• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen okuyan herkes fikrini yazsın.

Kızlar aramayinca aramadin diye sitem yapmamayi denedim . Aramadin diye sitem yapmayı da denedim . Hicbirsey olmamış gibi de davrandım. Ilgi istiyorum da dedim. Tartistim da. Bazen herşeye rağmen guzellikle de konuştum. Bir hafta gorusmemeyi de denedim. Bunlar ise yaramadi. . Haricinde bir öneriniz var mı başka bir yol kaldiysa :(

Kızlar aramayinca aramadin diye sitem yapmamayi denedim . Aramadin diye sitem yapmayı da denedim . Hicbirsey olmamış gibi de davrandım. Ilgi istiyorum da dedim. Tartistim da. Bazen herşeye rağmen guzellikle de konuştum. Bir hafta gorusmemeyi de denedim. Bunlar ise yaramadi. . Haricinde bir öneriniz var mı başka bir yol kaldiysa :KK43:
Sen bence hiç bişeyi deneme bırak ne zamn ararsa o zaman konusunda en iyisi böyle

T Tosbikellim

Can'ım arkadaşım, akışına bırak, ararsa konuş, Nasıl konuşacaksın; aynı onun senle konuştuğu gibi, özledim derse özledim de. Havadan sudan konuşursa, sen de öyle konuş.

Aramazsa arama, kafanı meşgul et, ahan da yaz buraya de ki bize kızlar kocamı aramamak msj yazmamak için size yazıyorum beni Oyalayın, elimizden geleni yaparız.

He bir de şunu söyleyeyim; kimi erkek uzakken ifade edemez kendini, Bnm eşim de tel de öyle konuşamaz hiç, yan yana iken iyi, ama tel de hele de yanında biri varsa asla konuşamaz.

Öyle aşk çiçeğim, böceğim lafları sırıtır Bnm kocam da mesela, daha ağırdır.

Eşini sen daha iyi tanırsın, yapmadıklarına üzülme , yaptıkları ile Mutlu ol.

Asker de , canı sağ, yeri de rahatsa boşver gerisini.

Sende yalnızlığın tadını çıkar, kocan gelir, bebeğin doğar valla lavaboya gidecek vakit bulamazsın.

Kendimden biliyorum.

Yaşadığın anın tadını çıkar arkadasım.

Yani bu durumda uzulup kavga etmem normal dimi :KK43: doğru bir iki hafta hiçbir iletişimi kurmayim yapabilirsem
ay canım tabiki normal üzülmen bu simdiki adımın olsun onu takmadıgını göster zor olsada biz kadınlar merak ederiz ama napakım. aranı düzelt tartısma . zaten streslidir askerler su aralar gündem olarak yogunlar

Arkadaslar benim bir sorunum var . Benim eşim kisa donem askerde 3 ayı kaldı. Ama geçen 3 ay boyunca eşim gün boyunca nöbet oluyor vs diyor . Hiç aramiyor sadece Günaydın mesajı yazıyor . Aksamda bazen hiç aramiyor . Halbuki musait zamanı oluyor akşam istese arar ama aramiyor . Bazen iki gün aramiyor akşam sadece mesajlasiyor benle . Bende tartismayim bu kez hiç aramaz diyorum mesajina cevap yazıyorum ama o yinede aramiyor . Sonra sinirlenip tartışıyorum. Niye Aramiyorsun diyorum tembellik diyor . Çarşı izninde arkadasiyla gezdi beni aramadı karakola gidince ararım dedi . Sonra nobete gidecegi sıra 10 dk aradı onda bile isim çıktı dedi kapattı. Bunlarin karsisinda bende tartisiyorum hemde çok siddetli bir pazar günü bile aramiyorsun diyorum . Sevmiyor musun diyorum ne alakası var diyor . Tartisincada benden hepten kalbi soguyor tartismasam ilgisizlige devam ediyor . Gitmeden önce iyiydik şimdi askerlik bitip gelse yine iyi oluruz. Ama uzaktayken çok ilgisiz hiç gunluk aramak istemiyor canı üç beş gün sonra isterse aramak istiyor . Bende tartisiyorum :KK43: bana durumu değerlendirip bir fikir verin ne yapmam doğru olur .
Onun psikolojisini bilemezsiniz orada ortam kotu artik cunku. Ilimli davranin esinize karsi

askerlik bunalimi olabilirmi?
ama insan esinden uzaktayken boyle seylere daha dikkat etmesi lazim
ben olsam yerinizde bende cok uzulurdum.sizde aramayin bence.hesapta sormayin bakalim ne olacak.bide bole deneyin zaten eninde sonunda donecek uc ayi kalmis.

