• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen okuyan herkes fikrini yazsın.

Tosbikellim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
1.587
3.677
63
Arkadaslar benim bir sorunum var . Benim eşim kisa donem askerde 3 ayı kaldı. Ama geçen 3 ay boyunca eşim gün boyunca nöbet oluyor vs diyor . Hiç aramiyor sadece Günaydın mesajı yazıyor . Aksamda bazen hiç aramiyor . Halbuki musait zamanı oluyor akşam istese arar ama aramiyor . Bazen iki gün aramiyor akşam sadece mesajlasiyor benle . Bende tartismayim bu kez hiç aramaz diyorum mesajina cevap yazıyorum ama o yinede aramiyor . Sonra sinirlenip tartışıyorum. Niye Aramiyorsun diyorum tembellik diyor . Çarşı izninde arkadasiyla gezdi beni aramadı karakola gidince ararım dedi . Sonra nobete gidecegi sıra 10 dk aradı onda bile isim çıktı dedi kapattı. Bunlarin karsisinda bende tartisiyorum hemde çok siddetli bir pazar günü bile aramiyorsun diyorum . Sevmiyor musun diyorum ne alakası var diyor . Tartisincada benden hepten kalbi soguyor tartismasam ilgisizlige devam ediyor . Gitmeden önce iyiydik şimdi askerlik bitip gelse yine iyi oluruz. Ama uzaktayken çok ilgisiz hiç gunluk aramak istemiyor canı üç beş gün sonra isterse aramak istiyor . Bende tartisiyorum :( bana durumu değerlendirip bir fikir verin ne yapmam doğru olur .

Ne kadar süre sonra askere gitti eşiniz ? Bu durum da bende olsam bende tartışırdım. Evet askerde sen ilgi gösteriyorsun onunda bir özlemle ilgili olması gerek. sma bilemedim:işsiz:
8 ay sonra gitti .askerde ordan şikayet ediyor ee beni ozleyip araması lazım aramiyor tembellik diyor

Eşim biz bekarken askere gitmişti. 1 ay sonra kamerada ilk defa görünce hic gülümsemedigini fark ettim onada söyledim farkinda degilim dedi. Üzüm üzüme baka baka kararır misaliymis demek. Zorlandı gülümsedi. Hatta bana dediki askere gittimde ki kendisi gizliözel gorevlerede gitmiş sonradan üstu kapali bahsetti anamin babamin adini bile unuttum dedi üstleri onun bu yolda meslek yapmasini cok istediler ama o bazi sebeblerden dolayi askerligini bitirip geri döndü.
Uzun lafın kısası askerlikten kaynaklanıyordur.
Ha, biz bayanlar gitsek böyle davranırmiyiz pek sanmıyorum ama oda kendince aksam arkadaslariyla firsat bulunca dinleniyordur oturuyor muhabbet ediyordur cok görmeyin zaten az kalmis

Askere gittiklerinde bambaşka bir ruh haline bürünüyorlar. Hangi şehirde asker bilmiyorum ama psikolojik olarak da çok etkilenebiliyorlar. Yarısı bitmiş, kalmış yarısı. Sen ona hep destek ol, orada senin davranışlarına da canı sıkılmasın. Sanırım sen de hamilesin ve en çok ilgi beklediğin dönemdesin ama kötü denk gelmiş zamanlar. Bu üç ayda geçip kavuştuğunuzda hepsi biter gider. Sen dei zaman kafasına kakarsın, ama şimdi kavga edip moralinizi bozmayın.

Askerlik psikolojisine bağlıyorum. Askerliğin erkekleri değiştirdiğini duymuştum. Az kalmış allah kavuştursun. Söyleyeceğinizi de söylemişsiniz sabredin bakalım.
Gorusmesem mi diyorum bir hafta gorusmedim özledim dedi ama yine aynı durumdayiz

Askere gittiklerinde bambaşka bir ruh haline bürünüyorlar. Hangi şehirde asker bilmiyorum ama psikolojik olarak da çok etkilenebiliyorlar. Yarısı bitmiş, kalmış yarısı. Sen ona hep destek ol, orada senin davranışlarına da canı sıkılmasın. Sanırım sen de hamilesin ve en çok ilgi beklediğin dönemdesin ama kötü denk gelmiş zamanlar. Bu üç ayda geçip kavuştuğunuzda hepsi biter gider. Sen dei zaman kafasına kakarsın, ama şimdi kavga edip moralinizi bozmayın.
Ondan ilgi bekledigimi hiç değilse akşamları bir yarım saat aramasını istediğimi soyledigim halde 3 aydır aynı konudan tartışıyoruz yiprandik iyice

