• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen!!!!! kürtaj olanlar yardımcı olun bana :((

leyla_ebrum

Değişim seninle başlar ;)
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
627
392
323
Ankara
arkadaşlar merhaba;

Ben 8 yıllık evliyim 6 yaşında bir kızım var, ve 20 gün önce 2. ye hamile olduğumu öğrendim bir kaza sonucu, ve geçen hafta perşembe günü maalesef 6 haftalıktı aldırdım Allah'ım beni affetsin şu mübarek ramazan ayında inanılmaz vicdan azabındayım ama inanınki mecburdum bi 2 yıl daha ertelemek zorundayım neyse arkadaşlar genel anestezili kürtajımı oldum ertesi güne kadar kanamam vardı kontrole gittim ve doktorum rahmimde belirli bölgelerde kan birikimi olduğunu söyledi kanaman ver mı diye sordu bende var dedim haftaya perşembe gel tekrar kontrol edelim dedi ve eve gititm kanamam durdu bugüne kadar kanamam olmadı bugün bir damla gelmiş içim temizlenmiyor ve inanılmaz stresteyim internette araştırdım kan birikimi oluyormuş rahimde ve bunu boşaltıyormuş doktor ve kasık ağrılarımda var, ne olur yardımcı olun bana bu işlem yani rahimdeki kanı nasıl bir işlemle boşaltıyorlar, anestezi yapıyolar mı ağrılı oluyor mu kürtajdan korktuğum için anestezi istedim şimdide 2. işlemi düşündükçe stresleniyorum. arkadaşlar bekliyorum cevaplarınızı :58:

geçmiş olsun ..

bebeğimi kaybettim bölümüne yazarsanız, daha iyi yardımcı olucak sizin le aynı tecrübeyi yaşamış arkadaşlar ,vardır diye tahmin ediyorum....

geçmiş olsun ..

bebeğimi kaybettim bölümüne yazarsanız, daha iyi yardımcı olucak sizin le aynı tecrübeyi yaşamış arkadaşlar ,vardır diye tahmin ediyorum....

konumu nasıl taşıcam editörlere mesajgönderdim ama halen konum taşınmadı benim taşıyabilme imkanım var mı tekrar mı konu açacam

Back