- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
- Konu Sahibi Tosbikellim
-
Sen bence hiç bişeyi deneme bırak ne zamn ararsa o zaman konusunda en iyisi böyleKızlar aramayinca aramadin diye sitem yapmamayi denedim . Aramadin diye sitem yapmayı da denedim . Hicbirsey olmamış gibi de davrandım. Ilgi istiyorum da dedim. Tartistim da. Bazen herşeye rağmen guzellikle de konuştum. Bir hafta gorusmemeyi de denedim. Bunlar ise yaramadi. . Haricinde bir öneriniz var mı başka bir yol kaldiysa
ay canım tabiki normal üzülmen bu simdiki adımın olsun onu takmadıgını göster zor olsada biz kadınlar merak ederiz ama napakım. aranı düzelt tartısma . zaten streslidir askerler su aralar gündem olarak yogunlarYani bu durumda uzulup kavga etmem normal dimidoğru bir iki hafta hiçbir iletişimi kurmayim yapabilirsem
Onun psikolojisini bilemezsiniz orada ortam kotu artik cunku. Ilimli davranin esinize karsiArkadaslar benim bir sorunum var . Benim eşim kisa donem askerde 3 ayı kaldı. Ama geçen 3 ay boyunca eşim gün boyunca nöbet oluyor vs diyor . Hiç aramiyor sadece Günaydın mesajı yazıyor . Aksamda bazen hiç aramiyor . Halbuki musait zamanı oluyor akşam istese arar ama aramiyor . Bazen iki gün aramiyor akşam sadece mesajlasiyor benle . Bende tartismayim bu kez hiç aramaz diyorum mesajina cevap yazıyorum ama o yinede aramiyor . Sonra sinirlenip tartışıyorum. Niye Aramiyorsun diyorum tembellik diyor . Çarşı izninde arkadasiyla gezdi beni aramadı karakola gidince ararım dedi . Sonra nobete gidecegi sıra 10 dk aradı onda bile isim çıktı dedi kapattı. Bunlarin karsisinda bende tartisiyorum hemde çok siddetli bir pazar günü bile aramiyorsun diyorum . Sevmiyor musun diyorum ne alakası var diyor . Tartisincada benden hepten kalbi soguyor tartismasam ilgisizlige devam ediyor . Gitmeden önce iyiydik şimdi askerlik bitip gelse yine iyi oluruz. Ama uzaktayken çok ilgisiz hiç gunluk aramak istemiyor canı üç beş gün sonra isterse aramak istiyor . Bende tartisiyorumbana durumu değerlendirip bir fikir verin ne yapmam doğru olur .
Görüşmemek bi çözüm değil bence. Daha çok üzülürsünüz gibi geliyor.Gorusmesem mi diyorum bir hafta gorusmedim özledim dedi ama yine aynı durumdayiz
Çok güzel aciklamissin aynen sirf aramak için ariyor :)canım ya bırak kendi haline asker sonuçta.. Orada zaman hiç geçmek bilmiyor. Şu bir gerçek askerdeyken erkekler cok farklı oluyor. Cok özledikleri halde özlemlerini bir kenara atıp ortama ayak uydurmak onlar için daha kolay geliyor.
Benim eşimde askerken biz evliydik. Kısa dönem yaptı. İnan bazen görev için aradığı belli oluyordu.
Bırak kendi haline bu zamanlarda geçecek sonuçta bak hamilesin. Üzme kendini. Sende şuan onun eksikliğini çok hissediyorsundur ama Askerlik çok zor buna inan.
Ha yokmu onlar cok güzel uğraşlar buluyorlar vallah, benim eşim bile hiç meyhaneye gitmemiş yasak ya bir çarşı izninde gitmiş gelince itiraf etti.
Aklına kötü şeyler getirme, hepsi geride kalacaktır...
Arkadaslar benim bir sorunum var . Benim eşim kisa donem askerde 3 ayı kaldı. Ama geçen 3 ay boyunca eşim gün boyunca nöbet oluyor vs diyor . Hiç aramiyor sadece Günaydın mesajı yazıyor . Aksamda bazen hiç aramiyor . Halbuki musait zamanı oluyor akşam istese arar ama aramiyor . Bazen iki gün aramiyor akşam sadece mesajlasiyor benle . Bende tartismayim bu kez hiç aramaz diyorum mesajina cevap yazıyorum ama o yinede aramiyor . Sonra sinirlenip tartışıyorum. Niye Aramiyorsun diyorum tembellik diyor . Çarşı izninde arkadasiyla gezdi beni aramadı karakola gidince ararım dedi . Sonra nobete gidecegi sıra 10 dk aradı onda bile isim çıktı dedi kapattı. Bunlarin karsisinda bende tartisiyorum hemde çok siddetli bir pazar günü bile aramiyorsun diyorum . Sevmiyor musun diyorum ne alakası var diyor . Tartisincada benden hepten kalbi soguyor tartismasam ilgisizlige devam ediyor . Gitmeden önce iyiydik şimdi askerlik bitip gelse yine iyi oluruz. Ama uzaktayken çok ilgisiz hiç gunluk aramak istemiyor canı üç beş gün sonra isterse aramak istiyor . Bende tartisiyorumbana durumu değerlendirip bir fikir verin ne yapmam doğru olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?