Ben öğretmenim çalışıyorum hamileyim evin yükü bana kaldı acemi halimle ise arabayla gidiyorum onun stresi. Ondan tek istediğim yarım saatlik ilgi onu da yapmıyor. Nasıl davranayim napayim bilmiyorum duzelmiyor

Allah allah ya benim bildiğim erkekler askerde ilgiye muhtaç olur. Nerde yapıyor ki askerliğini riskli bir bölgede falan mı?

Bu aralar ülkenin durumu ortada, belki psikolojisi bozuktur asker adam sonuçta..

Allah allah ya benim bildiğim erkekler askerde ilgiye muhtaç olur. Nerde yapıyor ki askerliğini riskli bir bölgede falan mı?

Bu aralar ülkenin durumu ortada, belki psikolojisi bozuktur asker adam sonuçta..
Can güvenliği iyi . Sadece nöbetler oluyor yorucu oluyor diyor yanindakiler de hep uzun dönem küçükler anlasamiyor. Ee bu durum da fırsat bulduğu ilk an da beni aramalı onlardan siyrilmak için . Ben onca yogunlugumun içinde bile onunla konuşmak istiyorum ama o yatmayi tercih ediyor . Bu kez tartışıyoruz günlerce problem yaşıyoruz .

Ondan ilgi bekledigimi hiç değilse akşamları bir yarım saat aramasını istediğimi soyledigim halde 3 aydır aynı konudan tartışıyoruz yiprandik iyice

Dedim ya hiç belli olmuyor. Eşim ( askere gittiğinde evli değildik) askere gitmeden önce çok daha ilgisiz biriydi, askere gidince ise içinden başka bir adam çıktı resmen. Gecenöbetinden sonra arardı, gece 3 te konuşurduk. Ben o zamanlar şaşırmıştım. Yani normal hali değildi. Askerden döndüğünde konuşurken, oranın ne kadar zor bir psikoloji olduğunu anlatmıştı. Bir sürü erkek, kimi sözlü, kimi evli, kiminin kız arkadaşı var. Ve bir nevi tugayın içinde hapisler. Çoğu eşiyle/kız arkadaşıyla tartışıyormuş. Ben de ekstra sabır göstermiştim gerçekten ve iyiki de öyle yapmışım. Diğerleri kavga edip moral bozukluğu ile otururken, eşim hep benim desteğimle kendini iyi hissetmiş.
Sen de sakin olmaya çalış, boşuna yıpratmayın birbirinizi.

Dedim ya hiç belli olmuyor. Eşim ( askere gittiğinde evli değildik) askere gitmeden önce çok daha ilgisiz biriydi, askere gidince ise içinden başka bir adam çıktı resmen. Gecenöbetinden sonra arardı, gece 3 te konuşurduk. Ben o zamanlar şaşırmıştım. Yani normal hali değildi. Askerden döndüğünde konuşurken, oranın ne kadar zor bir psikoloji olduğunu anlatmıştı. Bir sürü erkek, kimi sözlü, kimi evli, kiminin kız arkadaşı var. Ve bir nevi tugayın içinde hapisler. Çoğu eşiyle/kız arkadaşıyla tartışıyormuş. Ben de ekstra sabır göstermiştim gerçekten ve iyiki de öyle yapmışım. Diğerleri kavga edip moral bozukluğu ile otururken, eşim hep benim desteğimle kendini iyi hissetmiş.
Sen de sakin olmaya çalış, boşuna yıpratmayın birbirinizi.
Canim arasa ilgilense moral verecem destek olacam . Ama aramasini istediğim halde aramiyor defalarca dedigim halde. bu kez bütün moralini bozacak derecede tartışıyorum :(

Telden whatsaptan engelleyeyim iki hafta hiç gorusmeyeyim diyorum sizce nasıl :( bunu yapmasam bu kez yine aynı aramicak 3 , 5 gün sonra Arıcak ben üzüntü stres edecem kendimi aramiyor diye yipratip tartisacam

Back