- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
- Konu Sahibi Tosbikellim
-
Bir yıldırNe zamandır evlisiniz?
8 ay sonra gitti .askerde ordan şikayet ediyor ee beni ozleyip araması lazım aramiyor tembellik diyorNe kadar süre sonra askere gitti eşiniz ? Bu durum da bende olsam bende tartışırdım. Evet askerde sen ilgi gösteriyorsun onunda bir özlemle ilgili olması gerek. sma bilemedim
Gorusmesem mi diyorum bir hafta gorusmedim özledim dedi ama yine aynı durumdayizAskerlik psikolojisine bağlıyorum. Askerliğin erkekleri değiştirdiğini duymuştum. Az kalmış allah kavuştursun. Söyleyeceğinizi de söylemişsiniz sabredin bakalım.
Ondan ilgi bekledigimi hiç değilse akşamları bir yarım saat aramasını istediğimi soyledigim halde 3 aydır aynı konudan tartışıyoruz yiprandik iyiceAskere gittiklerinde bambaşka bir ruh haline bürünüyorlar. Hangi şehirde asker bilmiyorum ama psikolojik olarak da çok etkilenebiliyorlar. Yarısı bitmiş, kalmış yarısı. Sen ona hep destek ol, orada senin davranışlarına da canı sıkılmasın. Sanırım sen de hamilesin ve en çok ilgi beklediğin dönemdesin ama kötü denk gelmiş zamanlar. Bu üç ayda geçip kavuştuğunuzda hepsi biter gider. Sen dei zaman kafasına kakarsın, ama şimdi kavga edip moralinizi bozmayın.
Ama sürekli ilgisizlik sürekli aynı konu tartismaAz kalmış sıkmayım çanınızı sabredin . 3 ay sonra evinize gelecek zaten. Sizde kendinizi dinleyin biraz
Can güvenliği iyi . Sadece nöbetler oluyor yorucu oluyor diyor yanindakiler de hep uzun dönem küçükler anlasamiyor. Ee bu durum da fırsat bulduğu ilk an da beni aramalı onlardan siyrilmak için . Ben onca yogunlugumun içinde bile onunla konuşmak istiyorum ama o yatmayi tercih ediyor . Bu kez tartışıyoruz günlerce problem yaşıyoruz .Allah allah ya benim bildiğim erkekler askerde ilgiye muhtaç olur. Nerde yapıyor ki askerliğini riskli bir bölgede falan mı?
Bu aralar ülkenin durumu ortada, belki psikolojisi bozuktur asker adam sonuçta..
Ondan ilgi bekledigimi hiç değilse akşamları bir yarım saat aramasını istediğimi soyledigim halde 3 aydır aynı konudan tartışıyoruz yiprandik iyice
Canim arasa ilgilense moral verecem destek olacam . Ama aramasini istediğim halde aramiyor defalarca dedigim halde. bu kez bütün moralini bozacak derecede tartışıyorumDedim ya hiç belli olmuyor. Eşim ( askere gittiğinde evli değildik) askere gitmeden önce çok daha ilgisiz biriydi, askere gidince ise içinden başka bir adam çıktı resmen. Gecenöbetinden sonra arardı, gece 3 te konuşurduk. Ben o zamanlar şaşırmıştım. Yani normal hali değildi. Askerden döndüğünde konuşurken, oranın ne kadar zor bir psikoloji olduğunu anlatmıştı. Bir sürü erkek, kimi sözlü, kimi evli, kiminin kız arkadaşı var. Ve bir nevi tugayın içinde hapisler. Çoğu eşiyle/kız arkadaşıyla tartışıyormuş. Ben de ekstra sabır göstermiştim gerçekten ve iyiki de öyle yapmışım. Diğerleri kavga edip moral bozukluğu ile otururken, eşim hep benim desteğimle kendini iyi hissetmiş.
Sen de sakin olmaya çalış, boşuna yıpratmayın birbirinizi.
Çünkü ilgi istedikçe itici olur insanlar,neden anlamamakta ısrarlısınız.Ondan ilgi bekledigimi hiç değilse akşamları bir yarım saat aramasını istediğimi soyledigim halde 3 aydır aynı konudan tartışıyoruz yiprandik iyice
Ne yapmalıyım peki ne onerirsinizÇünkü ilgi istedikçe itici olur insanlar,neden anlamamakta ısrarlısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?