Madem canı isteyince arıyor sizi aramamayı tembellik olarak açıklıyor sizde aradığı zaman bir iki kere telefonu açmayın biraz da o endişelensin dimi ama.Kısa dönem askerlik yapanlar rahat yerlerde olurlar hep o yüzden çok sıktıklarını sanmıyorum.Askerlik psikolojisi farklı deli olan da var adam olan da.Ama sevgilisi değil eşisiniz sizi daha çok araması gerekiyo çünkü yalnızsınız onsuzsunuz

Askere gitmemiş biriyle evlenip üstüne çocuk yapmak ne bileyim çok büyük cesaret bence tebrik ederim .

Sen onu orada sanırsın başka bir yerde çıkar .
Günü birlik görevlere gidiyorlar . Yeri geliyor köy köy geziyorlar .
Ülkenin malum durumundan dolayı her askeri sürekli yer değiştiriyorlar ki bu yer değiştirme işlemi 1 yıldır var .
Sen onu nöbette sanırsın ama değildir . Telefonu oyun oynamaya müsait mi ?
Tahminiyen değildir . 4 sene önce çok rahat askerlik yapan bir tanıdığım vardı .
Nöbet dönemi teli iyi değil diye full mesajlaşırdı . Uyusa ceza alacak , telinden oyunda oynayamıyordu .
Bence eşiniz için bolca dua edin :)

Askeriyeyi çok mu güllük gülistanlık sanıyorsunuz anlamadım ki. Sizi de anlıyorum tek başına bir hamilesiniz insan destek ve ilgi arıyor ama eşinizin durumu da sıkıntılı. Askerlikte sabahtan kalkıyorlar yatana kadar katı kuralları olan bir yer, çok moral bozucu bir ortam. Kurallar uzun dönem için de kısa dönem için de aynı, "Ama o kısa dönem" demeyin, hepsi de etkileniyor. Çoğu askerin psikolojisi bozuluyor, askeri hastanelerin psikiyatri bölümleri tıklım tıklım.

Yani demek istediğim, kafası sizi düşünecek kadar rahat olmayabilir, hep meşgul oluyorlar, yaşadıkları psikolojik baskı da cabası. Eşinizden çok fazla ilgi beklerseniz üzülürsünüz. Gelene kadar biraz ebeveynlerinizle, arkadaşlarınızla falan vakit geçirin, onlarla dertleşin derim.

Merhaba, bende evliyken esimi askere yolladim. Emin ol çok zor onları daha iyi anlamamız lazım. Benim eşim telefonu kapattıktan sonra daha çok üzülüyoruz diye 1 hafta hiç aramadigini bilirim. O kadar erkek bi arada kolay değil. Senden destek alması gerekirken kostek olma bence. Aranızda zaten mesafe var saçma bi soğukluk girmesin.

Askerde adam tamam psikolojisi bozulmuş olabilir ama sende hamilesin tembelliğe bağlaması çok ilginç bence . Bebek düşünmeseydiniz keşke hemen aceleniz neydi ??? Askerden gelseydi bu tanisaydiniz iyice güzel güzel zaman gecirseydiniz vs.

