farki beni rahatsiz etmemeye baslamisti. Kendisi aslinda yakisikli ama öz güveni kalmamis, belki bu benim sucum belkide hep böyledi. Cok felsefe ve analiz eden birisiyim (bazen dogru olmasada) ve bu "genislik" belkide "gamsizlik" "isteksizlik" ailede var.
Büyük ablasi kocasi onu aldatti diye 5 sene ayri yatakta yatmislar ve onu bu durum hic rahatsiz etmiyordu. Diger ablasi 40 yasinda hic evlenmemis ve istemiyorda. Abisi 47 galiba ve oda bekar. Hepsi iyi insanlar ama demek istedigim genlerden felan olabilir.
Acaba diyorum bayanlar hic tecrübesiz yani baska erkeklerle cikmayan kisiler daha rahat mi kocalarina adabte olabiliyor.
Farkindaysaniz hatayi kendimde cok ariyorum, kendime kiziyorum, sen böyle basit biri deyilsin niye hata ariyorsun, memnun ol iste diyorum ama olmuyor. Bana demin sms yollamis size yazmak istiyorum...Evimizinin icinde yüzüme bakmaktan bile cekindiginin farkindayim. Dün aksam cok üzüldüm ama morelimiz daha fazla bozulmasin istedim.Bilki her yagmurun ardindan günes gelir. Kendini üzmemeye calis birtanem. O güzel yüzün ne kadar gülerse o kadar acilir. Sükür etmeyene üzülmek icin nedenler sonsuz.
Evet su an durumun cok farkinda ve simdilik bir ugras icinde ama biliyorum bu uzun sürmicek ama diger taraftan adam yollarima altin dökse göremicek haldeyim. Dün sizlere yazdiktan sonra vicdanim sizladi, gittim onu izledim uyurken ve agladim. Cok tuhaf cogu zaman kendisi yokken yada uyurken kendime morel veriyorum ve rahatliyorum. Kocamin iyi taraflarini düsünüyorum vs. eve geldiginde soguk davranmicam diyorum ama kendisi daha kapiyi acarken icimde olumsuz duygular olusuyor. Acaba ben mi anormelim.
Öff cok zor, allah herkesin yuvasinda huzur versin.

ya okadar üzüldüm ki adına...aslında seni çokseven bir kocan sana çok fazla değer veren bir adamla yaşıyorsun...ama yolunda gitmeyen bişiler var...aslında bir erkekte en çok aranan özellik evlendikten sonra yuvasına sahip çıkması çocuğuna iyi davranması değil mi...ve adamda bu özellikler mükemmel görünüyor...madem paspal giyiniyo giyim tarzını değiştir eşi değil misin bunu giy bunu giyme deme hakkına sahipsin...saçını başını toplamasını söyle konuş şu halinden rahatsız oluyorum die....adamda rahatsız edici tek nokta biraz daha aktif olmaması bunuda sen sağlayabilirsin bence...ne yakışıklı erkekler var karısını el kapısına muhtaç eden...belki muhit değişikliği yapabilir arkadaş çevresi oluşturabilirsin...bence bu kadar hor görme adamı kendini bu kadar şartlandırma...insana bu denli değer veren nadir eşlerden biriyle hayatını birleştirmişsin adamı gerçek güzellikleriyle gör derim...bu kadar gözünü kapatma adama...bir kadın için çocuk olduktan sonra hayatı herşeyi o olmuyor mu onun mutluluğu seni mutlu etmiyor mu....bence harcama hemen...zaten bu adamı sen sevmişsin ve hala sevdiğin yanları var....ama biraz ket vuruyor gibisin ona karşı isteklerine...eşini sevip sevmediğini iyi tart derim ben...mutluluklar

yazdıklarınızdan özet olarak anladığım tek bir şey var; siz malesef eşinizi, eşinizin sizi sevdiği kadar sevmiyorsunuz. hatta sevginizden emin olmadan evlenmiş ve çocuk sahibi olmuşsunuz. onun karakterli ve iyi bir baba olması, sizi tapacak kadar çok sevmesi malesef onu sevmeniz için yeterli olmamış. olamaz da zaten. siz onu sadece arkadaş olarak görmüşsünüz. sadece o istediği için evlenmişsiniz. hep kendinizden fedakarlık etmişsiniz. çevrenizi değiştirmişsiniz, anneniz istiyor diye yürümeyen bir evlilikte ısrar etmişsiniz. şimdi de iyi bir baba olduğu için yürütüyorsunuz. peki sizin istekleriniz hep arka planda mı kalacak. hep başkalarının isteklerine göre mi kara vereceksiniz. teninizi ve ruhunuzu tatmin etmeyen ve doyurmayan bu ilişkiyi daha ne kadar yürütebilirsiniz ki. mutsuz bir kadın olarak zaten ne eşinizi mutlu edebilirsiniz ne de mutlu bir çocuk yetiştirebilirsiniz. mutlu çocuklar, mutlu yuvalarda yetişir ancak. ikinize de yazık oluyor. yaşınız henüz çok genç. hala mutlu olacağınız kişilerle mutlu yuvalar kurabilirsiniz. lütfen sizi kimsenin yönlendirmesine izin vermeden ve kendi mutluluğununuzu düşünerek sağlıklı bir karar verin. çevrenizdekilerden de bu karara saygı duymalarını isteyin. hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. Allah yardımcınız olsun. opuyorumnanaktan

