• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen okuyan herkes fikrini yazsın.

Bu arada insan uzakta eli kolu bağlı hiç birşey yetemeyince kendini çok aciz hissediyor.
Eminim bu his biraz uzak hissetiriyordur sana. Bence hiç takma... Yesin içsin hatta eğlensin (bu şartlarda ne yapabilir ki) sağsalim gelsinde...
Çok güzel aciklamissin aynen sirf aramak için ariyor :)

Anlayabiliyorum seni gerçekten... Tecrübeme dayanarak söylüyorum herşeyi. Hiç üzme kendini aşkına sevgine eşine güvenin tam olsun bu geçici bir süreç. sonuçta asıl gerçek hayatı burası döndüğünde herşey yoluna girecektir.
şimdi eşimle o zamanları konuşuyoruz onu daha iyi anlayabiliyorum. Düşünsene evlisin bir sorumluğun var. ama sen uzakta başka sorumluluklarla boğuşuyorsun. İster istemez yetemiyor yetişemiyor.. Uzaklaşmak işlerini kolaylaştırıyor.

Nacizane tavsiyem ben öyle yaptım asla sitem etmedim. Aramasını msj atmasını beklemedim aradım msj attım.
O yazdığında da hiç terettüt etmeden anında cevapladım. Biraz öyle olunca vicdan da yapıyorlar...:KK66:

Arkadaslar benim bir sorunum var . Benim eşim kisa donem askerde 3 ayı kaldı. Ama geçen 3 ay boyunca eşim gün boyunca nöbet oluyor vs diyor . Hiç aramiyor sadece Günaydın mesajı yazıyor . Aksamda bazen hiç aramiyor . Halbuki musait zamanı oluyor akşam istese arar ama aramiyor . Bazen iki gün aramiyor akşam sadece mesajlasiyor benle . Bende tartismayim bu kez hiç aramaz diyorum mesajina cevap yazıyorum ama o yinede aramiyor . Sonra sinirlenip tartışıyorum. Niye Aramiyorsun diyorum tembellik diyor . Çarşı izninde arkadasiyla gezdi beni aramadı karakola gidince ararım dedi . Sonra nobete gidecegi sıra 10 dk aradı onda bile isim çıktı dedi kapattı. Bunlarin karsisinda bende tartisiyorum hemde çok siddetli bir pazar günü bile aramiyorsun diyorum . Sevmiyor musun diyorum ne alakası var diyor . Tartisincada benden hepten kalbi soguyor tartismasam ilgisizlige devam ediyor . Gitmeden önce iyiydik şimdi askerlik bitip gelse yine iyi oluruz. Ama uzaktayken çok ilgisiz hiç gunluk aramak istemiyor canı üç beş gün sonra isterse aramak istiyor . Bende tartisiyorum :KK43: bana durumu değerlendirip bir fikir verin ne yapmam doğru olur .
Aklıma sey geldı orda çok zorluk mu cekıyor acaba:( benım de canım bu aralar cok sıkkın kımse ıle gorusmek ıstemıyorum
sen ona guzel mesajlar cek hep guzel konus kalbını kırma derım

Ya cidden zor bir durum. Ne biz bayanlar
Onlarin psikoljisini tam olarak anlayabiliyoruz ne onlar bizim. Ben suan
Esim beni gun icinde hic aramiyor diye uzuluyorum ki sizinkinin yaninda komik kalir. Boyle durumlarda sanirim ilgiyi sevgiyo gene de cekmemek Allah rizasi icin yapmak gerekiyor. O varsin aramasin sormasin siz ona sitem etmeyin icinizi ferah tutun inancli biriyseniz ibadetlerinize filan yogunlasin ki sizin iciniz de Rahat olsun. Allah bebeginizi sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin insallah

ben nişanlıyken bekledim asker yolu ölümden beterdi evli iken düşünmitorum allah sabır versin. bırak aramasın ya bende aramasın diye bakıyordum her saat başı arardı. kendi boştu tabi ben çalışıyorum kapatamıyorum da işim var diyemiyorum kapanmak istesen bin tane surat ay hatırlamak dahş ıstemıyorum.

Sonuçta adam bir eğlence mekanında gün geçirmiyor.
Askeriyede. Belki gerçekten fırsat bulamıyor ya da askerlik psikolojisidir.
Ülkenin durumu ortada, gereksiz yere canını sıkmayın derim.
Hem şurada kalmış 3 ay, sayılı gün çabuk geçer.
Allah sağ salim size kavuştursun ona dua edin derim.

Sakin olun.benim eşim subay.dogum oncesi memlekete geldim.o doğuda kaldi gorevi oldugu icin.gunde 1kez arayip 1-2 dk konusup kapattik.bu yaklasik 10ay sürdü.doğumdan sonra ameliyat oldum.cocugumun tedavisi vs. Yanina gidemedim.3defa izin alip geldi.anlayisli olun.siz sık sık bebeginizden bahsedin.onunla ve bebekle olsn hayallerinizden.sizin pozitif enerjiniz ona gecsin.askerlik zor sıkıcı gergin bir iş.zaten 3ay kalmış.asker eşi sabırlı sakin olur.sizde hamilesiniz gerilip bebisi de uzmeyin.ileride bu anilar hos birer tebessüm ettirecek insallah size.mutluluklar

Back