- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
- Konu Sahibi Tosbikellim
Arkadaslar benim bir sorunum var . Benim eşim kisa donem askerde 3 ayı kaldı. Ama geçen 3 ay boyunca eşim gün boyunca nöbet oluyor vs diyor . Hiç aramiyor sadece Günaydın mesajı yazıyor . Aksamda bazen hiç aramiyor . Halbuki musait zamanı oluyor akşam istese arar ama aramiyor . Bazen iki gün aramiyor akşam sadece mesajlasiyor benle . Bende tartismayim bu kez hiç aramaz diyorum mesajina cevap yazıyorum ama o yinede aramiyor . Sonra sinirlenip tartışıyorum. Niye Aramiyorsun diyorum tembellik diyor . Çarşı izninde arkadasiyla gezdi beni aramadı karakola gidince ararım dedi . Sonra nobete gidecegi sıra 10 dk aradı onda bile isim çıktı dedi kapattı. Bunlarin karsisinda bende tartisiyorum hemde çok siddetli bir pazar günü bile aramiyorsun diyorum . Sevmiyor musun diyorum ne alakası var diyor . Tartisincada benden hepten kalbi soguyor tartismasam ilgisizlige devam ediyor . Gitmeden önce iyiydik şimdi askerlik bitip gelse yine iyi oluruz. Ama uzaktayken çok ilgisiz hiç gunluk aramak istemiyor canı üç beş gün sonra isterse aramak istiyor . Bende tartisiyorum bana durumu değerlendirip bir fikir verin ne yapmam doğru olur .