Canım,durumun üzücü tabii ki.Sonuçta ortada bir çocuk var.Ama bu işler gönül işleri.Bir başkasına laf düşmez.Bizler nacizane görüşlerimizi sunarız sana.
Ama başlarda da çocuğunun babasına karşı bir çekim hissetmemişsin zaten.Keşke hiç başlamasaydın.Fakat hayatta keşkelere yer olmamalı bence.
Ben şahsen erkekte dış görünüş değil,güzel bir yürek ararım.Karakteri iyiyse birçok negatifini örtebilir ve sevgiye layıktır diyebiliyorum.Farzet ki;eşin dünya yakışıklısı bir erkek...Herşey rüya gibi...Ama bir süre sonra feci bir trafik kazası geçiriyor(Allah korusun)Bu durumda senin için nasıl bir durum sözkonusu olacaktı...Naif,temiz ve iyi bir kalbin kılıfı bu kadar önemli olmamalı...Keşke birçok kadının arayıp da bulamadığı özelliklerinden dolayı ona sevgi besleyip,çocuğunu ortak yuvanızda büyütebilseydin..
Kendin için doğru kararı verebilmen dileğiyle...

Hepinize tekrar tesekkür ederim, tüm yorum ve düsünceleriniz icin.
Bir kac gündür annemle konusuyorum ve sonucta karari bana birakiyor cünkü ne kadar üzgün oldugmu görüyor.
Bir kac saat önce esimlede uzunca konustuk ve ona yapamicami söyledim. Ilk dakikalarda beni zorliyamicagni, bos bakislarima artik dayanamadigni söyledi. Tuhafki onunla konusmadan önce kafamda kararim kesindi ama o esnada icimde bir ses hayir devam et dedi. Kafayi yiyorum galiba:-)
Neyse sonra biraz arabayla tur attik konusalim diye ve ona tek korkum onu hic bir zaman sevmedigim oldugnu söyledim. Yani seni sevmiyerek evlendigsem simdi zaten artik sevemem dedim, oda bana imkansiz böyle bir sey dedi, tabiki beni sevdin ben bu kadar kör ve hissiz degilim dedi. Bana bir kac misal verdi ve bunlar beni biraz rahatlatti. Sonra bana cok olumsuz düsündügmü ve aslinda bahane aradigmi söyledi. Sans vermis olsam bile buna inanmiyarak basladigmi ve o yüzden o ne yapsa zaten yaranamicagni vs. Ayni anda kendisininde yeterlice ugrasmadigni söyledi, beni sevmen icin sana yeterlice neden vermedim, kendime bakmadim dedi.
Söylemistim ifade etmekte zorlaniyorum......Herseyi cok acik konustuk, her konuyu tartistik, benim kafamda tüm soru isaretlerini söyledim. Boy farki, cinsellik sorunlar vs vs....cok ilginc bir tespitte bullunduk....ben her yaptigi harekettini dikkatle izliyorum ve hata ariyorum, o bunun farkinda ve korkuyla adimlar atiyor....bu yatakta bile böyle.
Bana baska bir sehire tasinalim, yeni cevre edinelim, spor yapcam, kendime daha cok bakcam diyor.
Dedigim gibi aslinda karar vermistim icimden ama gercekten iki tarafli ciddi gayret olursa belki olabilir mi diye düsünüyorum.
Evet su an ki düsüncem bu insallah nefsime ve negatif düsüncelerime yenilmem.

sevmediğin bir adamla birlikte olarak ne kendini ne de o insanı incit. Allah şu kulaklarıma duyurmasın hissettirmesin 'sevemiyorum seni' cümlesini. çok ağır... sevgi sonradan gelir mi diyorsun ama sen onu sevmiyor değer vermiyor değilsin ki, sadece onu çekici bulmuyorsun aşık değilsin ve hiç olmamışsın. çoğu kadın için eşinin ona değer vermesi ve iyi huylu olması yeterken senin aradığın başka artılar var, o başka artılar da sana hep hata yaptırır. eğer hata yapmaya meyilli görüyorsan kendini (başkasına aşık olmak, aldatmak) hemen ayrıl derim.

Back