- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi Tosbikellim
Askerligini yapmadan evlenmeyi goze aldiysan 3 ay daha sabret. 3 yil degil ya...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telden whatsaptan engelleyeyim iki hafta hiç gorusmeyeyim diyorum sizce nasıl bunu yapmasam bu kez yine aynı aramicak 3 , 5 gün sonra Arıcak ben üzüntü stres edecem kendimi aramiyor diye yipratip tartisacam
Sakın yapmayın böyle bir şey engellendiğini farkederse olay daha da büyür görüşmek istemeyen siz olursunuz o konuma düşersiniz yani, sabredin sadeceTelden whatsaptan engelleyeyim iki hafta hiç gorusmeyeyim diyorum sizce nasıl bunu yapmasam bu kez yine aynı aramicak 3 , 5 gün sonra Arıcak ben üzüntü stres edecem kendimi aramiyor diye yipratip tartisacam
Hal hatır sor,sağlığı sıhhati .Bu kadar.Ne yapmalıyım peki ne onerirsiniz
Kendisi için van dan gelsin diye evlendim askerlik yapmadan. Bunca şeye rağmen ilgilenmiyor. Sabret derken napayim tartismaya mi devam yoksa gorusmemeye miAskerligini yapmadan evlenmeyi goze aldiysan 3 ay daha sabret. 3 yil degil ya...
Durumu kabulleneyim arayınca konusayim desem bunu yapamam tartisirim. Duzelmiyor en iyisi ozletmek iki hafta gorusmucemArkadaşım bir ihtimal eşin askerlikten böyledir.
Diğer ihtimalde uzaktayken konuşma ihtiyacı olmuyordur. Telefon konuşmasındsn bir şey anlamıyor bile olabilir. Onun için anlam ifade etmiyorsa senin ısrarınla arar anca.
Ben ikinci tür bir eşe sahibim ne kavgalarımuz oldu bundan dolayı bir bilsen. Şu an bir süredir ayrıyız mecburiyetten. Eskisine göre biraz daha iyi ama 2,5 senelik uyarıdan sonra bu hale geldi.
Beni seviyor biliyorum. Yanımdayken 24 saat sarılsam artık yeter demez. Sürekli ilgi alaka bekler, her şeyi beraber yspmak ister.
AMA literatüründe uzaktayken telefon konuşmak yok
Dolayısıyla benim de yapacak bir şeyim yok
Durumu kabulleneyim arayınca konusayim desem bunu yapamam tartisirim. Duzelmiyor en iyisi ozletmek iki hafta gorusmucem
Ama ben hamileyim eşim beni ozlesin eşimle akşam yarım saat konuşayim destek olayim sesini duyayim istiyorum yapmıyor çok mu bu istek çözüm ne peki o duzelmiyor bende bu durumda üzülup stres oluyorum o takmiyor bende kavga ediyorumArkadaşım asla böyle birşey yapma ya, lütfen, o Adam asker de ya.
Bnm kardeşim de asker şu an kısa dönem 4 ayı kaldı.
Her ay ayrı Bi yere gönderiyorlar, çocuk tam Bi yere alışamadan.
Şimdi de cezaevine görevli gitti.
Yani örnek gerekirse ve sen kardeşimin hanımı olsan da , eşi böyle yapsa, aaa olur mu ya , sakın sakın.
Hele bir de Bi bölüm mezunu koca adamlar, angarya işler yapıyorlar, kardeşim tuvalet boyadı, kar küredi. Onlara zor geliyor, kalem tutan ellerine.
Yanlış anlaşılmasın tabiki yapacak, öğrenecek hayatı, üstünden emir almayı ama anlayış arkadaşım anlayış.
Kardeşimle bugün konuştum, abla ben cezaevinde görev yapcam, mahkum taşıyacaz, adliyeye, hastaneye, kule de nöbet tutcaz, firar eden olursa onun yerine Biz hapis yatar mışız, öyle diyorlar dedi.
Aslan'ım dedim olur mu öyle şey, sen yaparsın , sen öğrenirsin, dikkatli ol yeter, hayattan ders al, bu günler geçecek, yine de tadını çıkar dedim.
Asker senin kocan kardeşim asker, farkına var.
Uğraş bul kendine, farzet ki evli değilsin, telefon melefon yok.
Adamın üstüne gitme, hamile halinle de üzme kendini.
Sevgiler.
Aynen gorusuncede aramadigi günlerin tattismasiyla yiyoruz birbirimizi. Elimde değil ben bunca sıkıntı icindeyken ilgilenmiyor o onca sıkıntı icindeyken beni ozleyip aramıyor düşüncesi sinirlerimi bi anda bozuyorHamilesin, ilgi bekliyorsun. Haklısın da. Ama karşındaki insanda sivil hayatta değil askerde. Maalesef bir sürü olay yaşanıyor. İllaki psikolojisi etkilenmiştir. O yüzden fazla üstüne gitme. Görüştüğünüz o kısa dakikalarda da birbirinizi yemeyin. Bebeğinizden bahset, özlediğini söyle, kapat. Sitemlerini gelince et bence.