Hepinize teşekür ederim ilginiz fikriniz için . Çözüm olarak mesaj atarsa mesaj atacam ararsa konusacam. Ne aramadin dicem ne mesaj atmadin herseye rağmen sabırlı olup sevgimi destegimi ona sunacam Sizin dediğiniz olsun ilgi beklemicem :) 3 ay sonra da yicem beynini basina kakarak :)

canım ya bırak kendi haline asker sonuçta.. Orada zaman hiç geçmek bilmiyor. Şu bir gerçek askerdeyken erkekler cok farklı oluyor. Cok özledikleri halde özlemlerini bir kenara atıp ortama ayak uydurmak onlar için daha kolay geliyor.
Benim eşimde askerken biz evliydik. Kısa dönem yaptı. İnan bazen görev için aradığı belli oluyordu.
Bırak kendi haline bu zamanlarda geçecek sonuçta bak hamilesin. Üzme kendini. Sende şuan onun eksikliğini çok hissediyorsundur ama Askerlik çok zor buna inan.
Ha yokmu onlar cok güzel uğraşlar buluyorlar vallah, benim eşim bile hiç meyhaneye gitmemiş yasak ya bir çarşı izninde gitmiş gelince itiraf etti.
Aklına kötü şeyler getirme, hepsi geride kalacaktır...

canım ya bırak kendi haline asker sonuçta.. Orada zaman hiç geçmek bilmiyor. Şu bir gerçek askerdeyken erkekler cok farklı oluyor. Cok özledikleri halde özlemlerini bir kenara atıp ortama ayak uydurmak onlar için daha kolay geliyor.
Benim eşimde askerken biz evliydik. Kısa dönem yaptı. İnan bazen görev için aradığı belli oluyordu.
Bırak kendi haline bu zamanlarda geçecek sonuçta bak hamilesin. Üzme kendini. Sende şuan onun eksikliğini çok hissediyorsundur ama Askerlik çok zor buna inan.
Ha yokmu onlar cok güzel uğraşlar buluyorlar vallah, benim eşim bile hiç meyhaneye gitmemiş yasak ya bir çarşı izninde gitmiş gelince itiraf etti.
Aklına kötü şeyler getirme, hepsi geride kalacaktır...
Çok güzel aciklamissin aynen sirf aramak için ariyor :)

Arkadaslar benim bir sorunum var . Benim eşim kisa donem askerde 3 ayı kaldı. Ama geçen 3 ay boyunca eşim gün boyunca nöbet oluyor vs diyor . Hiç aramiyor sadece Günaydın mesajı yazıyor . Aksamda bazen hiç aramiyor . Halbuki musait zamanı oluyor akşam istese arar ama aramiyor . Bazen iki gün aramiyor akşam sadece mesajlasiyor benle . Bende tartismayim bu kez hiç aramaz diyorum mesajina cevap yazıyorum ama o yinede aramiyor . Sonra sinirlenip tartışıyorum. Niye Aramiyorsun diyorum tembellik diyor . Çarşı izninde arkadasiyla gezdi beni aramadı karakola gidince ararım dedi . Sonra nobete gidecegi sıra 10 dk aradı onda bile isim çıktı dedi kapattı. Bunlarin karsisinda bende tartisiyorum hemde çok siddetli bir pazar günü bile aramiyorsun diyorum . Sevmiyor musun diyorum ne alakası var diyor . Tartisincada benden hepten kalbi soguyor tartismasam ilgisizlige devam ediyor . Gitmeden önce iyiydik şimdi askerlik bitip gelse yine iyi oluruz. Ama uzaktayken çok ilgisiz hiç gunluk aramak istemiyor canı üç beş gün sonra isterse aramak istiyor . Bende tartisiyorum :KK43: bana durumu değerlendirip bir fikir verin ne yapmam doğru olur .

kendi hayatına dair bir meşguliyetin yoksa böyle adama sararsın. hayatına renk kat ve kendine meşgaleler yarat. askerdeki adamı da rahat bırak.

bence sen de onun yaptığını yap, arama ilgilenme, hep bi planın varmış gibi konuş, çok sosyalleşmişsin hep dışarlarda bişeyler yapıyor musun gibi, o zaman belki bu kadın ne yapıyor acaba diye ilgisi canlanır
yaptığına anlam veremedim, yani seven adam askerde duramaz yani aramadan, gerçi gününüzde askerler çok kolay iletişim kuruyor ondan mı, eskiden saatlerce telefon kuyruğu beklenirdi falan zordu yani..

Back