Bak canım bazı erkekler böyle oluyor onlara uzakta kalmak zor geliyor kabullenemiyor benim eşimde öyle üstüne düşersem çok çok yazarsam niye aramıyorsun niye sormuyorsun dersem bu sefer hiç yazmiyo du oluruna bırak. Mecbur yazacak yazmak aramak zorunda az beklemeyi bil sabret askerde başka manita başka bi kadınla konuşacak değil heralde böyle düşüncelerin varsa silip at. Bence biraz sal oluruna bırak değerin olsunArkadaslar benim bir sorunum var . Benim eşim kisa donem askerde 3 ayı kaldı. Ama geçen 3 ay boyunca eşim gün boyunca nöbet oluyor vs diyor . Hiç aramiyor sadece Günaydın mesajı yazıyor . Aksamda bazen hiç aramiyor . Halbuki musait zamanı oluyor akşam istese arar ama aramiyor . Bazen iki gün aramiyor akşam sadece mesajlasiyor benle . Bende tartismayim bu kez hiç aramaz diyorum mesajina cevap yazıyorum ama o yinede aramiyor . Sonra sinirlenip tartışıyorum. Niye Aramiyorsun diyorum tembellik diyor . Çarşı izninde arkadasiyla gezdi beni aramadı karakola gidince ararım dedi . Sonra nobete gidecegi sıra 10 dk aradı onda bile isim çıktı dedi kapattı. Bunlarin karsisinda bende tartisiyorum hemde çok siddetli bir pazar günü bile aramiyorsun diyorum . Sevmiyor musun diyorum ne alakası var diyor . Tartisincada benden hepten kalbi soguyor tartismasam ilgisizlige devam ediyor . Gitmeden önce iyiydik şimdi askerlik bitip gelse yine iyi oluruz. Ama uzaktayken çok ilgisiz hiç gunluk aramak istemiyor canı üç beş gün sonra isterse aramak istiyor . Bende tartisiyorum bana durumu değerlendirip bir fikir verin ne yapmam doğru olur .
Sen işin mantiki yönünü anlatiyorsun doğru . Ama ben onu özlüyorum günlerce konuşmadan duramiyorum içim hep huzursuz üzülüyorum Ağlıyorum . Bunları bildiği halde musaitken yatmayi tercih ediyor sebep olarak tembellik diyor . Ben bu halimle okuldan yorgun geliyorum yinede inşallah bugün arar konuşuruz diyorum o halimle. Neyse sizin de yapacağınız birsey yok .Allah Allah, asker adama da böyle davrana biliyorsan, sevginden merhametinden şüphe et ya.
Bi dünya yazdık sindire sindire oku.
Ya bak şimdi, eşin uzun dönem okumuş, evlenmiş, baba olacak, şimdi de kısa dönem asker. Hayatı hızlı akmış, biraz bırak kafa dinlesin
Sen de çocuk olunca bu boşluğu arayacaksın, kendine yoğunlaş.
Kendini de kocanı da üzme.
Akışına bırak.
Ararsa konuş, yazarsa yaz, üsteleme, irdeleme.
Yani bu durumda uzulup kavga etmem normal dimi doğru bir iki hafta hiçbir iletişimi kurmayim yapabilirsembenim esim bir ara sehir dısndayydı işi zate. ben aramasam aramazdı hatta bazen sabahtan aksama kadar beklerdim anca mesaj cekerdi noldu mite mesaj atmıyorsun diye.inanaılmaz kavga ederdim . sevmediğimizden degil ama kafam yogun diyor.bence sen onu bir hafta felan arama . kavga etme asıl sen onu takma ozaman bak nasıl soruyor seni
Seviyor ama işte konuşmamamiz birsey ifade etmiyor ama ben bu kadar isterken o kayıtsız kalınca olan oluyor. Yani aramayinca hicbirsey olmamış gibi mi davranayimBak canım bazı erkekler böyle oluyor onlara uzakta kalmak zor geliyor kabullenemiyor benim eşimde öyle üstüne düşersem çok çok yazarsam niye aramıyorsun niye sormuyorsun dersem bu sefer hiç yazmiyo du oluruna bırak. Mecbur yazacak yazmak aramak zorunda az beklemeyi bil sabret askerde başka manita başka bi kadınla konuşacak değil heralde böyle düşüncelerin varsa silip at. Bence biraz sal oluruna bırak değerin olsun
Kapatmadan kapatayim diyorum tamam diyor hiç sorun degilBilemedim çok değişik tam tersi olmalı.stres yapmauın bide onun yaptgı davranısı sız yapın o kapatmadan kapatın msj atmadan atmayın falan.
Evet aynen öyle sen normal konuşmanı yap zaten uzaktasıniz birbirinizden sen öyle yaptıkça kendinden uzaklastirirsin ama her aradığında sevgi sözcükleri güzel konuşmalar yaparsan seni zaten ister istemez arayacaktır emin ol bide hamilesin karninda çocuğu nü taşıyorsun o bu güzelliklerin farkında olur elbet sen daha ılımlı konuş kendine bağla eşini bak görürsün o daha çok aramaya başlıca başka şeyden konusun tartışmayı birakinSeviyor ama işte konuşmamamiz birsey ifade etmiyor ama ben bu kadar isterken o kayıtsız kalınca olan oluyor. Yani aramayinca hicbirsey olmamış gibi mi davranayim
Hayır bir iki hafta aramamakta yanlış sen günlük mesajını aramanı yap dönerse döner dönmezse vicdan azabı duyar zaten dahada ustelemeYani bu durumda uzulup kavga etmem normal dimi doğru bir iki hafta hiçbir iletişimi kurmayim yapabilirsem